braza 02.02.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ja to sie umiem ustawić ... do grilla zawsze kogoś zagonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 a ja to sobie lubię sama upichcić bo ja to robię najlepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2016 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 No ja niestety też i wtedy jestem stratna towarzysko... No chyba , ze pada i na tarasie robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 czemu stratna?? stawiam grilka tak żeby dymiło we stronę przeciwną niż towarzystwo, układam wkład na ruszcie i siadam sobie wygodnie w towarzystwie kontrolnie rzucając oczkiem co się wyprawia na ruszcie, co jakiś czas podniosę siedzenie, pomieszam na grillu i stowarzyszam się dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2016 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 To jest teoria... praktyka wygląda nieco inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 u mnie griluje mezaty ja przygotowuje odpowiednio mieso, nawet kuraka i palki mozna upiec tak by nie wyschly, my mamy wprawe w piersiach indyczych i stekach - nic nie jest suche czy spalone, odpowiednie marynowanie i odpowiedni grillowy. i wazne nie robi sie na brykiecie tylko na weglu - wtedy nie przypala. w zar dodatkowo wrzucamy ziemniaki zawiniete w folii i jest pyszniutki obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Moja rola w grillowaniu sprowadza się do zamarynowania - reszta należy do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2016 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 No widzisz... a ja wszystko robię najlepiej... i staram się od tego oduczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Powoli bo powoli ale się oduczyłam bycia "najlepszą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Zaczęłam w tamtym sezonie grilowym z niejakim trudem i oporem ale ze 2 razy dałam radę się powstrzymać... początki zawsze są trudne Nie mniej jednak zamierzam w tym roku kontynuować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Powoli bo powoli ale się oduczyłam bycia "najlepszą" Jeżeli chodzi o gotowanie, to ten tytuł oddaję lekką ręką każdemu, kto się akurat nawinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2016 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Problem w tym, że ja lubię gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 to nie problem, ja tez lubie gotowac.......w kuchni, ale przy grilu stoi mezaty, ja poczyniam tylko prace przygotowawcze typu marynowanie, jakas salatka i nakrycie do stolu. na pasze czekam ze szklanica dobrego trunku w łapce kiedys w drugiej by tez papierosek ale rzucilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 i to było najmądrzejsze posunięcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2016 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Gotować ani to nie nie lubię ani lubię. Robię to, bo zjeść coś trzeba i już. Nie jestem smakoszką, mało mam wysublimowany gust i wcale się tym nie przejmuję. TARcia to Ty w jednej rąsi trzymaj winko a ja w drugiej potrzymam papieroska i będzie duecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Z gotowaniem mamy tak samo, z tymi papieroskami i winkiem się uzupełniamy - ja będę trzymała winko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2016 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Ja mogę trzymać i to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 I obie ręce będziesz miała zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2016 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 I grila niech kto inszy obsługuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ja tam jestem za, toć nie my musimy grilla obsługiwac, w końcu my, takie niewinne i subtelne istoty to jakiejś piekielnej machiny mamy podchodzić ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.