Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My śpimy na górze, więc koty chyba wiedzą, że nikt im nie otworzy, póki nie zejdziemy na dół. W nocy co najwyżej się tłuką i urządzają biegi tabunowe po schodach z rozdzierającymi wrzaskami. No ale to tak od czasu do czasu, jeżeli je nawiedzi. Czasem też drapią w drzwi. Zimą się przyzwyczajają do spania u dzieci, latem, kiedy się kleszcze pojawiają, mają szlaban i wtedy usiłują sforsować drzwi pazurami. Kaj umiał skakać na klamkę.

Poza tym nieopatrznie zostawiłam wczoraj Rudeczka na noc i menda obudziła mnie o 5 rano...:bash:

No należało Ci się niewątpliwie! Ja wołam koty wieczorem, kiedy jest tak zimno. Zresztą one nie chcą nocować na polu o tej porze roku. Już leżą obok mnie wszystkie cztery.

• 2 weeks później...

Ja prd... jeszcze im nie przeszło...?

Chyba by mnie w końcu w kaftanie wywieźli albo jakieś mordercze instynkty by jednak wzięły górę nad miłością do zwierzynek...:bash:

My łazimy po lesie dużo i pozostały czas Gruby przesypia zmęczony a kociniaczki o 23 wychodzą i wracają rano... Filet od razy jak wstajemy a Rudek czasem to i dopiero na obiad się zjawia łaskawie...:yes:

Poza tym walczyłam z piecem, któren to był uprzejmy w największe oziębienie się zepsuć... standard...:bash:

Już mendoza działa na szczęście chociaż nie wiem jak długo...

Edytowane przez Moose

One takie fazy miewają i za cholerę nie mogę wyczuć, co je do tego skłania. Wracają z dworu pomęczone, śpią jak zaklęte i nagle...pierdut!

Cieszę się, że piec działa! Nie wiem, czy jest coś co nienawidziłabym bardziej, niż zimno we własnym domu!