Moose 21.02.2016 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 piekna wiosna, my dzis bylismy kota odwiezc a potem z malym Witusiem pojechalam do mojego starego domku i pokazywalam nowym wlascicielom co maja przyciac, co rozsadzic i jak pielegnowac. i to byl juz pewnie ostatni raz kiedy tam bylam, ogrod ogrodem ale za duzo zlych wspomnien, zaczelismy nowy etap i tego sie bede trzymac. spelnilam dzis jedynie obietnice, ktora dalam przy sprzedazy domu, ze przyjade i pokaze co w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 No wiosna "pełnom gembom". U mnie jeszcze spokojniej. Osia, dzwoniłam. No qrna mam problem, ale w słowie pisanym to chyba skomplikowanie zabrzmi. Jak będziesz miała chwilę to dryndnij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2016 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Złe wspomnienia na szczęście z czasem ulegają zatarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2016 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Do mnie dzwoniłaś??? Nie mam połączenia ani wiadomości... Pomarańczkakarważjejmać,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2016 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Może być jutro czy pilne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 U nas przebiśniegi w ogródku kwitną. Cebulkowe wylazły i tylko się dziwię, że ciemiernik jeszcze nie kwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Mój ciemiernik też olał! Oska dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2016 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Niezamaco... za bardzo nie pomogłam Na odległość trudno... Działa prawidłowo? Była rozładowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Prawdopodobnie była rozładowana ale to się jeszcze okaże. Drażni mnie brak sygnalizacji włączenia obroży, poza lekką wibracją, która jest wyczuwalna i przy włączeniu i przy wyłączeniu ... I bądź tu człowieku mądry, czy ja ją włączyłam, czy wyłączyłam ... Jedyny sposób - dwa paluchy do elektrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2016 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 hmmm... w obu tych których używałam były lampki... jak włączałam to zaświecała się zielona i migała przez cały czas włączenia... przy wyłączaniu zaświecała się czerwona po czym gasła... chyba masz inakszą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 A ona nie ma opcji wibracji po naciśnięciu guzika? Bo obroża, której używała sąsiadka, światełek nie miała, ale można było najpierw zawibrować, a dopiero później kopnąć, więc da się włączając wibrację sprawdzić, czy jest włączona. Myśmy też coś w tym rodzaju nabyli, ale to był badziew i szybko wysiadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2016 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 U mnie jest pipczenie i tego tylko używam wibracji nie stwierdziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Otóż światełko sygnalizujące działanie obroży jest jeno prawdopodobnie pomimo 24-godzinnego ładowania obroża i tak naładowana nie była. Dzisiaj w końcu wszystko jest tak jakby w porządku ... tfu, żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2016 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Tfu tfu... Znaczy się działa... to dobrze... teraz czas na naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 To jeszcze nie zwycięstwo, bo zwierzyny nie było ale dzisiaj zareagował na sam dźwięk. Zaczął się przymierzać do ruszenia w las, zaczynam rozpoznawać tę jego charakterystyczną postawę no i krzyknęłam: "do mnie!" co oczywiście na niewiele się zdało bo ON JUŻ WĘSZYŁ! No to włączyłam dźwięk ... szybciutko przybiegł. Jest szansa ale prawdziwy sprawdzian będzie przy zwierzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2016 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Gruby załapał po 3 strzałach, że "do mnie" musi być wykonane niezwłocznie... i tak od roku już mamy spokój z ucieczkami i pies się słucha jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2016 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Aktualnie muszę coś zrobić z młodą, ta już w ogóle głuchnie na komendę "do mnie":bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.02.2016 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kurcze Brazula nie kumam generalnie onki są bardzo kumate i posłuchane a Twoje normalnie głuche:( może by im słuch sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.02.2016 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 No też mi się to dziwne wydaje...ONki są zadaniowe i nastawiona na pracę z człowiekiem... przynajmniej w większości a Brazuni się indywidualiści trafili i to podwójnie... Braza, musisz ich szkolić oddzielnie, bo razem to raczej nic z tego nie będzie... weź się najpierw za Tyrionka, bo on starszy i jak załapie, że komendy trzeba wykonywać bezzwłocznie i zacznie to robić, to weź się za Gówniarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts