Moose 07.09.2016 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2016 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Prezesu a cóż miałby robić inkasent w miejscu gdzie nie ma prądu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.09.2016 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Prezesu a cóż miałby robić inkasent w miejscu gdzie nie ma prądu...? Kurde! Masz mnie! nie pomyślałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Prezesowi inkasent z insektem się pomerdał Jedno i drugie niezbyt mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2016 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Insektów tyż było niewiele na szczęście Dziś wściekły upał i duchota, na szczęście wieczorne ognisko było w bardziej sprzyjających warunkach Jutro mam zlot taki co się co 10 lat odbywa... zawżdy beło fajnie, ciekawe jak będzie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Ło rany i zawżdy ludziska dopisują? Z doświadczenia wiem, że znajdą się tacy co tylko udają, że chcą się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.09.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Ło rany i zawżdy ludziska dopisują? Z doświadczenia wiem, że znajdą się tacy co tylko udają, że chcą się spotkać Na pewno nie ja i na pewno nie Łosica. Nas nie dotyczy. Prawda? Ośka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.09.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Ha - jak udają to PO CO PRZYJEŻDŻAJĄ?? No nie skorzystaliśmy Łosia,, bo mieszkaliśmy już w Pokojach Gościnnych Parku Narodowego w Białowieży, co polecam Tylko trzeba odpowiednio wcześniej rezerwować. Dobra cena, sam środek Białowieży, bez zadęcia... Idę do Brazy.... I jak po zlocie, Łosia?? Dobrze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.09.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 czy oprocz Bobiczka ktores z Panstwa szanownych na zlot muratorowy sie wybiera??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Niestety, nie wybieram się. Nie dam rady, Szanowny albo będzie albo nie bedzie w domu. Ano widzisz Bobiczku, ja jeśli już deklaruję "bycie" to też jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2016 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Ło rany i zawżdy ludziska dopisują? Z doświadczenia wiem, że znajdą się tacy co tylko udają, że chcą się spotkać Nie kcom to nie jadom i tyla Na pewno nie ja i na pewno nie Łosica. Nas nie dotyczy. Prawda? Ośka? Ano ni, bo jak wyżej... Ha - jak udają to PO CO PRZYJEŻDŻAJĄ?? I jak po zlocie, Łosia?? Dobrze???? Super prawie 60 osób było czy oprocz Bobiczka ktores z Panstwa szanownych na zlot muratorowy sie wybiera??????? Ja ni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2016 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 szkoda Miło, że komuś szkoda... Niestety w tym terminie mam insze spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 12.09.2016 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 czy oprocz Bobiczka ktores z Panstwa szanownych na zlot muratorowy sie wybiera??????? Mnie jest przykro, ale się nie uda jednak Niestety w tym terminie mam insze spotkanie Ponieważ mam podobnie jak Ośka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Siemka Osico i Osiczkowe Towarzystwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Przywitać się wpadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2016 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Siemka Osico i Osiczkowe Towarzystwo! Przywitać się wpadłam... Łomatkoświntozktóregokolwiekbądźkościoła... przegapiłam przywitanie Więc... serdelecznie witam Was w moich skromnych progach A ponieważ, nie zaczyna się zdania od więc, to po prostu powiem, iż WIELCE MIŁO WAS WIDZIEĆ u mnie w komentach Dzisiejszy dzień mnie poniszczył... prund mię odcięło... Jutro będzie lepiej, bo zaczynamy łykendzik towarzyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Łykendzik przy świecach... zapowiada się nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2016 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 To mię prund odcięło... chałupa miała A z łykendu wrócilim dziś wieczorem Był, jak zwykle w tym towarzystwie, udany bardzo i darów sadowo-ogrodowych dostali my mnóstwo na wynos... na miejscu nażarli pyszności i napili kuśtyczek winka W domu zimnica, więc palę w kominku i napawam się tym widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja też miałam towarzyski "ykendzik" - Gagaty zawitały! I właśnie w kominku rozpaliłam a nie robiłam tego już jakieś dwa tygodnie! Jesień nadchodzi, myly państwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts