wu 15.03.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 TAR-cia ja już przerobiłam chyba wsio co się da do czesania rudzielca i zostało skubanie gęsi:lol: czekam aż zaczyna wyłazić sierściucha i skubię to co wyłazi, jednorazowo dużą reklamówę spokojnie wyskubię a te powtórki skubania w nieskończoność się ciągną potem tylko czesanie tych pojedynczych pozostałości ale dupsko i pióra na łapach to jej zaraz ogolę jak się cieplej zrobi bo tego to ani wyskubać ani wyczesać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2016 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Osobiście wypracowałam w sobie zbieranie kłębów sierści "pod drodze" a czesanie uskuteczniam tylko w chwilach przypływu energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2016 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Proszę do mnie nie mówić o sierści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Osia chcesz się zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2016 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Nie wiem... czy Twoje futro leży na kanapie i na Tobie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2016 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 się nauczyło futro leżeć na kanapie trza pokutować nie moje futro nie włazi na kanapy na mnie to i owszem chętnie by właziło ale się nie nad za to namiętnie się ociera no i oczywiście rozsiewa tony kłaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Kanapy u nas nie są dla psa, co nie zmienia faktu, że rolki do ubrań są podstawowym wyposażeniem domu. Cztery koty i biały królik w sumie zrzucają więcej niż piesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2016 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Lubię futro na kanapie... razem sobie zgodnie zalegamy... cieplutko z nim jest, taki własny grzejniczek mam Ale teraz na wiosnę gubi kłaki masakrycznie... posprzątam i na drugi dzień jest to samo... A rudzielec nie lepszy... w dodatku jego kłaki jeszcze bardziej widać... Lenia mam i chyba to wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 to tak jak ja, tez lubie z moimi futrami zalegac na kanapie, cieplutko i mieciutko z nimi, ale moje nie gubia klakow, wiecej spada z mojej glowy i mezowej klaty:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2016 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 wiecej spada z mojej glowy i mezowej klaty:cool: Dobrze, że nie odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 bo on na glowie juz nie ma:lol2: a mi na klacie nic nie uroslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2016 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Ja tam też uwielbiam z gnidami na sofie się mościć! Taki obrazek: ogień w kominku buzuje, jeden kot śpi na oparciu sofy, pod nim na siedzeniu śpi Tarya, drugi kot z leży w typowo kociej pozycji - podwiniętymi łapkami - na poduszce przy oknie, a na sofie obok mnie rozpycha się Tyrion. Wszyscy śpią, cisza, spokój ... Nawet nie zliczę ile razy się zasugerowałam tym ich spaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2016 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 U Was też tak zimno?Wypiłam herbatę z nalewką i grzeję się przy kominku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Zimno, ale słonecznie było. Przynajmniej w psychikę ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2016 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 U nas i zimno i ponuro... czarne chmurska wisiały cały dzień i wiało do kompletu Mamy na jutro w planach wyprawę... mam nadzieję, że będzie mniej wiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 u nas dzis bylo pol na poł troche slonca i chmur ale pizdziawa i zimny północny wiatr zniecheciły nas nawet do pojechania na budowe i spacer po lesie po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2016 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Mnie nie zniechęciły ale przyjemnie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Zimno i sennie. Psy śpia, koty śpia tylko ja goopia sie pałętam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2016 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Ja wróciłam z lasu i na ognisko zaraz idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ja się przywitam. Jest nadal zimno i mży, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts