TAR 16.05.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 w lutym zmienily sie reguly, ponoc jest latwiej. ja i tak nie wiem gdzie przynaleze tak naprawde i jedynie w tym upatruje trudnosci, musze znalezc wlasciwe miejsce do zlozenia tych papierkow, mozliwe jest 5 lokalizacji:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.05.2016 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Zimno nadal, ponuro i chyba bedzie lało Ale są i pozytywy - przestało piździć i jeno wieje Muszę zmienić opony a ni mom motywacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.05.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Ja wiem, gdzie złożyć i skąd wziąć, ale muszę poczekać jeszcze rok i miesiąc. Zimno, pada, wieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.05.2016 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Przeczekujesz bierzmowanie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.05.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Tak daleko nie zaszliśmy - Młoda najmłodsza ma sensownego księdza i chce do końca podstawówki chodzić na religię. A ja nie wierzę aż tak w księży, żeby rydzykować, że jej takie skandal wywołany przez matkę na religii wypomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.05.2016 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Muszę zmienić opony a ni mom motywacji... Pierdziel. Ja zajeżdżam zimówki na maxa!. Maja tak lichy (ziro) bieżnik, że nie żal miich nicanic!!! Do utylizacji a potem do piachu! Z nimi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.05.2016 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 A ja nadal nie politykuję Ale Wasze wpisy lubię bardzo A ja nie tykam dodatkowo też kilku Bo pamiętam, jak nad Bosforem jeden mądry, zaprzyjaźniony Turek powiedział do mnie tak: "Słuchaj, gadamy o wszystkim, ale pamiętaj! Nie tykamy religii, rodziny i Mustafy Kemala Atatürka. Bo to świętość co wymieniłem i nie do dyskusji przyjaznej" No i tej wersji się trzymajmy w Twoim jak najbardziej dla mnie przyjaznym prywatnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.05.2016 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Piękny dzionek, chyba czas do lasu iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.05.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Muszę zmienić opony a ni mom motywacji... ja zmieniam co 5 lat:D zimówki na następne zimówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.05.2016 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Zmieniłam W terenówce śmigałam non stop na całorocznych... a teraz niestety cza zmieniać... profit ze zmiany auta jest taki, że mechanika nie widziałam od 1,5 roku, chociaż z drugiej strony szkoda, bo to kolega którego lubię... Tera bedzie reklama... Nie kupujcie w CCC... 3 razy reklamowaliśmy buciska i nigdy nam reklamacji nie uwzględnili... Nie kupujcie w selgrosie z powodów jw... Wszystkie reklamacje w lidlu i dekatlonie bez zbędnego tłumaczenia przyjęte z powodzeniem Lidel zwraca kasę a deka proponuje wybrać inny towar... jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.05.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 deka tez zwraca od razu kase jak sie chce mi zmienili kola w marcu. mam 2 kpl. obreczy przekladam tylko kola, zaluje, bo alu zimowe sa ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.05.2016 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Nam zaproponowali wybór towaru, co mnie osobiście odpowiadało, bo butów sportowych mam niedobory a w czymś po lesie przeca muszę śmigać Pewnie jak bym kasę chciała to też by nie robili problemów ale załatwione i co najważniejsze - bez żadnych przesmradzań z ich strony się odbyło Piękna pogoda, chyba pójdę buty wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 O Dekathlonie słyszałam same dobre rzeczy i właśnie też do nich wlazłam! Wieczór dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2016 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Jestem oBrazona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2016 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 O Dekathlonie słyszałam same dobre rzeczy i właśnie też do nich wlazłam! Wieczór dobry Od nas między innymi. Swoją drogą, mogliby nam zapłacić za reklamę... Jestem oBrazona... Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Osica nożesz ... Ty nie bądź błagam taka primadonna bo mi smutno .... Od Was Agduś usłyszałam pozytywy jako pierwszych później dużo komentarzy czytałam takoż pozytywnych - no musi coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2016 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 . Swoją drogą, mogliby nam zapłacić za reklamę... Jestem za... A czemu to też już pewnie wiesz... Osica nożesz ... Ty nie bądź błagam taka primadonna bo mi smutno .... Ze mnie primadonna jak a koziej saksofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Taż wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2016 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Piękny dzień Ale postaram się kontynuować łykendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 U nas też fajnie, trochę chmurek i cienia, trochę słońca ... zdążyłam pomalować krawędziaki! A gnidy przejażdżkę miały, do weta co prawda ale i tak zadowolone! Po powrocie dzielnie pomagały malować (mi) i robić ogrodzenie (Szanownemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts