Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja wczoraj wtrzachlam 3 paczki ale na deser

Pewnie trudno w to uwierzyć, ale tutaj gdzie jestem o godzinie 12.00 nabyłem - ostatniego - suchego - szpetnego - w niby czekoladzie - jedynego - jednego w okolicy. Pączka! Tak,tak! Jeden był. Pokrojony został na dwie części(żeby sprawiał wrażenie że są dwa :) )

Do pomyślenia w "tłusty czwartek" ? Nie do pomyślenia!

Ps:

Ośka. Że tak zapytam z głupia frant. Byłaś zimowo?

Karważ. Ja nie mogłem.....Za daleko się w świat wypuściłem i mi tym razem przepadło...A Ty?

Pewnie trudno w to uwierzyć, ale tutaj gdzie jestem o godzinie 12.00 nabyłem - ostatniego - suchego - szpetnego - w niby czekoladzie - jedynego - jednego w okolicy. Pączka! Tak,tak! Jeden był. Pokrojony został na dwie części(żeby sprawiał wrażenie że są dwa :) )

Do pomyślenia w "tłusty czwartek" ? Nie do pomyślenia!

Ps:

Ośka. Że tak zapytam z głupia frant. Byłaś zimowo?

Karważ. Ja nie mogłem.....Za daleko się w świat wypuściłem i mi tym razem przepadło...A Ty?

trzeba bylo wczesniej dac znac to ktos by ci dehaelem poslal :lol2: Wuska swoje sama robila :D

dla siebie i wspolpracownikow zakupilam 15 szt. szefostwo drugie tyle donioslo, dojadalismy nastepnego dnia :D pyszne byly, z dzemem rozanym