DPS 31.01.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nie przedstawiaj się tak głośno, bo jeszcze naprawdę wszyscy usłyszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ...farszem syrowo mięsnym z dodatkiem tłuszczyku? Yetek, raczej farszem tłuszczowym z dodatkiem mięska... Obrzydliwcy Eeee tam, realiści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 01.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Som jakieś fajoskie zimowe fotki Mysje Greyja? zawiesiłabym oko... moje coli-cudo rośnie, rośnie przedstawię go jak łapką dotknie polskiej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Yetek, udało Ci się mnie rozśmieszyć, możesz być dumny z siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Gospodyni, jakieś zdjęcia chatki fajne zimowe mogłabyś pokazać, w tym lesie, z tą zimą... Aż się rozmarzyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Łosia - dzień dobry Przepiękny ten Ferdynand Wspaniały ! A o miejscu (w sensie domu i w sensie otoczenia) już pisałam - fantastyczne.. No i jak się tam mieszka? Jak daleko sąsiedzi? Jakaś wieś w pobliżu? Czy to "po prostu" DOM W LESIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Som jakieś fajoskie zimowe fotki Mysje Greyja? zawiesiłabym oko... moje coli-cudo rośnie, rośnie przedstawię go jak łapką dotknie polskiej ziemi Som w kontynuacji... Gospodyni, jakieś zdjęcia chatki fajne zimowe mogłabyś pokazać, w tym lesie, z tą zimą... Aż się rozmarzyłam! Som w kontynuacji... Łosia - dzień dobry Przepiękny ten Ferdynand Wspaniały ! A o miejscu (w sensie domu i w sensie otoczenia) już pisałam - fantastyczne.. No i jak się tam mieszka? Jak daleko sąsiedzi? Jakaś wieś w pobliżu? Czy to "po prostu" DOM W LESIE? Oprócz kataklizmów mrozowych to SUPER!!! Najbliższy sąsiad 150 m Ale prawie jego chałupki nie widzę Wieś jakieś 200 m ale też za zagajniczkami Ogon jest kochany, taki miś - przytulak ( ale jak szczeknie albo warknie- właściwie to on nie warczy tylko burczy , to nie dziwię się, że obcy się nie zbliżają )... i rzeczywiście taki ludzki jest ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 No patrz Pani, u mnie najbliższy sąsiad też jakoś tak, albo i dalej, ale ja go w ogóle nie widzę ... las zasłania Konkurencja znowu mi się długo otwiera, se nie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A ja żem pooglądała. Super!!! Chałupka w lesie cudnie wygląda, w te mrozy rury i piece wszędzie strzelają, więc nie martw się, wszyscy tak mają (włącznie z piszącą te słowa... odpływ... wrrrr... ). Zima przejdzie, chałupa i świetny psiak zostaną. Ty się ciesz, Kobieto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ale ty kobieto jedz więcej, bo cię zaraz pies przerośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 03.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 no tak, w kontunuuacji (tu plaśnięcie z liścia w czoło) ja to taka zasiedziała na muratorze jestem, że nosa nie wyściubiam. Alem nadrobiła i nasyciła oczęta. Jak ja ci zazdraszczam lasuuuuuu no i śniegu też. Bo u nas słońce, susza i mróz przeokropny i wszystko mnie elektryzezyzezuje i kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.02.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ".. właściwie to on nie warczy tylko burczy..." Ja wiem co on robi To samo robił nasz Bazylek. Też działało. To jakby odgłos zbliżającej się (z daleka) burzy.. Albo spod fafla wydobywa się powietrze i coś jakby "łufff" - G R U B Y M głosem. Wystarczy za wszystko. Kiedyś, jeszcze we Wrocku, dostawca pizzy nie wszedł (choć Bazyli był w domu) tylko zadzwonił od furtki i mówi - "Ja widziałem te odciski łap na ziemi - nie wchodzę! Proszę podejść po pizzę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No proszę, jaki łebski chłopak był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Wklejam, bo trzeba, żeby jak najwięcej osób to zobaczyło. Liczę na wybaczenie za OT. Rozmawiałam z Majką. I z Tomkiem też! Póki co, sa w Komturii. Majce potrzeba jednak, żeby Tomek ewakuował się z nią do Wawy, bo przecież