wu 13.05.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 TAR-cia ale za to Tobie białaski mogą kurze pod kanapami posprzątać a Osia hrabiego nijak pod kanapę nie zapakuje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 od tego ma Rudka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2016 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Tiaaa... Rudelek sprzątał dziś za piecem... wywabiłam dziada nieco zakurzonego z kotłowni... Gruch sprzątanie dziś olał całkowicie, łypiąc na mnie pogardliwie z kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 a nie mowilam ze Rudek nadaje sie na wycierucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2016 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Tylko tego nie mów głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Gruby ostatnio wlazł do jeziora po KOSTKI!!!! Nie macie pojęcia jak byłam DUMNA... Padłam! Ja taka dumna będę gdy Tarya sama, bez namawiania wlezie dalej niż po kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Ośka. A czytałaś to? http://innpoland.pl/126839,niewolnicy-na-swoim-wystarczy-jeden-procent-lasu-bys-nie-mogl-sprzedac-swojej-dzialki Łapiesz się? No tak Ci chciałem humor skrzywić na weekend, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.05.2016 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Nikt nie jest w stanie mi humoru popsuć, gdyż mam superowo zaplanowany towarzyski łykendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 To baw sie dobrze ... ja czytałam i o mało mnie szlag nie trafił!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 musza to zmienic, nawet oni chyba nie sa az tacy głupi:cool: a jak nie to poczekamy 5 lat. mam nadzieje, ze skutki tych wszystkich debilnych wymyslow najmocniej dotkna wyborcow tych ........................(tu wstawcie dowolne slowo) :cool:tego im zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2016 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Amen, TARcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 musza to zmienic, nawet oni chyba nie sa az tacy głupi a jak nie to poczekamy 5 lat. mam nadzieje, ze skutki tych wszystkich debilnych wymyslow najmocniej dotkna wyborcow tych ........................(tu wstawcie dowolne slowo) :cool:tego im zycze A na jakiej podstawie formułujesz tę optymistyczną diagnozę??? Ja się obawiam, że są. Nie wiem tylko, czy nie bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 bo mimo strasznego skur....synstwa, ktore na codzien mnie otacza wciaz jestem optymistka.choc ostanio jakos zaden przewal mnie nie jest w stanie zaskoczyc. aaa i jeszcze w ramach protestu chce sie wypisac z kosciola. ale ponoc oni tak latwo z pazurow nie chca wypuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Mnie już optymizm przeszedł. Ostatnio dotarło do mnie, że ja żyję w jakiejś enklawie ludzi wśród, niekoniecznie zgadzających się z moimi poglądami, ale inteligentnych i zazwyczaj uczciwych, z którymi można dyskutować. Ostatnio mnie oświeciło, że to jest niewielka enklawa. Też się mam zamiar wypisać, poczekam jeszcze rok i miesiąc, ale oni twierdzą, że kto raz wszedł, ten nie wyjdzie. W sumie i tak lepiej niż u muzułmanów, bo śmiercią nie grożą tylko dożywociem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.05.2016 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 A ja nadal nie politykuję Ale Wasze wpisy lubię bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) ja juz za duzo nie politykuje, bo musialyby leciec same .................... i piszczałki. a wypisac sie chce dla zasady, czarne wrony za bardzo wpi.. sie w swieckie (ze tak to ujme) obszary zycia, za duzo ich w polityce i w ogole. co ja bede pisac sami wiecie Edytowane 16 Maja 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.05.2016 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Zimno, leje, wieje... co jakiś czas wychodzi słońce, potem burza i cały dzień w pi-du... Ani spacerować ani na rower wyjść... O właśnie wyłazi słońce... może się wstrzelę ze spacerkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Mam podobne odczucia jak i Agduś, i TARcia i wszyscy, którzy tu zaglądają. I cieszę się jak cholera, że mam tę niewielką enklawę ludzi, jak to Agduś ładnie nazwała, z którymi mogę kulturalnie i bez obrażania się nawzajem wymienic poglądy, nawet jeśli czasami są rozbieżne. Howgh! Też myślę o wypisaniu sie z tej czarnej bandy ... P.S. Pogoda jak u Ciebie Osiczko więc rozpaliłam w kominku i mam wszystko w odwłoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.05.2016 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Tyż w krematorium palę Krótki spacejrek nam się udało czasnąć... Grucha przeszczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 U nas lało od północy w sobotę i całą sobotę do wieczora, a od niedzieli słońce, chmury i zimno jak cholera. Skoro nam tak dobrze w tej enklawie, to znaczy, że już jesteśmy jedną nogą (każda) na wewnętrznej emigracji.Z tym wypisywaniem to jest ciężko - utrudniają jak mogą podobno. Jednakowoż ja spróbuję w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts