Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jasne, że spacer ... i jutro też i pojutrze! Psińco z oknami! Ale gdybyś się rozpędziła jednak to wpadnij też do mnie, moje okna będą ci wdzięczne po wsze czasy!

że o moich nie wspomnę a chyba będziesz miała do mnie bliżej:rotfl:

u mnie tylko salonowe zostaly i wszystkie od strony zewnetrznej :D od razu jakas parapetowe sie skreci z tej okazji.

Nie umyłam... oddałam się spacerom i odpoczynkowi :wiggle:

Czy warto myć okna, skoro za tydzień już będą wyraźnie brudne, a za miesiąc nie będzie w ogóle widać, że były myte? To już lepiej od razu umyć za miesiąc albo dwa...

Świąteczne wariacje okienne mię mierżą... zimnica wścieklicowa a ludziska myjo glasy na potęgę... stanowczo odmawiam :no:

Nigdy nie myłam na święta. Jeżeli mnie natchnęło, to przy pięknej pogodzie jesienią i wiosną, kiedy już było ciepło, a nie "na święta".

To tak jak ja :bye:

No otóż to własnie! Widok na moje okno w salone jest w tej chwili niezwykle deprymujący ale poczekam. Październik pewnie jeszcze ciepły bedzie a kto wie czy i nie listopad to co mi tam ...

Deprymujący jest od wiosny jak zaczęło pylić... bo gluci zawsze...ale ja mam niespożyte pokłady cierpliwości :rolleyes:

nie mam scisku tylka by myc na swieta jakos szczegolnie. myje gdy brudne i temperatura ludzka. ale te musze umyc, tak dla siebie na przeprowadzke, niech beda czyste pobudowlano

Eeee przesadzasz :bye:

A czym bardziej...malowaniem czy sprzątaniem...? :cool:

U mnie pająki mają się dobrze... wczoraj spadł mi na łeb taki wielki z grubą dupą i długachnymi łapami... nieco wrzasku było, aż zwierzyna przyleciała sprawdzić czy mnie nie mordują :rotfl:

Jak ochłonęłam to złapałam osobnika bez mebli do szklani i wyniosłam na zewnątrz, trzymając możliwie daleko od mojej szacownej osoby ;)