TAR 08.06.2017 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 ja mam depresje i mnie sie nie chce nic pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2017 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Łosiobiście jestem na Krecie... albo kredycie... nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2017 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Ja tez mam depresję, a co, nie będę gorsza od TARci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2017 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Nie mam depresji. Wyłamałam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.06.2017 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Tyż nie mam, mam za to wujową pogodę i kupę roboty ale dziś ODPOCZYWAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.06.2017 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 No popacz, to całkiem jak ja!Oprócz pogody, bo miałam idealną na DAL na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 u mnie też piękna była:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 i u mnie ostatnio ciagle DALowanie w ogrodzie na przemian z sadzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2017 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Ty weź mi o sadzeniu nie mów:bash: dopiero wysadziłam praktycznie wszystko a już znowu ze 20 doniczek czeka:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.06.2017 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Poodpoczywałam rowerowo Dziś już chłodno i ponoć ma padać... pożywiom uwidim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2017 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 u nas zgodnie z zamówieniem kolegi pokapało w okolicach 7 rano ( żeby łatwiej było kopać ) a teraz ładnie i ciepło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.06.2017 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 U nas ciepło ale pochmurno... na rower dobra pogoda, bele nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2017 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Oś z cukru nie jezd:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2017 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Czekam na deszcz, bo trochę w ogródku poryłam i trza podlać.Wokół kominka stoją doniczki z posegregowanymi cebulkami tulipanów. Oczywiście część się pomieszała, bo metki odpadły (wstążeczki wiązałam, nie wyobrażajcie sobie, żem z metkownicą po ogródku latała). Stoją i kwiczą, bo mi się nie chce ich pakować w trociny. Nie mam dwudziestu pudełeczek, a szyć woreczków płóciennych mi się nie chce. Chyba jednak będę musiała... Macie jakieś pomysły, jak je przechować i nie pomieszać do reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 ja uzywam kobialek od truskawek lub kartonow z biedry po owocach, mozna przekladkami kartonowymi poodzielac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.06.2017 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Oś z cukru nie jezd:rotfl: No nie jest ale w dyszcz jeździć trochę goopio... i tak się już na mnie dziwnie patrzą Wokół kominka stoją doniczki z posegregowanymi cebulkami tulipanów. Oczywiście część się pomieszała, bo metki odpadły (wstążeczki wiązałam, nie wyobrażajcie sobie, żem z metkownicą po ogródku latała). Stoją i kwiczą, bo mi się nie chce ich pakować w trociny. Nie mam dwudziestu pudełeczek, a szyć woreczków płóciennych mi się nie chce. Chyba jednak będę musiała... Macie jakieś pomysły, jak je przechować i nie pomieszać do reszty? Masz cierpliwość... ja jestem do granic nieprzyzwoitości leniwa, wyłączając rower i łażenie ja uzywam kobialek od truskawek lub kartonow z biedry po owocach, mozna przekladkami kartonowymi poodzielac Tyle roboty a potem ktoś te kartki wyjmie i znów nic nie będzie jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Moje tulipany to ja po prostu zostawiam w koszykach po otrzepaniu z ciemi i wstawiam do domku gospodarczego. Tak czekają do jesieni... Część jeszcze w ogóle w ziemi siedzi, bo liście mają nadal zielone. Dzisiaj między deszczami poszłam wyplewić to, czego nie chciało mi się wczoraj... Czułam się rozgrzeszona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.06.2017 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 No to jednak COŚ zrobiłaś, bo ja się starałam NIC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2017 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Też się starałam, ale mi nie wyszło, za to dzisiaj palcem nie kiwnęłam bo wyjście na zewnątrz by mnie zabiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.06.2017 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Dziś zwiedzałam cały dzień ... wyjątkowo autem i dalsze zakątki łojczyzny a także wnętrzności pałacowe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts