Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agduś to takie dziwaczne pole namiotowe + 3 ziemianki, brak prądu i zasięgu mało, kible i prysznice daleko od namiotów/ziemianek, woda w prysznicach ciepła 2 razy dziennie...

Fantastyczni właściciele i w większości ludzie, których się tam spotyka :)

Codziennie ogniska z właścicielem, który ma świetny głos i gra szanty na gitarze i ze wszystkimi mieszkańcami, którzy mają ochotę na integrację :cool:

Ja znam to miejsce od 8 lat i ponieważ długo nie byłam, to chciałam sprawdzić czy ludzie się zmienili ale NIE!!!

Pojawiłam się tam po 6 latach i zostałam przyjęta jak kiedyś :D

Agduś to takie dziwaczne pole namiotowe, kible i prysznice daleko od namiotów/ziemianek, woda w prysznicach ciepła 2 razy dziennie...

Pojawiłam się tam po 6 latach i zostałam przyjęta jak kiedyś :D

Poświęciłaś się, pojechałaś nie wykąpana, nie pachnąca mydełkiem i nie wypsikana dezodorantem, żeby zostać przyjęta - tak?

Dobrze zrozumiałem?

:D

Oj tam, wystarczy się porządnie wybiegać w upale tuż przed przyjazdem. Nikt nie pozna, że to świeży zapach.

A jak poznajo...? ;) Kamieniami pogonio...? ;)

Serdeczne pozdrowienia POWAKACYJNE! :D

Odnoszę wrażenie , że podobne miejsce widzieliśmy w Białowieży..... :yes::yes: Widzieliśmy je z rowerów, jadąc między Białowieżą a niejaką Restauracją Carska (na starej stacji kolejowej). Wyglądało ....malowniczo :D I, szczerze mówiąc - zachęcająco!

Ale jednak go nie nawiedziliście... strasznie śmierdziało...? :rotfl::rotfl::rotfl:

to Osia musiałaś być jak Marysieńka na powrót Sobieskiego:rotfl:

Marysieńka nie miałaby szans :no:

A komary doceniły wasze poświęcenie czy też trzymały się raczej z daleka ...?:D

Jaka Marysieńka takie komary... te co były miały się całkiem dobrze ;)

Ale ilość była znikoma :rolleyes:

A komary doceniły wasze poświęcenie czy też trzymały się raczej z daleka ...?:D

Każdy trzyma się od takiego pola namiotowego z daleka.

I komary i policja i nawet gość od odczytów licznika prądu - też rano losuje z kolegami inkasentami krótką zapałkę.

Ponoć zresztą dodatek za szkodliwe i uciążliwe dostają za odczyty na tym polu namiotowym akurat . Tak słyszałem :)