braza 21.02.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Dobrze, że nie przepadam za pączkami bo bym się zaśliniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2017 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Ja jadam wyłącznie pączki smażone przez mojego małżonka. Inne mi nie smakują i do pyska nie biorę. Jak to jest, że u Was śnieg dopiero co stopniał, a już coś rośnie, a u nas śniegu śladu nie było, a nic nie chce rosnąć? A może to właśnie tak ma być, że właśnie śnieg potrzebny? A Wy narzekacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2017 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Śnieg stopniał nie całkiem i nic nowego nie rośnie... oprócz dużej ilości błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2017 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Pączki domowe jeno mnie pociągały, chyba ze względu na brak dostępu, bo ogólnie to wolę kotlety i ogórki kiszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2017 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 A ja same ogórki (kiszone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2017 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Jestem typowym mięsożercą, więc befsztyczki i karkóweczka tudzież schabowe są niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2017 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ja jadam wyłącznie pączki smażone przez mojego małżonka. Inne mi nie smakują i do pyska nie biorę. Jak to jest, że u Was śnieg dopiero co stopniał, a już coś rośnie, a u nas śniegu śladu nie było, a nic nie chce rosnąć? A może to właśnie tak ma być, że właśnie śnieg potrzebny? A Wy narzekacie! ja jadam tylko te ktore malzonek zakupi wlasnorecznie snieg to kolderka przed mrozami, pod niem wlasnie rosnie to co ma rosnac. gorzej jak jest mroz i zielone wylazlo - moze nie przezyc, z tego powodu snieg dziala dobrze ale ile mozna tego bialego, u nas od grudnia lezalo. wciaz wietrznie i powoli nasze bagienko sie osusza Pączki domowe jeno mnie pociągały, chyba ze względu na brak dostępu, bo ogólnie to wolę kotlety i ogórki kiszone na paczki od 2 tygodni mnie ciagnie, chociaz tez wole miesko A ja same ogórki (kiszone). wole musztardowe Jestem typowym mięsożercą, więc befsztyczki i karkóweczka tudzież schabowe są niezbędne steki, steki, steki a pomiedzy nimi steki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2017 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Osusza się powoli... chyba spróbujemy pójść do lasa... hopsasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2017 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ja tam też mięsożerna jezdem... ale pączki Agusiowego Andrzeja są boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2017 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Do dupy z tym lasem... woda do kostek na lodzie stoi... do tego padało jak złe, że o wianiu nie wspomnę... wróciliśmy mokrzy i zniesmaczeni skróconym spacerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 było do mnie lepiej na pączki przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 U nas w lesie też bardzo mokro, ale pojechaliśmy na rowerach po jezdnych drogach i się dało. Ryż z warzywami na parze i żadne kotlety, steki, karkóweczki ani inne kawałki ciała nie są mi potrzebne do szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2017 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 było do mnie lepiej na pączki przyjechać Fakt żadne kotlety, steki, karkóweczki ani inne kawałki ciała nie są mi potrzebne do szczęścia. Kwikłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2017 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 ja tam ze słodyczy najbardziej boczek no chyba że stek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2017 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Boczek wtrząchnę na kolacyjkę... pieczony w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 o Ty musiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2017 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Szczułaś pączkami to moosiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2017 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 ja wczoraj wtrzachlam 3 paczki ale na deser kupilam 4 kawalki cudnej poledwicy chateaubriand, az mi slinka leci na weekendzik, zrobie do niej sos bearnaise i mam szparagi wlasnorecznie zasloikowane albo zamiast bearnaisa zielony pieprz? prognoza nie wyglada zachecajaco to porządze kuchennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 TAR-cia Tobie normalnie instynkt samozachowawczy gdzieś pod płotem zdechł zamorduję Cię kiedyś normalnie z łakomstwa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2017 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Piździ jak we kieleckiem... coś nieprawdopodobnego co się z drzewami dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts