braza 02.09.2016 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Najważniejsze to zadowolenie a skoro jesteście zadowoleni jest miodzio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2016 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Tarcia, wysłałam Braza, zadowoleni bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.09.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Kilometry mnie nie przerażają.A tak wogle, to co to za ziemianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.09.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Osia dzieki sorki nie odpisalam ale dzis mi jakos wszystko przez palce przelatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2016 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Agduś to takie dziwaczne pole namiotowe + 3 ziemianki, brak prądu i zasięgu mało, kible i prysznice daleko od namiotów/ziemianek, woda w prysznicach ciepła 2 razy dziennie... Fantastyczni właściciele i w większości ludzie, których się tam spotyka Codziennie ogniska z właścicielem, który ma świetny głos i gra szanty na gitarze i ze wszystkimi mieszkańcami, którzy mają ochotę na integrację Ja znam to miejsce od 8 lat i ponieważ długo nie byłam, to chciałam sprawdzić czy ludzie się zmienili ale NIE!!! Pojawiłam się tam po 6 latach i zostałam przyjęta jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.09.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 No to rzeczywiście świetne miejsce. A jakiś kontakt, jakby i nas zew morza dopadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.09.2016 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Wyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Dzięki. Zapisałam sobie i zapamiętałam. Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.09.2016 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Proszę bardzo i z czystym sumieniem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 To ja się nie dziwię, że zadowoleni jesteście! W takie miejsca to tylko zapaleńcy pojadą i stąd ta cudowna atmosfera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2016 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Dokładnie... nigdy nie twierdziłam, żem normalna Leje, pada, siąpi, mży... błeeee:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.09.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Agduś to takie dziwaczne pole namiotowe, kible i prysznice daleko od namiotów/ziemianek, woda w prysznicach ciepła 2 razy dziennie... Pojawiłam się tam po 6 latach i zostałam przyjęta jak kiedyś Poświęciłaś się, pojechałaś nie wykąpana, nie pachnąca mydełkiem i nie wypsikana dezodorantem, żeby zostać przyjęta - tak? Dobrze zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2016 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Oczywiście... zakaz kąpieli od tygodnia do 2 przed przyjazdem na kemping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Oj tam, wystarczy się porządnie wybiegać w upale tuż przed przyjazdem. Nikt nie pozna, że to świeży zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Serdeczne pozdrowienia POWAKACYJNE! Odnoszę wrażenie , że podobne miejsce widzieliśmy w Białowieży..... :yes: Widzieliśmy je z rowerów, jadąc między Białowieżą a niejaką Restauracją Carska (na starej stacji kolejowej). Wyglądało ....malowniczo I, szczerze mówiąc - zachęcająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 to Osia musiałaś być jak Marysieńka na powrót Sobieskiego:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 A komary doceniły wasze poświęcenie czy też trzymały się raczej z daleka ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2016 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Oj tam, wystarczy się porządnie wybiegać w upale tuż przed przyjazdem. Nikt nie pozna, że to świeży zapach. A jak poznajo...? Kamieniami pogonio...? Serdeczne pozdrowienia POWAKACYJNE! Odnoszę wrażenie , że podobne miejsce widzieliśmy w Białowieży..... :yes: Widzieliśmy je z rowerów, jadąc między Białowieżą a niejaką Restauracją Carska (na starej stacji kolejowej). Wyglądało ....malowniczo I, szczerze mówiąc - zachęcająco! Ale jednak go nie nawiedziliście... strasznie śmierdziało...? :rotfl: to Osia musiałaś być jak Marysieńka na powrót Sobieskiego:rotfl: Marysieńka nie miałaby szans A komary doceniły wasze poświęcenie czy też trzymały się raczej z daleka ...? Jaka Marysieńka takie komary... te co były miały się całkiem dobrze Ale ilość była znikoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.09.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 A komary doceniły wasze poświęcenie czy też trzymały się raczej z daleka ...? Każdy trzyma się od takiego pola namiotowego z daleka. I komary i policja i nawet gość od odczytów licznika prądu - też rano losuje z kolegami inkasentami krótką zapałkę. Ponoć zresztą dodatek za szkodliwe i uciążliwe dostają za odczyty na tym polu namiotowym akurat . Tak słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.09.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Jaka Marysieńka takie komary... te co były miały się całkiem dobrze Ale ilość była znikoma Tylko te które krótkie zapałki w losowaniu powyciągały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts