wu 20.05.2019 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2019 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Ja pierdziu, ten pałać bossski! I takie cudo niszczeje? Kuźwa, dlaczego moim bratem nie jest Bill Gates?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.05.2019 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Brazka, ten z 1 foty kupiony ale nie widać żeby coś się działo... jest tablica ale wiesz... można wszystko nasmarować... W tym z ostatniej mieszkaliśmy, jest w trakcie remontu i pewnych innowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2019 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Tyle dobrego. Tego pierwszego szkoda... Za to Gruś wygląda pod tym sklepieniem bosko, jak koń w przymałej stajni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.05.2019 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2019 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Ten pierwszy widziałam na żywo. Terazz jest ogrodzony i już się nie poogląda inaczej niż zza płotu. Tutaj dużo zdjęć: https://www.facebook.com/search/top/?q=pa%C5%82ac%20w%20kopicach&epa=SEARCH_BOX i aktualności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2019 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Agduś, a kiedy tam byłaś, że jeszcze siatki nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2019 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Przylazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.06.2019 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Wszelki Duch, Braza jak kopytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2019 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Działa! Złego ponoc diabli zbyt szybko nie biorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.06.2019 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 No to super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2019 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Też się cieszę! A dlaczego Ty życie na drabinie spędzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2019 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Najszło mnie... jakaś faza maniakalna ani chybi... Odświeżam, maluję, remontuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2019 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie napiszę, co o Tobie myślę w tej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2019 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Łosica, baaardzo dawno tam byłam. Kiedyś mieszkałam w Opolu, to miałam blisko. Nie pamiętam, czy siatki nie było, czy tylko brama otwarta. A może jakaś dziura w siatce? W każdym razie nikt nie pilnował, niczym w nas nie rzucali, więc sobie pooglądaliśmy. Właśnie wczoraj porzuciliśmy zamiar remontu u Małgo przed wyjazdem, bo byśmy się nie wyrobili. Na razie otynkujemy ścianę nad schodami tynkiem à la beton uprzednio pomalowawszy sufit nad schodami, korytarzem i pracownią. Jutro i pojutrze dziecka idą na Mystic Festival, więc pożytku z nich nie będzie dużego, a ja muszę do szkoły jeszcze iść, wydrukować arkusze ocen, uporządkować materiały, zarchiwizować sprawdziany, zrobić porządek i remanent w pracowni i takie tam. No i rada gogiczna w piątek, ponoć mamy się nastawiać na dłuuugi pobyt w szkole. Trza zabrać kawę w termosie, bo nam ekspres ktoś zwędził z pokoju nauczycielskiego i kanapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2019 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Nie napiszę, co o Tobie myślę w tej chwili... No faza maniakalna... mówię przecież... Łosica, baaardzo dawno tam byłam. Kiedyś mieszkałam w Opolu, to miałam blisko. Nie pamiętam, czy siatki nie było, czy tylko brama otwarta. A może jakaś dziura w siatce? W każdym razie nikt nie pilnował, niczym w nas nie rzucali, więc sobie pooglądaliśmy. Zazdraszczam:yes: Właśnie wczoraj porzuciliśmy zamiar remontu u Małgo przed wyjazdem, bo byśmy się nie wyrobili. Na razie otynkujemy ścianę nad schodami tynkiem à la beton uprzednio pomalowawszy sufit nad schodami, korytarzem i pracownią. Czyżbyś również miała fazę maniakalną...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2019 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Chyba tak. To ze szczęścia, że ro roboty łazić nie muszę. Wreszcie mam czas na zrobienie tego wszystkiego, na co nie miałam czasu przez ostatnich dziesięć miesięcy. Rozumicie chyba, że kiedy tak człowiek siedzi w domu nad tymi zeszytami i co chwilę wpadają mu do głowy pomysły, których nie może zrealizować, to mu później odbija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2019 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Rozumimy w nadmiarze... odkąd nie pracuję w tym resorcie to mam tyyyyle :rolleyes:czasu i pewnie stąd moje fazy maniakalne :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2019 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Agduś chwila, ktoś kanapki też zajumał?! No koniec świata! Idźcie z tymi remontami! Musimy fototapetę zainstalować w sypialni i ciągle fazy brakuje...Agduś, chyba razem to zrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2019 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Możemy spróbować. Byle tylko ciut chłodniej było, bo mi się mózg przegrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts