Moose 19.10.2016 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 (edytowane) Wbijaj Prezes... bedziem uspokajać maleństwo... Edytowane 20 Października 2016 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Było siąść razem z nim i wyć pełniowo, a nie się szwendać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.10.2016 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Chyba zacznę wyć... zimno i ponuro wrrr:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 U nas też się dzisiaj skiepściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.10.2016 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Leżę z podwójnym glutem i grzeję się kominkiem Posprzątałam wreszcie akwarium... odchwaściłam, bo wyglądało jak dżungla i ryby już nie miały gdzie pływać Jeszcze jakiś nowych lokatorów dokupię i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.10.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Kup płetwonurka przystojnego. I ryby będą zadowolone i właścicielka akwarium może skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.10.2016 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Na wuj mnie takie cosik z płetwami co nie jest rybą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Przystojny i w ładnym kombinezonie, dobranym kolorystycznie, mógłby oko cieszyć na równi z rybkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2016 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Taaa... i zara by zaczął marudzić... piwa bym się napił... zjadł bym coś dobrego... zmęczony jestem itd... Wolę rybki, bo nie trują doopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 No ale akwarium czyścić trzeba... Mnie się to po wielu latach znudziło. Rybki i roślinki rozdałam, akwarium leży na strychu. Marzy mi się kiedyś takie duuuuże. Z nim by było mniej roboty. No ale to w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.10.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Marzy mi się kiedyś takie duuuuże. Z nim by było mniej roboty. Dobrze zrozumiałem że małe akwarium dużo roboty, duże akwarium mało roboty? To może kupić trzeba morze? Będzie całkowicie bezobsługowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2016 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 No ale akwarium czyścić trzeba... Mnie się to po wielu latach znudziło. Rybki i roślinki rozdałam, akwarium leży na strychu. Marzy mi się kiedyś takie duuuuże. Z nim by było mniej roboty. No ale to w nowym domu. Ja mam średnie i wprawdzie nie lubię go czyścić ale po każdym czyszczeniu mam radochę, że czyste i rybom prezyjemnie To może kupić trzeba morze? Kupić i przenieść gdzieś bliżej mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Dobrze zrozumiałem że małe akwarium dużo roboty, duże akwarium mało roboty? To może kupić trzeba morze? Będzie całkowicie bezobsługowe ! Paradoks, ale tak właśnie jest. Im mniejsze akwarium, tym szybciej zarasta glonami i brudem. Inna sprawa, że urządzając duże akwarium inwestuje się większą kasę w filtry i insze wyposażenie. Ja miałam małe - 60 litrów. Było piękne po sprzątaniu, ale za szybko, jak dla mnie, traciło urok. Kilkanaście lat je miałam, ale w końcu straciłam do niego serce. W dodatku coś się chyba skiepściło w elektryce, bo świetlówki padały co chwilę, a przecież nowa pokrywa kosztuje tyle, co całe akwarium z pokrywą. Specjalne świetlówki też tanie nie są, więc wymiękłam. Osia, nie wiem, czy nie taniej będzie przenieść Ciebie bliżej morza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2016 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Do akwarium nigdy ciągot nie miałam może dlatego, że ryb szkoda ... no bo ja musze mieć takie stworzenie, które wyraźnie powie, że chce żreć (na przykład) a ryby to takie cichutkie są... Morze ... ja mam i blisko i daleko. Blisko w Perle daleko w Brazoczysku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2016 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Ryby ciche, Grubek też za to z Rudek nie ma problemu z darciem ryja pod sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Ja tam lubię z kotami rozmawiać. W DZIEŃ! Nocą mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.10.2016 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Za to one pewnie wolą nocne rozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Carmen jest gadatliwa o każdej porze. Gerda nocą miewa napady potrzeby okazywania miłości przez ludzi i wtedy głośno się upomina o bliski kontakt z kimkolwiek. Miśka po równo w dzień i w nocy to się upomina o głaskanie, to się leje z innymi kotami, KotekRysio jest niemową o każdej porze doby. No, w chwilach desperacji potrafi wydobyć z siebie pisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts