Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ło matko ale wymagania...

Zara się ogarnę, gdyz zarobionam dziś strasznie...

Najsampierw z rana padła mi kanapa moja i Grusia... kto rozdupcył nie wim ale ani chybi któreś z nas...poskładałam ją młotkiem i poszłam do pracy... po powrocie było to samo... kanapa rozdupcona... :bash: Poszukałam kleju i patyczka i złożyłam france raz jeszcze posługując się standardowo młotkiem... leżę już z 15 min i jeszcze się nie rozjechała... może wytrzyma choć z tydzień ;)

Poza tytm miałam dziś po połedniu bliskie spotkanie pierwszego stopnia z dzikami... 5 olbrzymich loch przebiegło 8 metrów ode mnie... aż mi się gorąco zrobiło :jawdrop:

Gruszkę odwołałam bez problemu... czy ja już mówiłam Wam, że kocham moje zwierzątko :cool:

Ufff... alem sie nagadała... czas na kawę

images.jpg

miałam dziś po połedniu bliskie spotkanie pierwszego stopnia z dzikami... 5 olbrzymich loch przebiegło 8 metrów ode mnie... aż mi się gorąco zrobiło

by 5 olbrzymich knurów przebiegło 8 metrów od Ciebie - to by było gorąco dopiero się zrobiło !!!! :D

Zaśnieżony las piękny jest, a drzewka sobie poradzą. Gorzej było jesienią, kiedy u nas przysypało drzewa i krzewy z liśćmi. Najbliższe (nasze i brzozy na sąsiedniej działce) otrzepywałam pracowicie, ale na łące jedno się złamało.

Braza, ale co że poszedł? Pogonił zwierza? Wrócił?