braza 06.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Konkurencja mi się zaczyna otwierać, chyba jednak obejrzę ... Obejrzałam i poczytałam ... Wiesz co Osia, gratuluję opanowania - mnie by szlag jasny trafił na miejscu!!! Ogon jest cudowny, normalnie wymiękam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 http:////forum.budujemydom.pl/uploads/monthly_02_2012/post-23097-1328263770_thumb.jpg takiego pięknego piesia nam nie chciałaś pokazać, nu pagadi Dzięki Konkurencja mi się zaczyna otwierać, chyba jednak obejrzę ... Obejrzałam i poczytałam ... Wiesz co Osia, gratuluję opanowania - mnie by szlag jasny trafił na miejscu!!! Ogon jest cudowny, normalnie wymiękam!!! Uwierz mi Brazuniu, że coraz to mniej cierpliwości mnie się ostało... Znów całe popołudnie rozmrażałam rury... MAM DOŚĆ!!!! A ogon, jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja też wczoraj sobie pooglądałam i cudowne domowe widoki i prześlicznego ogona. Ach jaki on piękny (i pies i dom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Wierzę w topniejące zasoby cierpliwości, jedyna nadzieja, że te mrozy niedługo szlag trafi. Ja przez nie z torbami pójdę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Wierzę w topniejące zasoby cierpliwości, jedyna nadzieja, że te mrozy niedługo szlag trafi. Ja przez nie z torbami pójdę!!!! Ja już chadzam...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 W tym roku w styczniu mieliśmy do dopłaty za prąd ponad 1600 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.02.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Też Ci ŁOsiu wdepłem. Taki ... rewanż bym powiedział. A mrozy są do ... niczego nie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A mrozy są do ... Normalnie tyś mi jak brat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Eeee, nie znacie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Depsia, toż masa szmalu, ja musiałam zapłacić niecałe 1200 zł za styczeń ... A mrozy są do doopy, na szczęście dzisiaj zalała mnie fala upałów, tylko -4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A mrozy są do doopy, na szczęście dzisiaj zalała mnie fala upałów, tylko -4 Do mnie nieco mniejsza dojszła... ale tyżem zadowolniona wielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja to zadowolona chyba najbardziej na świecie - spadł nieduży śnieżek u nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.02.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 U nas też śnieżek i gorąco - 5 ) CZADOWO! Bazylia pierwszy raz naświat wyszła (po szczepieniach), na chwilkę, ale zdążyła zapoznaća się z kotami. Tzn podeszła do kotów, które właśnie jadły, koty zrobiły - phhhhhhhhhhhh..!!! i Bazylia wróciła skąd przyszła. Priorytety ustalone drogą pokojową (bez ŁAP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Bazylia pierwszy raz naświat wyszła (po szczepieniach), na chwilkę, ale zdążyła zapoznaća się z kotami. Tzn podeszła do kotów, które właśnie jadły, koty zrobiły - phhhhhhhhhhhh..!!! i Bazylia wróciła skąd przyszła. Biedna Bazylia... chyba coś jej koty nie lubią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.02.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cóż... mała głupia Bazylka jeszcze nie wie, że Koty Jedzące to Koty Złe. Ale spoko - to samo dotyczy psów, więc i niebawem im się odwdzięczy, jestem dziwnie spokojna... Niech no tylko poczuje się pewniej, bo na razie na dworze trzymała się kurczowo naszych nóg i plątała niemiłosiernie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Pewnie nawet nie będzie musiała wcale się wysilać, żeby ustalić z kotami, kto tu ważniejszy." Chociaż... niektóre koty mają naprawdę silną osobowość i szybkie łapki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 To ostatnie zdanie Depsi bardzo dokładnie opisuje naszą drapieżną wysokość !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cóż... mała głupia Bazylka jeszcze nie wie, że Koty Jedzące to Koty Złe. To tak jak Osie... nienawidzę, jak mnie ktoś we konsumpcji przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A mnie mój Karolek stale przeszkadza w konsumpcji. Podskakuje, wskrobuje się do wysokości stołu, łapką po mnie cobym go podniosła, żeby zobaczył co tam jemy dobrego.... eeee ja to taka drapieżna nie jezzzdemmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Robi dokładnie tyle i tylko tyle, na ile mu sama pozwalasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts