Moose 21.09.2016 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Eeee tam... po spacerze były ważniejsze sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Jasne, że spacer ... i jutro też i pojutrze! Psińco z oknami! Ale gdybyś się rozpędziła jednak to wpadnij też do mnie, moje okna będą ci wdzięczne po wsze czasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 że o moich nie wspomnę a chyba będziesz miała do mnie bliżej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.09.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 u mnie tylko salonowe zostaly i wszystkie od strony zewnetrznej od razu jakas parapetowe sie skreci z tej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Czy warto myć okna, skoro za tydzień już będą wyraźnie brudne, a za miesiąc nie będzie w ogóle widać, że były myte? To już lepiej od razu umyć za miesiąc albo dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2016 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Jasne, że spacer ... i jutro też i pojutrze! Psińco z oknami! Ale gdybyś się rozpędziła jednak to wpadnij też do mnie, moje okna będą ci wdzięczne po wsze czasy! że o moich nie wspomnę a chyba będziesz miała do mnie bliżej:rotfl: u mnie tylko salonowe zostaly i wszystkie od strony zewnetrznej od razu jakas parapetowe sie skreci z tej okazji. Nie umyłam... oddałam się spacerom i odpoczynkowi Czy warto myć okna, skoro za tydzień już będą wyraźnie brudne, a za miesiąc nie będzie w ogóle widać, że były myte? To już lepiej od razu umyć za miesiąc albo dwa... Świąteczne wariacje okienne mię mierżą... zimnica wścieklicowa a ludziska myjo glasy na potęgę... stanowczo odmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Nigdy nie myłam na święta. Jeżeli mnie natchnęło, to przy pięknej pogodzie jesienią i wiosną, kiedy już było ciepło, a nie "na święta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 No otóż to własnie! Widok na moje okno w salone jest w tej chwili niezwykle deprymujący ale poczekam. Październik pewnie jeszcze ciepły bedzie a kto wie czy i nie listopad to co mi tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.09.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 nie mam scisku tylka by myc na swieta jakos szczegolnie. myje gdy brudne i temperatura ludzka. ale te musze umyc, tak dla siebie na przeprowadzke, niech beda czyste pobudowlano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2016 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Nigdy nie myłam na święta. Jeżeli mnie natchnęło, to przy pięknej pogodzie jesienią i wiosną, kiedy już było ciepło, a nie "na święta". To tak jak ja No otóż to własnie! Widok na moje okno w salone jest w tej chwili niezwykle deprymujący ale poczekam. Październik pewnie jeszcze ciepły bedzie a kto wie czy i nie listopad to co mi tam ... Deprymujący jest od wiosny jak zaczęło pylić... bo gluci zawsze...ale ja mam niespożyte pokłady cierpliwości nie mam scisku tylka by myc na swieta jakos szczegolnie. myje gdy brudne i temperatura ludzka. ale te musze umyc, tak dla siebie na przeprowadzke, niech beda czyste pobudowlano Eeee przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 U mnie tak mniej od więcej od wczesnego lata Upaćkane przede wszystkim w dolnej części, psy i kociambry swoje robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2016 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Prawie lubię jesień... Okna uświnione po całości ze wskazaniem na metr... to jeśli chodzi o balkonowe... Reszta zasyfiona normalnie oprócz glutów co się przytrafiły niechcąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2016 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Złamałam się dziś... deszcz padał to pomyłam okna A teraz grzejemy zady przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 no Ty Osia to normalnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Osia dobilas mnie teraz:bash:, juz mialam swoje odpuscic a tu ni huhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2016 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Nie mogłam iść do lasa to umyłam glasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 chyba Ci robota zaszkodziła że aż wierszem gadasz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.09.2016 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Robota mię szkodzi zawsze Za to dziś tylko włóczęgostwo i nicnierobienie mam w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2016 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Jeszcze ne umyłam, bo gości miałam, a poza tym nie odreagowałam malowania i sprzątania po nim. Pająki są nadal oburzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.09.2016 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 A czym bardziej...malowaniem czy sprzątaniem...? U mnie pająki mają się dobrze... wczoraj spadł mi na łeb taki wielki z grubą dupą i długachnymi łapami... nieco wrzasku było, aż zwierzyna przyleciała sprawdzić czy mnie nie mordują Jak ochłonęłam to złapałam osobnika bez mebli do szklani i wyniosłam na zewnątrz, trzymając możliwie daleko od mojej szacownej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts