Moose 02.04.2017 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Na pewno Czas na rower... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.04.2017 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2017 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 wiosenny deszczyk potrzebny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.04.2017 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Grad też...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 ni cholery:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.04.2017 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Widać Perperuna ma na ten temat inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2017 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Miałam wczoraj cały dzień deszcz na zmianę z gradem... ohyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 u nas w dzien padalo a po poludniu wyszlo sloneczko i mezus wreszcie skosil trawnik, mamuniu alez mamy piekna wiosne a zielen trawnikowa po oczach bije. jeszcze jak go zasilimy to w ogole bedzie czadowo. sasiad nam zazdraszcza i placze ze u niego suszek:lol2: ale mu mowilam ze glupota jest wertykulowac w pazdzierniku a po zimie jego trawa nie moze sie podniesc a ma nawadnianie, ja nie, bo kasy "0" i tak w nocy pada w dzien slonecznie - idealne warunki. choc w nocy troche popizgalo i doniczki mam poprzewracane to teraz zaczyna sie przejasniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2017 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dziś też aura nie zachęca do działań na dworze... jakiś spacer jeno popełnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2017 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 U nas siąpi od rana. Nabyłam kolejną magnolię i nawet wiem, gdzie ją posadzę! I ładną różyczkę też. Szukam jeszcze trzech, w tym białej, bo nie mam. Nabytki muszą jednak poczekać aż przestanie padać, bo zdecydowanie mi się nie chce teraz czegokolwiek w ogrodzie robić. Pada i zimno jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2017 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Sobota piękna i niedziela nie najgorsza, czas na spacer i rower po obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2017 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 w sobotę się natyrałam w ogródku a dzisiaj pokuta na zakupach:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 W sobotę się poszlajaliśmy po górkach, w niedzielę byliśmy na basenie. Różyczka posadzona, magnolia czeka. Pogoda zdecydowanie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2017 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 A ja natyrałam się na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Mam szlaban na bieganie, wiec mi rower i basen zostały. Może jutro się wybierzemy na rowerach, ale przypuszczam, że wątpię, bo miałam już na dzisiaj plany jak młody Hitler i.... przeniosły się na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 wiesz Aguś jak to mówią - chcesz rozśmieszyć Pana Boga opowiedz Mu o swoich planach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2017 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Dobry i rowerek i spacerek, noga boli w nocy... w dzień milczy... O planach nie rozmawiam i ich nie popełniam, bo zawżdy coś się zesra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2017 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Moją uciszyłam znieczulaczem, ale podobno jeżeli jej nie dam spokoju od biegania na co najmniej dwa-trzy miesiące, to się odezwie. I powinnam jej dać reha, ale, kurczę, za kasę, bo na nfz się nie doczekam. Andrzej przepyta znajomą, czy warto i co warto, kiedy i za ile. Zastanawiam się, czy jednak nie iść w czerwcu do ortopedy i nie wziąć skierowania na darmową reha. Tylko czy mi da, kiedy noga będzie już cicho? Chyba że pójdę pobiegać dzień przed. Skierowanie bym dostała. Akurat za rok bym pewnie się doczekała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2017 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Standard... może pacjent uprzejmie zejdzie przed wizytą na NFZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2017 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Dość często, niestety pacjenci są uprzejmi... O jakim gradzie Wy gadacie? U mnie tylko lało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts