Agduś 16.01.2018 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Ja bym mogła wydłużyć listę...Byle do ferii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2018 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Wydłużaj... mię się nie kce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.01.2018 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Ja bym mogła wydłużyć listę... Ja chyba też po zastanowieniu. Nie obciążam lodówki piwem - bo wciąż i wszędzie jest zimne. Zużywam o wiele mniej dezodorantu pod pachami. Mogę podjechać do centrum zapchanym autobusem (wszyscy trzymający się za rurkę opatuleni w kurtki i nikomu nie wyłażą spocone pachy z trykotek) Nie muszę płukać kubła BIO po każdorazowej wywózce. Oglądam tv bez przeganiania much i strącania komarów z łysiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2018 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 No widzisz ile wspaniałości niesie styczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.01.2018 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 No widzisz ile wspaniałości niesie styczeń... Juuuuuużżżżżż Się zesmoliło. Już się zniefajniło w nocy. Idę szukać łopaty i szufli co to prawie już jak ta szabelka w piosence "wojny nie widziała i prawie zardzewiała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2018 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 u nas jest stanowczo za malo sniegu, popadalo moze ze 2 centrymetry a w miescie armagiedon sie zrobil:rolleyes: ludziom totalnie odwalilo 90% powinno zostawic swe fury i albo z buta albo do transportu miejskiego sie przesiasc, jak nie potrafia jezdzic. nastepnego dnia chyba tak zrobili, bo miasto bez korkow och niech jeszcze dopada i to duzo, przynajmniej na drogach bedzie spokojnie:lol2: na naszej wiosce sniegu ciut wiecej, bialasek duzy ma radoche, wraca zmrozony soplami za to pelen szczesliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2018 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Macham. Nie chcę nikogo wku..ać ale ja nic nie muszę i to od dawna... Dobra, wiem gdzie są drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2018 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja również nic nie muszą na szczęście... :rotfl:odmachuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2018 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2018 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 A jakże... manko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2018 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Manko też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2018 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Powiem Ciebie w tajemnicy, iż piec działa a ja nawet naumiałam się jegoszacownąklocowatość odpowietrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2018 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Szacun! Wiela k..ew Ciebię to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2018 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mnogo i w zasadzie to jeszcze nie skończyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2018 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Jak sie jegoklocowatość sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.02.2018 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Jego klocowatość na razie działa tfu tfu tfu:rolleyes: My szwendamy się po lesie, śniegu mamy nieco, słoneczko świeci pięknie i zaraz idziemy nawiedzić mamunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.02.2018 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 My szwendamy się po lesie, śniegu mamy nieco, słoneczko świeci pięknie i zaraz idziemy nawiedzić mamunię U mnie zaraz od piątku się bajka zimowa skończy. Stacja pogodowa osiedlowa mi to dzisiaj pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2018 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Liczę, że się nie sprawdzi... zresztą nie mam na to żadnego wpływu więc mam to w doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2018 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 O właśnie i to jest odpowiednie podejście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2018 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Mroziło ale już nie mrozi... tera dla odmiany błoci... Gruby szaleje z powodu cieczki jakowejś, bo Pańcio stwierdził, że dziadeczek już nie potrzebuje czipsika...:mad: Nie żre tylkoooooo jęczy a ja na każdy jęk wariuje, bo mi się zdaje, że chory... Czipsik już zamówiony i jutro ma być... może jakoś dotrwam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts