Gagata 13.02.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 O MAMO. Nooo - ja Cię rozumiem....Przeraziłam się samym czytaniem..... ! Faktycznie to mógł być extra wyczyn dla Błękitka... Poleciał za CZYMŚ (zapach) w amoku a potem w nie mniejszym wracał do Ciebie (gdzie ta Pani???) i jak to psy "po psiej krzywej" czyli po własnym zapachowym śladzie a nie na skrót żaden.. A on jeszcze organizm rozwijający się, więc i nie przyzwyczajony.. Powiem Ci Łosia, że ja pod koniec nie wychodziłam juz z Bazylim do lasu tylko w drugą stronę - w pola, co by go mieć na oku.. A w lesie, jeśli, to cały czas go przywoływałam. No i faktem jest że już będąc starszym - Błękitek będzie (??) bardziej "słuchający się" i powinien dac sie odwołać (to juz Wasza praca nad nim). Straszycie z Ferdynandem ludzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ożesz, też mało nie zeszłam, jak czytałam! To goowniarz jeden, taką traumę Pańci zafundować! Nigdy nie słyszałam o takich objawach, poptrz, jak to człowiek do końca zycia się uczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.02.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Taki dorastający doguś to delikatna konstrukcja..Łosia daj nam raport jak się dziś czuje Błękitek! Edytowane 13 Lutego 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Nożesz w mordę, Kobieto, nie strasz!!!!! Zatchło mnie z wrażenia, ja sobie nie życzę takich wzruszeń!!!! Pomiziaj tego wielkiego głupola od cioci Brazy! No i relację zdaj, czy wszystko okey!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 O MAMO. Straszycie z Ferdynandem ludzi..... To ón mnie straszy... a ja tylko siem żalę... Ożesz, też mało nie zeszłam, jak czytałam! To goowniarz jeden, taką traumę Pańci zafundować! Nigdy nie słyszałam o takich objawach, poptrz, jak to człowiek do końca zycia się uczy... Depsia ja miałam wczoraj pewnikiem ciśnienie z 200 na 180 Teraz to już smieszne ale... Taki dorastający doguś to delikatna konstrukcja.. Łosia daj nam raport jak się dziś czuje Błękitek! Wszystko OK, bestia biega i szaleje... ograniczam ruch zarazie... Nożesz w mordę, Kobieto, nie strasz!!!!! Zatchło mnie z wrażenia, ja sobie nie życzę takich wzruszeń!!!! Pomiziaj tego wielkiego głupola od cioci Brazy! No i relację zdaj, czy wszystko okey!!!! Braza, miziałam cholerę... Żyjemy... ma nadmiar energii... bo nie jest wybiegany... jutro go umęczę trochę Poza tym pozdrawiamy Was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Tylko idąc na spacer nie spuszczaj z linki, bo znowu poleci, głupol młody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Uffff dobrze się skończyło, ale się strachu najadłam czytając to aż mi serce stanęło.NO mordakiewicz jeden.... A mój kurdupel dzisiaj w nocy rigoletto na środku dywanu zrobił. Nie sterawił biedaczek kokardki z ulubionego misia. No i musiał oddać tym samym otworem co pożarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Gepardzico, a coś Ty za badziewną kokardkę misiowi przyczepiła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Tylko idąc na spacer nie spuszczaj z linki, bo znowu poleci, głupol młody... Nie puszczam... Nie sterawił biedaczek kokardki z ulubionego misia. No i musiał oddać tym samym otworem co pożarł... Gepardzico, a coś Ty za badziewną kokardkę misiowi przyczepiła??? No właśnie po jaki gwizdek misiu kokardka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No jak? Żeby odróżnić od tego bez kokardki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wcale nie Karolek ze swojego domku gdzie się urodził, dostał misiaczka co miał na dupce metkę a na szyi przywiązaną/przyszytą taką cieniutką kokardkę. Maluch uwielbia żuć wszelkiego rodzaju metki, niteczki, kokardki itp. Ostatnio nawet w naszym prześcieradle znalazł metkę, taką już wymiętoszoną, spraną, zrolowaną ale wisiała na brzegu łóżka więc zaczął ją ciućkać. Taki z niego jeszcze maluszek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam w klubie "Pieski dostarczają wrażeń ..." Widzę, że obie mamy zagwozdkę. Tyle, że twój jeszcze nie morduje otoczenia ino własny zadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kurczę, niedługo dojdę do wniosku, że nasz Karuś jest idealnie grzeczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Moja psuka z tydzień temu zeżarła mi około 60 dag mięcha na gulasz ... wyciągnęła je ze zlewozmywaka, suszyło się w durszlaku. W życiu by mi do głowy nie przyszło, że nawet stamtąd może wytaskać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Widac nie jest taka niedołęzna, jak mogłoby sie zdawać, dobrze ją leczysz, Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Taki z niego jeszcze maluszek.... Ile Karol sobie wiosen...tfu... miechów liczy? Witam w klubie "Pieski dostarczają wrażeń ..." Widzę, że obie mamy zagwozdkę. Tyle, że twój jeszcze nie morduje otoczenia ino własny zadek No u mnie już wsio OK Łazimy na spacerki, wrzeszczę jak bryka za bardzo, bo wet kazał ze trzy dni na odwyku od biegania zarazę trzymać...pewnie mnie w całej wsi słychać jak ryczę po lesie stój, nie biegaj, wróć i do mnie... Kurczę, niedługo dojdę do wniosku, że nasz Karuś jest idealnie grzeczny! Może jest Moja psuka z tydzień temu zeżarła mi około 60 dag mięcha na gulasz ... wyciągnęła je ze zlewozmywaka, suszyło się w durszlaku. W życiu by mi do głowy nie przyszło, że nawet stamtąd może wytaskać!!!!! Moje maleństwo nie kradnie... wącha, jeździ pycholem po zakupach, ale nie wyjada... NA RAZIE... Widac nie jest taka niedołęzna, jak mogłoby sie zdawać, dobrze ją leczysz, Kochana! DBASZ TO MASZ... a raczej ie masz... mięcha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Wiecie co? Gdzie dziś nie zajrzę, tam o psach, psiakach i pieskach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 i śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Osico Karol liczy sobie 10 miechów, smarkateria jeszcze z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.02.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ale Katma to miała Happy Hour:-)) Niech ma, bida (przez te stawy) - na zdrowie! Kto grzeczny to się zobaczy jak nasze młode bandyty wydorośleją... wrócimy do tematu A u nas już etap - "Koty są do zabawy - hajda na koty!!!!" A co na to koty? A koty przez płoty..... Pozdrawiamy z Bazyśką wszystkie OGONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts