Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Łosica, baaardzo dawno tam byłam. Kiedyś mieszkałam w Opolu, to miałam blisko. Nie pamiętam, czy siatki nie było, czy tylko brama otwarta. A może jakaś dziura w siatce? W każdym razie nikt nie pilnował, niczym w nas nie rzucali, więc sobie pooglądaliśmy.

Właśnie wczoraj porzuciliśmy zamiar remontu u Małgo przed wyjazdem, bo byśmy się nie wyrobili. Na razie otynkujemy ścianę nad schodami tynkiem à la beton uprzednio pomalowawszy sufit nad schodami, korytarzem i pracownią. Jutro i pojutrze dziecka idą na Mystic Festival, więc pożytku z nich nie będzie dużego, a ja muszę do szkoły jeszcze iść, wydrukować arkusze ocen, uporządkować materiały, zarchiwizować sprawdziany, zrobić porządek i remanent w pracowni i takie tam. No i rada gogiczna w piątek, ponoć mamy się nastawiać na dłuuugi pobyt w szkole. Trza zabrać kawę w termosie, bo nam ekspres ktoś zwędził z pokoju nauczycielskiego i kanapki.

Nie napiszę, co o Tobie myślę w tej chwili...:D

No faza maniakalna... mówię przecież... :rotfl:

Łosica, baaardzo dawno tam byłam. Kiedyś mieszkałam w Opolu, to miałam blisko. Nie pamiętam, czy siatki nie było, czy tylko brama otwarta. A może jakaś dziura w siatce? W każdym razie nikt nie pilnował, niczym w nas nie rzucali, więc sobie pooglądaliśmy.

Zazdraszczam:yes:

Właśnie wczoraj porzuciliśmy zamiar remontu u Małgo przed wyjazdem, bo byśmy się nie wyrobili. Na razie otynkujemy ścianę nad schodami tynkiem à la beton uprzednio pomalowawszy sufit nad schodami, korytarzem i pracownią.

Czyżbyś również miała fazę maniakalną...? :cool:

Chyba tak. To ze szczęścia, że ro roboty łazić nie muszę. Wreszcie mam czas na zrobienie tego wszystkiego, na co nie miałam czasu przez ostatnich dziesięć miesięcy. Rozumicie chyba, że kiedy tak człowiek siedzi w domu nad tymi zeszytami i co chwilę wpadają mu do głowy pomysły, których nie może zrealizować, to mu później odbija...