Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

musza to zmienic, nawet oni chyba nie sa az tacy głupi:cool: a jak nie to poczekamy 5 lat. mam nadzieje, ze skutki tych wszystkich debilnych wymyslow najmocniej dotkna wyborcow tych ........................(tu wstawcie dowolne slowo) :cool:tego im zycze

musza to zmienic, nawet oni chyba nie sa az tacy głupi:cool: a jak nie to poczekamy 5 lat. mam nadzieje, ze skutki tych wszystkich debilnych wymyslow najmocniej dotkna wyborcow tych ........................(tu wstawcie dowolne slowo) :cool:tego im zycze

A na jakiej podstawie formułujesz tę optymistyczną diagnozę??? Ja się obawiam, że są. Nie wiem tylko, czy nie bardziej.

bo mimo strasznego skur....synstwa, ktore na codzien mnie otacza wciaz jestem optymistka.

choc ostanio jakos zaden przewal mnie nie jest w stanie zaskoczyc. aaa i jeszcze w ramach protestu chce sie wypisac z kosciola. ale ponoc oni tak latwo z pazurow nie chca wypuscic.

Mnie już optymizm przeszedł. Ostatnio dotarło do mnie, że ja żyję w jakiejś enklawie ludzi wśród, niekoniecznie zgadzających się z moimi poglądami, ale inteligentnych i zazwyczaj uczciwych, z którymi można dyskutować. Ostatnio mnie oświeciło, że to jest niewielka enklawa.

Też się mam zamiar wypisać, poczekam jeszcze rok i miesiąc, ale oni twierdzą, że kto raz wszedł, ten nie wyjdzie. W sumie i tak lepiej niż u muzułmanów, bo śmiercią nie grożą tylko dożywociem.

ja juz za duzo nie politykuje, bo musialyby leciec same .................... i piszczałki.

a wypisac sie chce dla zasady, czarne wrony za bardzo wpi.. sie w swieckie (ze tak to ujme) obszary zycia, za duzo ich w polityce i w ogole. co ja bede pisac sami wiecie

Edytowane przez TAR

Mam podobne odczucia jak i Agduś, i TARcia i wszyscy, którzy tu zaglądają. I cieszę się jak cholera, że mam tę niewielką enklawę ludzi, jak to Agduś ładnie nazwała, z którymi mogę kulturalnie i bez obrażania się nawzajem wymienic poglądy, nawet jeśli czasami są rozbieżne. Howgh!

Też myślę o wypisaniu sie z tej czarnej bandy ...

P.S. Pogoda jak u Ciebie Osiczko więc rozpaliłam w kominku i mam wszystko w odwłoku!

U nas lało od północy w sobotę i całą sobotę do wieczora, a od niedzieli słońce, chmury i zimno jak cholera.

Skoro nam tak dobrze w tej enklawie, to znaczy, że już jesteśmy jedną nogą (każda) na wewnętrznej emigracji.

Z tym wypisywaniem to jest ciężko - utrudniają jak mogą podobno. Jednakowoż ja spróbuję w swoim czasie.