na odległość o niego nie zadba, to są setki drobnych i większych rzeczy, o których tylko ona wie i tylko ona o niektóre sprawy potrafi właściwie u Tomka zadbać. Natomiast - jest kłopot. Majka bardzo by chciała sprzedać/zamienić swoje dotychczasowe mieszkanie w Warszawie na inne. Mają mieszkanie z 5 pokojami i otwartą kuchnią, ładne, ale na trzecim piętrze bez windy. Potrzebna im... kawalerka na parterze. Jeśli znacie kogoś, kto chciałby takiej zamiany w Wawie, dajcie znać - dla Majki i Tomka to bardzo ważna sprawa. Trzeba wynająć póki co jakąś taką kawalerkę dodatkowo, a tamto mieszkanie przygotować do sprzedaży, odświeżyć, odmalować trochę. Może ktoś ma zbędną farbę i trochę czasu...? Im szybciej tamto mieszkanie się sprzeda/zamieni na parter, tym mniej kosztów dla nich, bo krótszy dodatkowy wynajem. jest jeszcze jedna prośba - zna ktoś sensownego notariusza w Wawie? Żeby sprzedac to mieszkanie w Wawie, Majka musi mieć przekazane wszelkie pełnomocnictwa. 20 lat temu zrobili to z Tomkiem oboje na siebie, ale... od tego czasu zmieniły się dowody osobiste. Tomek nie zawsze pamięta adres tego mieszkania, żeby go podać notariuszowi. Jeden notariusz już potraktował Majkę jak oszustkę, która chce zbić interes na chorobie męża... Jeśli zna ktoś notariusza, który przyjedzie do nich w Wawie i zrobi takie pełnomocnictwo, nie przyjmując z góry, że Majka to oszustka - BARDZO by pomógł. Teraz o Tomku. W czasie rozmowy uśmiechnięty, choć słychać, że bardzo jeszcze słaby, ma bardzo krótki oddech i zadyszkę. Pozdrawia wszystkich, mówi, że bardzo jest wdzięczny za wsparcie i pamięć. Trochę się nam obojgu z tego wszystkiego oczy spociły... No. Czyli 3 sprawy: 1/Kto zna rozsądnego i ludzkiego notariusza? 2/Kto zna kogoś, kto chciałby kupić mieszkanie w Wawie/zamienić kawalerkę na 5 pokoi? 3/Kto mógłby pomóc w odświeżeniu tego mieszkania, żeby przygotować je do sprzedaży? Pomoc w załatwieniu tych spraw byłaby wielką ulgą dla Majki, która znowu wszystko ma na swojej głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2012 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Konkurencja znowu mi się długo otwiera, se nie pooglądam Przykro ... ale wierz mi na słowo, że ogon wart obejrzenia A ja żem pooglądała. Super!!! Chałupka w lesie cudnie wygląda, w te mrozy rury i piece wszędzie strzelają, więc nie martw się, wszyscy tak mają (włącznie z piszącą te słowa... odpływ... wrrrr... ). Zima przejdzie, chałupa i świetny psiak zostaną. Ty się ciesz, Kobieto!!! Siem cieszem Generalnie, to ja dość optymistycznie do życia podchodzę, ino czasem jakieś załamania mam... Gościów 2 dni miałach i złomniak mnie po nich pozostał... Ale ty kobieto jedz więcej, bo cię zaraz pies przerośnie Już mnie przerósł... no tak, w kontunuuacji (tu plaśnięcie z liścia w czoło) ja to taka zasiedziała na muratorze jestem, że nosa nie wyściubiam. Alem nadrobiła i nasyciła oczęta. Jak ja ci zazdraszczam lasuuuuuu no i śniegu też. Bo u nas słońce, susza i mróz przeokropny i wszystko mnie elektryzezyzezuje i kopie U mnie tyż wsio szczela elektrycznością.... śnieg chyba nie ma tu nic do rzeczy... ".. właściwie to on nie warczy tylko burczy..." Ja wiem co on robi To samo robił nasz Bazylek. Też działało. To jakby odgłos zbliżającej się (z daleka) burzy.. Albo spod fafla wydobywa się powietrze i coś jakby "łufff" - G R U B Y M głosem. Wystarczy za wszystko. O to to... Wklejam, bo trzeba, żeby jak najwięcej osób to zobaczyło. Liczę na wybaczenie za OT. Wybaczam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Brrrr... Pozdrawiam z zimnego lasu sosnowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jest chłodno ale bez tragedii... Pozdrawiam tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.02.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 http:////forum.budujemydom.pl/uploads/monthly_02_2012/post-23097-1328263770_thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 takiego pięknego piesia nam nie chciałaś pokazać, nu pagadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts