Moose 29.10.2016 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Wieje wściekle a ja sobie spacerek zaplanowałam dłuuugi I teraz mam dylemat... iść albo nie iść... wolę jak pada niż jak wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Daje równo! Bywa, że wymiękam w takie wiatry bo wyobraźnia podsuwa mi katastroficzne obrazy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 W Opolu mieliśmy takie okna, że kiedyś je wiatr otworzył. Jendkowoż komisja powołana do oceny, czy aby nie należało by ich wymienić przyszła, otworzyła okno i stwierdziła, że skoro im w ręce nie zostało, to jest w porządku (sic!). Wtedy się stresowałam podczas wiatru, bo duło prosto w to okno, które groziło cały czas, że wpadnie do środka. Teraz wiatru nie lubię, czasem czuję niepokój, ale już nie taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2016 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Wykrakałam ten dyszcz... nie dość, że nas wygwizdało to jeszcze przemokliśmy na ament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 w tym nowym domu wiem ze wieje i pada dopiero jak na dwor wyjde. jest tak cicho i przytulnie, ze nawet sie nie spodziewałam, ze taka fajowa chatka tam wyszla. jutro czeka mnie sadzenie cebulek, oby nie padalo, bo musze jeszcze na cmentarz pojechac grob babci i dziadka obczyscic, ustroic i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2016 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Znaczy chatynka się Wam udała - SUPER!!! Znów zmokliśmy, a miało nie padać... SKANDAL:rolleyes: Za to sezon wyprawowy na grochówkę został dziś uroczyście inaugurowany Muszę zanabyć porządną kurtkę przeciwdeszczową, bo mnie wszystkie przemiękają Ma ktoś pomysła na takową...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 I ja się cieszę, że wymieniłam okna i ociepliłam - o wianiu dowiaduję się albo wychodząc z domu albo najczęściej patrząc w okno i dziwiąc się z początku, dlaczego mi się drzewa gną, skoro nic nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 (edytowane) Znaczy chatynka się Wam udała - SUPER!!! Znów zmokliśmy, a miało nie padać... SKANDAL:rolleyes: Za to sezon wyprawowy na grochówkę został dziś uroczyście inaugurowany Muszę zanabyć porządną kurtkę przeciwdeszczową, bo mnie wszystkie przemiękają Ma ktoś pomysła na takową...? udala sie i to jak, byla na wizytacji moja mama i tesciowka, ugoscilam dobrym żarełkiem, nawet nie bede wam pisac, co by ogolnego slinotoku nie wzbudzac:lol2:zachwyty mamy doprowadzily mnie na ataku smiechu. ale to bylo mile. obdarowalam obie panie (mame i tesciową) ciuchami, firankami i skorupami. taki malyy pchli targ na deszcz proponuje ci zakup sztormiaka, nie ma bata bedzie jak znalazl i koniecznie w zółtym kolorze. taki rybacki:) o taki na ten przykład :D:D, oczywiscie sa tez ładniejsze modele http://clipper.gd.pl/img/katalog/044.jpg Edytowane 30 Października 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2016 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Kurtki z membraną mają to do siebie, że przez jakiś czas są nieprzemakalne, a potem przestają. I to niezależnie od firmy, więc nie opłaca się kupować tych najdroższych, bo i tak po kilku latach przemokną i trza będzie kupić nową. Byle miała taka kurtką wystarczającą membranę i paroprzepuszczalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2016 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 To ja wiem... te które zostały zakupione 5, 3 a nawet 2 lata wcześniej już pogibły... teraz muszę wybrać nowe, bo skoro 2 dni z rzędu przemokliśmy do gaci to znaczy, że moos i już Myślałam, że macie jakieś kurteczki faworytki Trudno chyba pójdę w triborda,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 tribordy w decathlonie chyba najtrafniej i cena nie zabije. ostatnio byly spore promocje, zafundowalam sobie i mezatemu czapki, polarek, wiatrowki i kurteczke jesienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2016 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 No tak właśnie dekatlonowo spróbuję... sporo szmat i buciorów mi się sprawdziło , wiec może należy kontynuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2016 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Też tam lubimy kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2016 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Ja też lubię decathlon. Namiot się sprawdził jak nic, teraz muszę sobie jakowyś butów nieprzemakalnych poszukać.P.S. Żółte ubranko po prostu cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2016 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Przemokłam po raz kolejny... wrrr... co za paskudna aura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.11.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 tez mnie wkurza ten ciagly deszcz, bo nie moge sadzic roslin, ktore juz kwicza by znalezc sie w gruncie. dzis w przerwie deszczowej wsadzilam troche ale stanowczo za malo. i sadzenie w blocie kiedy mam cebulki posadzic w taka pogode:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 A na południu piękna pogoda. Dzisiaj łaziliśmy po cmentarzach, ciut pokropiło przez chwilę, ale poza tym było ciepło i nawet chwilami pogodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.11.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 u nas wczoraj bylo w miare, choc pochmurnie. dzis od rana leje i tak prawie caly pazdziernik wygladal. nawet moja nowa trawa, ktora potrzebuje na poczatku wilgoci chyba ma jej juz dosyc. przedwczoraj bylo na tyle sucho, ze mezaty po raz pierwszy skosil. a dzis pomiedzy opadami umyl okna. matko jak pieknie swiat wyglada zza czystych szyb. nie dosc ze byly zapylone, to jeszcze pokryte jakimis maziajami klejowymi. teraz miodzio i zaslony od razu inaczej sie prezentuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2016 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Szczęściary... piękna pogoda... umyte okna... a my jeno mogiłki i smętarze stareńkie i to w dyszczu Ale i tak było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts