Yeti 10.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Tak jest na początku, bo później to Iza będzie robiła tyle na ile pozwoli Karolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.02.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 U nas to zależy - Pani B jest jako ta Drapieżna Wysokość Brazy - kobita trzyma wszystkich krótko i na dystans i ZAWSZE daje radę oraz robi co chce. Za to Pan B ... w zasadzie też robi co chce (nie byłby kotem), ale jest nieco...ciapowaty..trochę lebiega.. taki FACET Się zobaczy jak się relacje poukładają.. do pierwszego konkretnego STARTU Bazylii (jak już się oswoi z dworem) do Państwa Kotostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Jak się w końcu wkurzę i wytresuję swojego PSA to wam wszystkim szczęki poopadają A Yetusiowi najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Robi dokładnie tyle i tylko tyle, na ile mu sama pozwalasz. Dokładnie... Tak jest na początku, bo później to Iza będzie robiła tyle na ile pozwoli Karolek Na szczęście Karolek malutki, to może ich nie sterroryzuje na ament... Za to Pan B ... w zasadzie też robi co chce (nie byłby kotem), ale jest nieco...ciapowaty..trochę lebiega.. taki FACET Dobrrrreee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.02.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wiadomo - silne to ale głupie. Ale już to kiedyś ustaliłyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020468.gifhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002053E.gif To dla Gagaty!!! [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.02.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ale tam zaraz ... samo życie panie tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 O to, to sama prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ha, najlepiej jest wtedy, kiedy nasi ciemiężyciele zgadzają się z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.02.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Wiadomo - silne to ale głupie. Ale już to kiedyś ustaliłyśmy. Nie mów tak głośno bo usłyszy i zamknie się w sobie. A jak urośnie.... Nie głupie, tylko inteligencja jeszcze nie urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 To zależy KOGO na mamy na myśli... Zamknięcie się w sobie - nie dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 To zależy KOGO na mamy na myśli... Zamknięcie się w sobie - nie dotyczy. Dajże pokój kobito, se naplułam w monitorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.02.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 iii tam ... nic JEJ nie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Osia, jak tam zimowe wieczory przy kominku? Zaczyna się podobać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 osia, jak tam zimowe wieczory przy kominku? Zaczyna się podobać? przy kominku to i owszem...siem podobuje ale znów mnie ruła zamarzła i to mnie siem nie podobuje na szczęście już rozmroziłam zarazę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ale słuchaj, to co z tymi rurami?? Jakoś je zaizolować czy jak? Gdzie ona jest dokładnie ta zamarzająca (stara) rura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Myślisz, że ta rura się przyzna, gdzie jest...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 podstępem ją, podstępem.. ee podkopem znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Na szczęście wiem gdzie jest, więc wiem gdzie grzać...... Równe 4,5 h dziś znów to zajęło Ale ponoć ta noc jest ostatnią z sakramencko zimnych... Zresztą gorsza rzecz mnie się dziś przydarzyła... Mało dziś na zawał nie zejszłam... Pojechałam z szarym do lasa a on mnie bryknął we knieje... http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_evil.gif Wróciła bestyja po godzinie i pojechalimy do chałpy... szare pojszło spać a my obiadek pożarliśmy, i oddaliśmy się zajęciom ulubionym... ja nicnierobieniu, a małż pracy http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_wink.gif W pewnym momencie łomot straszny... pies się przewrócił, wstając z legowiska... patrzę a on nie może na tylne łapy stanąć, tylko się przewraca... masssakra, no i jeszcze się ślini... Karważgomać, myśli najgorsze.. SKRĘT ZNACZY MNIE SIĘ WYŚWIETLIŁ POD CZASZKĄ!!! http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/zalamka.jpg Ale oglądam brzuch - OK, bida leży i nie może wstać i się boi, bo nie wie co się z nim dzieje... Dzwonię po znajomych wetach, obserwuj i melduj co się dzieje mówią... w końcu pies wstaje... nędznie ale idzie i żąda wyprowadzki, myślę sobie będzie rzygał, to w auto i na ostry dyżur, ale bestyja nie rzyga, jeno spaceruje... powoli i na sztywnych łapach ale łazi...fizjologia gra... http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_wink.gif Dzwoni wet, melduję... mówi, że sobie mięśnie nadwyrężył i dlatego tak się zachowuje, zalecił B1 i PYRALGINĘ , no i zakaz biegania wszelakiego... ufffff... ODETCHNĘŁAM... http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif ALE CO SIĘ WYSTRACHAŁAM TO MOJE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts