TAR 24.02.2017 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 TAR-cia Tobie normalnie instynkt samozachowawczy gdzieś pod płotem zdechł zamorduję Cię kiedyś normalnie z łakomstwa:rotfl: ale nie zjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 w sumie rozważę wszak to mięsko:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2017 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 U mnie też piździ! I śniegu napadało, po jaka cholerę, zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2017 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Wuśka, bój Ty się Swaroga... toż to kanibalizm Braza, nie wiem... mnie wystarczająco Dorotka wkurwia a jakby tak do tego jeszcze śnieg to chyba bym kogoś zamordowała... pierwszego coby się mnie naraził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Też nie wiem! Dawało deszczem przez ostatnie kilka dni, do białe badziewie zniknęło i masz...znowu sie przypałętało. Ja wiem, ze to luty, że zima, że musi ... ale se ponarzekam, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Osia no niech sobie będzie kanibalizm ale jakie mięsko dobre będzie jak karmione polędwiczką a ja chciałam jutro trawy przycinać a tu grad leci:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2017 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 za szybko chcesz trawy podcinac, poczekalabym jeszcze co najmniej 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 muszę zaglądnąć do nich bo kiedyś później nieco przycinałam a zarazy już ruszyły i całe czubki im ściachałam:( póki co łeb urywa to nie da rady robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2017 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Przylazł kumpel Doroty Nie zamorduję dziś nikogo, bo dobrą wiadomość dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 o widzisz zawsze się coś miłego może nawinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2017 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Nie wiem czy zawsze ale ta jest cołki przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2017 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Nie wiem, czy ta Doriś to sie już na stałe wprowadziła.... pizga cały czas, ale czy to ta sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.02.2017 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 U nas osłabła nieco, białe gówno się wyniosło całkiem, nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.02.2017 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 ja wczoraj wtrzachlam 3 paczki ale na deser Pewnie trudno w to uwierzyć, ale tutaj gdzie jestem o godzinie 12.00 nabyłem - ostatniego - suchego - szpetnego - w niby czekoladzie - jedynego - jednego w okolicy. Pączka! Tak,tak! Jeden był. Pokrojony został na dwie części(żeby sprawiał wrażenie że są dwa ) Do pomyślenia w "tłusty czwartek" ? Nie do pomyślenia! Ps: Ośka. Że tak zapytam z głupia frant. Byłaś zimowo? Karważ. Ja nie mogłem.....Za daleko się w świat wypuściłem i mi tym razem przepadło...A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Pewnie trudno w to uwierzyć, ale tutaj gdzie jestem o godzinie 12.00 nabyłem - ostatniego - suchego - szpetnego - w niby czekoladzie - jedynego - jednego w okolicy. Pączka! Tak,tak! Jeden był. Pokrojony został na dwie części(żeby sprawiał wrażenie że są dwa ) Do pomyślenia w "tłusty czwartek" ? Nie do pomyślenia! Ps: Ośka. Że tak zapytam z głupia frant. Byłaś zimowo? Karważ. Ja nie mogłem.....Za daleko się w świat wypuściłem i mi tym razem przepadło...A Ty? trzeba bylo wczesniej dac znac to ktos by ci dehaelem poslal Wuska swoje sama robila dla siebie i wspolpracownikow zakupilam 15 szt. szefostwo drugie tyle donioslo, dojadalismy nastepnego dnia pyszne byly, z dzemem rozanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2017 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 dobrze Bobiczku TAR-cia mówi było dać znać mnie kiedyś kurier pasztet z Warszawy od Nefci przywiózł to mogłam Ci pączki DHL-em słać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2017 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Prezesu, nie byłam... jakoś mi nie po drodze tym razem było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2017 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Machnę tylko, nawet mi się mysleć nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.03.2017 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Mnie się nic nie kce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 :bye:siemanko. Gnidy przeszczęśliwe, mogą sie normalnie poruszać a i pańcia wychynęła z czeluści domu. Samo szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts