Moose 26.06.2019 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Próbujcie i pokażcie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.08.2019 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Trza zabrać kawę w termosie, bo nam ekspres ktoś zwędził z pokoju nauczycielskiego i kanapki. Kiedyś to Najodważniejszy, Najbardziej Zdeterminowany i Największy Patol szli w trójkę i brali dziennik, w którym później cała moja klasa korygowała oceny i nieusprawiedliwione nieobecności. Oczywiście sensownie było go później ponownie zwrócić (no bo jak inaczej?) Ale kurła - kawowy ekspres? Na wuj komu jakiś ekspres? Żeby jeszcze aparatura do bimberku, ok. Zrozumiałbym. Ech drogie Panie, szkoda się rozwodzić nad dzisiejszymi czasami.... Ps: ekspres? naprawdę? no, ja piedziuole..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.08.2019 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 Ech... Prezesu... to były czasy...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2019 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 I ja pamiętam...zazwyczaj byłam tą pierwszą choć zdażyła się też pozycja druga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.09.2019 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Dzisiaj trzeba się włamać na dziennik elektroniczny, coby oceny poprawiać. A ekspres, jak się okazało, był u ekspresowego lekarza. Wrócił ozdrowiały, ale nie było kawy, a kiedy kawę przyniosłam, to sobie nogę akurat zepsułam. I tak moją kawę już zapewne dawno inni skończyli. No ale teraz ich kolej, coby dostarczyć kofeiny do pokoju nauczycielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2019 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2019 I ja pamiętam...zazwyczaj byłam tą pierwszą choć zdażyła się też pozycja druga... Dlatego się rozumiemy... Dzisiaj trzeba się włamać na dziennik elektroniczny, coby oceny poprawiać. A ekspres, jak się okazało, był u ekspresowego lekarza. Wrócił ozdrowiały, ale nie było kawy, a kiedy kawę przyniosłam, to sobie nogę akurat zepsułam. I tak moją kawę już zapewne dawno inni skończyli. No ale teraz ich kolej, coby dostarczyć kofeiny do pokoju nauczycielskiego. Tia... jak wrócisz to znów będziesz musiała przynieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2019 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 Mowy nie ma! Jest taki układ, że każden jeden wrzuca kasę do słoiczka, kiedy kawę robi. Ja nie wrzucam, bo zazwyczaj żywej kasy nie mam, ale przynoszę torebkę kawy raz na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.09.2019 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 Ale inni uważają, że jak nie wrzucasz to nie masz wkładu... przyniesiona się nie liczy...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2019 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Liczy się. Ogłosiłam wszem i wobec. Zresztą i tak nikt nikogo z tym wrzucaniem nie pilnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2019 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 No to przynajmniej tyle dobrego...:bye: Mnie życie sprowadza do właściwego miejsca Siedzieć w domy i nie świrować, więc siedzę... prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2019 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Chciałam Wam pokazać mojego Seniorka ale zdjęcia nie wchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2019 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Ja już nie próbuję wrzucać zdjęć na forum. Coś się skiepściło w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.09.2019 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Ano nie pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2019 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Foty nadal nie wchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.10.2019 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.10.2019 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 (edytowane) Ożesz... Nie wiem jak i dlaczego ta fota poszła... Edytowane 17 Października 2019 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2019 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 i dobrze że poszła bo świetna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2019 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 i dobrze że poszła bo świetna jest Wusia, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2019 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Hrabia w tym otoczeniu wygląda imponująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.10.2019 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Dziadek w każdym otoczeniu robi wrażenie... jakie chce...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts