Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Opolu mieliśmy takie okna, że kiedyś je wiatr otworzył. Jendkowoż komisja powołana do oceny, czy aby nie należało by ich wymienić przyszła, otworzyła okno i stwierdziła, że skoro im w ręce nie zostało, to jest w porządku (sic!). Wtedy się stresowałam podczas wiatru, bo duło prosto w to okno, które groziło cały czas, że wpadnie do środka. Teraz wiatru nie lubię, czasem czuję niepokój, ale już nie taki.

w tym nowym domu wiem ze wieje i pada dopiero jak na dwor wyjde. jest tak cicho i przytulnie, ze nawet sie nie spodziewałam, ze taka fajowa chatka tam wyszla. :wiggle:

jutro czeka mnie sadzenie cebulek, oby nie padalo, bo musze jeszcze na cmentarz pojechac grob babci i dziadka obczyscic, ustroic i takie tam

Znaczy chatynka się Wam udała - SUPER!!! :bye:

Znów zmokliśmy, a miało nie padać... SKANDAL:rolleyes:

Za to sezon wyprawowy na grochówkę został dziś uroczyście ;) inaugurowany :wiggle:

Muszę zanabyć porządną kurtkę przeciwdeszczową, bo mnie wszystkie przemiękają :(

Ma ktoś pomysła na takową...?

Znaczy chatynka się Wam udała - SUPER!!! :bye:

Znów zmokliśmy, a miało nie padać... SKANDAL:rolleyes:

Za to sezon wyprawowy na grochówkę został dziś uroczyście ;) inaugurowany :wiggle:

Muszę zanabyć porządną kurtkę przeciwdeszczową, bo mnie wszystkie przemiękają :(

Ma ktoś pomysła na takową...?

udala sie i to jak, byla na wizytacji moja mama i tesciowka, ugoscilam dobrym żarełkiem, nawet nie bede wam pisac, co by ogolnego slinotoku nie wzbudzac:lol2:zachwyty mamy doprowadzily mnie na ataku smiechu. ale to bylo mile. obdarowalam obie panie (mame i tesciową) ciuchami, firankami i skorupami. taki malyy pchli targ :D

na deszcz proponuje ci zakup sztormiaka, nie ma bata bedzie jak znalazl i koniecznie w zółtym kolorze. taki rybacki:) o taki na ten przykład :D:D:D, oczywiscie sa tez ładniejsze modele ;)

http://clipper.gd.pl/img/katalog/044.jpg

Edytowane przez TAR

Kurtki z membraną mają to do siebie, że przez jakiś czas są nieprzemakalne, a potem przestają. I to niezależnie od firmy, więc nie opłaca się kupować tych najdroższych, bo i tak po kilku latach przemokną i trza będzie kupić nową. Byle miała taka kurtką wystarczającą membranę i paroprzepuszczalną.

u nas wczoraj bylo w miare, choc pochmurnie. dzis od rana leje i tak prawie caly pazdziernik wygladal. nawet moja nowa trawa, ktora potrzebuje na poczatku wilgoci chyba ma jej juz dosyc.

przedwczoraj bylo na tyle sucho, ze mezaty po raz pierwszy skosil. a dzis pomiedzy opadami umyl okna. matko jak pieknie swiat wyglada zza czystych szyb. nie dosc ze byly zapylone, to jeszcze pokryte jakimis maziajami klejowymi. teraz miodzio i zaslony od razu inaczej sie prezentuja :)