Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ryba odpada - wbrew obiegowym opiniom mało który kot lubi ryby, co w sumie jest logiczne, bo koty ryb nie łowią. Z podrobami różnie bywa - moje lubią, ale koty cioci nie. Najbezpieczniejsze surowe mięsko albo dobra puszka. W przyzwoitej cenie a dobre są Winstony w Rossmanie.

Jest sukces pełen!!!:cool:

Rano wystawiłam klatkę z nereczką i po ok 3 minutach miałam stwora w niewoli :yes:

Kot/a złapane ( poprawność pciowa ;) ) i odtransportowane do veta :yes:

Pewne problemy logistyczne ( niedogadanie gminy z vetem - bo pani mejla wysłała nie tam gdzie powinna...:rotfl: ) były ale wszystko dobrze się skończyło.

Byłam tam po pracy ale mieli cały czas tłum pacjentów i nie mieli czasu sprawdzić kim ono jest ;)

Jutro mają sprawdzić i ciachnąć niezależnie od pci więc wybieram się tam po pracy bom sama wielce ciekawa kim się okaże to coś co od dawna karmię i na lokatorskim czymię...:cool:

Ryba odpada - wbrew obiegowym opiniom mało który kot lubi ryby, co w sumie jest logiczne, bo koty ryb nie łowią. Z podrobami różnie bywa - moje lubią, ale koty cioci nie.

Co w sumie jest logiczne. Twoje napadają nocą na samotnych ludzi, duszą a następnie wyszarpują im wątrobę i żołądek a koty cioci tylko napadają i duszą dla samej adrenaliny :)