Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

piekna wiosna, my dzis bylismy kota odwiezc a potem z malym Witusiem pojechalam do mojego starego domku i pokazywalam nowym wlascicielom co maja przyciac, co rozsadzic i jak pielegnowac. i to byl juz pewnie ostatni raz kiedy tam bylam, ogrod ogrodem ale za duzo zlych wspomnien, zaczelismy nowy etap i tego sie bede trzymac. spelnilam dzis jedynie obietnice, ktora dalam przy sprzedazy domu, ze przyjade i pokaze co w ogrodzie :)

Prawdopodobnie była rozładowana ale to się jeszcze okaże. Drażni mnie brak sygnalizacji włączenia obroży, poza lekką wibracją, która jest wyczuwalna i przy włączeniu i przy wyłączeniu ... I bądź tu człowieku mądry, czy ja ją włączyłam, czy wyłączyłam ... Jedyny sposób - dwa paluchy do elektrod :lol2:

A ona nie ma opcji wibracji po naciśnięciu guzika? Bo obroża, której używała sąsiadka, światełek nie miała, ale można było najpierw zawibrować, a dopiero później kopnąć, więc da się włączając wibrację sprawdzić, czy jest włączona. Myśmy też coś w tym rodzaju nabyli, ale to był badziew i szybko wysiadła.

To jeszcze nie zwycięstwo, bo zwierzyny nie było ale dzisiaj zareagował na sam dźwięk. Zaczął się przymierzać do ruszenia w las, zaczynam rozpoznawać tę jego charakterystyczną postawę no i krzyknęłam: "do mnie!" co oczywiście na niewiele się zdało bo ON JUŻ WĘSZYŁ! No to włączyłam dźwięk ... szybciutko przybiegł. Jest szansa ale prawdziwy sprawdzian będzie przy zwierzynie.

No też mi się to dziwne wydaje...ONki są zadaniowe i nastawiona na pracę z człowiekiem... przynajmniej w większości a Brazuni się indywidualiści trafili i to podwójnie...

Braza, musisz ich szkolić oddzielnie, bo razem to raczej nic z tego nie będzie... weź się najpierw za Tyrionka, bo on starszy i jak załapie, że komendy trzeba wykonywać bezzwłocznie i zacznie to robić, to weź się za Gówniarę ;)