Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak daleko nie zaszliśmy - Młoda najmłodsza ma sensownego księdza i chce do końca podstawówki chodzić na religię. A ja nie wierzę aż tak w księży, żeby rydzykować, że jej takie skandal wywołany przez matkę na religii wypomni.

A ja nadal nie politykuję :lol2:

Ale Wasze wpisy lubię bardzo :yes:

A ja nie tykam dodatkowo też kilku

Bo pamiętam, jak nad Bosforem jeden mądry, zaprzyjaźniony Turek powiedział do mnie tak:

"Słuchaj, gadamy o wszystkim, ale pamiętaj!

Nie tykamy religii, rodziny i Mustafy Kemala Atatürka.

Bo to świętość co wymieniłem i nie do dyskusji przyjaznej"

No i tej wersji się trzymajmy w Twoim jak najbardziej dla mnie przyjaznym prywatnym wątku :)

Zmieniłam :)

W terenówce śmigałam non stop na całorocznych... a teraz niestety cza zmieniać... profit ze zmiany auta jest taki, że mechanika nie widziałam od 1,5 roku, chociaż z drugiej strony szkoda, bo to kolega którego lubię... :rolleyes:

Tera bedzie reklama...:cool:

Nie kupujcie w CCC... 3 razy reklamowaliśmy buciska i nigdy nam reklamacji nie uwzględnili...

Nie kupujcie w selgrosie z powodów jw...

Wszystkie reklamacje w lidlu i dekatlonie bez zbędnego tłumaczenia przyjęte z powodzeniem :yes:

Lidel zwraca kasę a deka proponuje wybrać inny towar... jestem zadowolona :)

Nam zaproponowali wybór towaru, co mnie osobiście odpowiadało, bo butów sportowych mam niedobory a w czymś po lesie przeca muszę śmigać :lol2:

Pewnie jak bym kasę chciała to też by nie robili problemów ale załatwione i co najważniejsze - bez żadnych przesmradzań z ich strony się odbyło :yes:

Piękna pogoda, chyba pójdę buty wypróbować :rotfl:

U nas też fajnie, trochę chmurek i cienia, trochę słońca ... zdążyłam pomalować krawędziaki! A gnidy przejażdżkę miały, do weta co prawda ale i tak zadowolone! Po powrocie dzielnie pomagały malować (mi) i robić ogrodzenie (Szanownemu)