Moose 03.12.2018 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Durś bez pieca? Ano... Wy się kufa rzucacie tym piecem? Nie ale chyba zacznę Noszkarważ jakiś pechowy model czy tylko wujowy egzemplarz... Chwilowo się nieco ociepliło na dworze więc jest lepiej ale czwartek, piątek i sobota to nam doebały nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2018 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Że się tak wyrażę: pizgnijcie Wy ten piec, zanabyjcie nowy bo to cholery idzie dostać. Więcej w końću wydacie na naprawy... Sorry, musiałąm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2018 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zanabyjcie... i tera mam remont robić... jak zimno i śniegi zaległy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2018 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 No okey, cofam co powiedziałam nie wkurzaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2018 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Na Ciebie... no coś Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Osia ja to Ci kiedyś coś złego zrobię za te zdjęcia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2018 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Wuśka, za co??? Wiem, że jakość niekoniecznie powalająca ale się staram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2018 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 właśnie i jakość i kompozycja powalają i moja udręczona dusza wyje że do lasu chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2018 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2018 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Wusia chce do lasu, mnie ciągnie do miasta...kufa, ludziom to nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2018 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Bo Ty Brazunia w lesie a ja niby w mieście mieszkam to się tęskni za tym czego brakuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2018 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Brazka, Ty nie kcesz wiedzieć co się terozki w miastach i markietach dzieje... Ja też... i dlatego malż zakupy robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2018 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Bo Ty Brazunia w lesie a ja niby w mieście mieszkam to się tęskni za tym czego brakuje:yes: w sumie mam to wszystko, a chce tylko swietego spokoju:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.12.2018 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Bo Ty Brazunia w lesie a ja niby w mieście mieszkam to się tęskni za tym czego brakuje:yes: Ja mam tak z pieniędzmi. Wciąż się tęskni za tym czego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 w sumie mam to wszystko, a chce tylko swietego spokoju:rolleyes: Ja mam tak z pieniędzmi. Wciąż się tęskni za tym czego brakuje to ja tez chce swietego spokoju, zdrowia i...pieniedzy jak bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2018 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 W sumie to ja mam zbliżone chcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2018 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 TAR-cia ja też tego samego chcę tylko jeszcze trochę wolnego czasu żeby było:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2018 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Do listy życzeń dopisuję jeszcze czas na czytanie. Odrębny od wolnego czasu. Co do miasta, to zdecydowanie odradzam. Byłam ostatnio w Krakowie na plotach z ciocią. Siłą rzeczy musiałam przez Galerię Krakowską przejść, bo ona przylega do dworca, a ja pociągiem się poruszam w tym kierunku. Z trudem się przeciskałam! Jak dobrze, że zakupy w necie zrobiliśmy! Do Empiku tylko wpadłam po drobne uzupełnienia i wiałam na peron ile sił w nogach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2018 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Ludziska kochane, nawet w mojej pipidówie masakra! Zakupy zrobiłąm dzisiaj chyba ostatnie a i to zębami zgrzytałąm. Ale i tak miasto to miasto (nie mój zaścianek)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2018 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Do listy życzeń dopisuję jeszcze czas na czytanie. Odrębny od wolnego czasu. Co do miasta, to zdecydowanie odradzam. Byłam ostatnio w Krakowie na plotach z ciocią. Siłą rzeczy musiałam przez Galerię Krakowską przejść, bo ona przylega do dworca, a ja pociągiem się poruszam w tym kierunku. Z trudem się przeciskałam! Jak dobrze, że zakupy w necie zrobiliśmy! Do Empiku tylko wpadłam po drobne uzupełnienia i wiałam na peron ile sił w nogach! O czytanie przygarniam do kompletu Ludziska kochane, nawet w mojej pipidówie masakra! Zakupy zrobiłąm dzisiaj chyba ostatnie a i to zębami zgrzytałąm. Ale i tak miasto to miasto (nie mój zaścianek)! U nas niechybnie będzie wojna i to sądząc po tym co się dzieje to ogólnoświatowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts