Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kwiatek dla Osi

DSC-0315.jpg

a w tak zwanym miedzyczasie bylo u nas kilka bezdomniakow na gigancie i pozbieranych z drogi wyrzutkow samochodowych oraz jednego lesnego przywiazałka :( wszystkie trafily juz do dobrych domkow.

a przez chwile na stanie mialam jeszcze takie stworki

DSC-0886.jpg

i uratowany przed rozjechaniem na parkingu zgarniety, nazwany przez nas Leonem:

DSC-0448-2.jpg

Edytowane przez TAR

moze nie, moze jeszcze wroci.

ja od tygodnia usiluje 2 kociaki zlapac matke z przychowkiem i zatargac je do Wusi :D matka niewiele wieksza od kociaka, taka malutka. chodzila juz u nas przy firmie w ub. zime. kociakow mi strasznie zal, bo zima a ten maly juz 3 razy pod maske mi wlazil. u nas w poblizu parking dla tirow wiec szanse na przezycie dla takiego malenstwa niewielkie. ale mimo dokarmiania, nie podchodzi, za bardzo dzikusek. a wygladaja bosko jak pozytyw i negatyw foto.

Osia potrzymam kciuki za powrot siersciucha :)

Tarcia, a nie masz w pobliżu jakiejś fundacji dla kotów? Oni miewają specjalne klatki do łapania kotów i doświadczenie w tym. Na pewno pomogą, jeżeli poprosisz.

A Filemon zna drogę do domu z tamtego miejsca? Nasz KotekRysio też wyprowadza psa na spacer, ale na szczęście zawraca, kiedy dotrze do granic swojego terytorium.

No jprd... dziś znalazłam go 4,5 km od domu... siedział w lesie w krzaczorach i wylazł na mój głos ( przez fona nawijałam z Koleżanką) miaudoląc nieziemsko... on się po prostu zgubił... :bash:

Potem przyszedł z nami do domu i cały czas coś mi po drodze gadał...jest cały i nawet bardzo nie schudł...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Uffff! Utulaj kota marnotrawnego. Wprawdzie on na pewno będzie udawał, że nic się nie stało i że właśnie tak miało być, bo mu kocia duma nie pozwoli się przyznać, że zgubił drogę jak ostatnia łajza, ale tak naprawdę to był przerażony. No bo tak długo nie wiedział, gdzie jest matka i gdzie jest micha, i gdzie jest podusia, i gdzie jest jego pies!!! Całe szczęście, że to były cieplejsze dni i noce.

Uffff! Utulaj kota marnotrawnego. Wprawdzie on na pewno będzie udawał, że nic się nie stało i że właśnie tak miało być, bo mu kocia duma nie pozwoli się przyznać, że zgubił drogę jak ostatnia łajza, ale tak naprawdę to był przerażony. No bo tak długo nie wiedział, gdzie jest matka i gdzie jest micha, i gdzie jest podusia, i gdzie jest jego pies!!! Całe szczęście, że to były cieplejsze dni i noce.

No mizia się jak szalony... myślę, że nie cfffaniakuje ;) nawet...wyszedł na 20 minut i miałdolił pod drzwiami... :rotfl:

widzisz, moje potrzymanie kciukow podzialalo, klub czarownic caly czas dziala:stirthepot::cool: ciesze sie bardzo ze odnalezion.

Dzięki :)

Osia kot resztki rozumu zachował czekając na pańcie:rotfl:

Rozumu widać nie było... :rotfl:

Edytowane przez Moose

No jprd... dziś znalazłam go 4,5 km od domu... siedział w lesie w krzaczorach i wylazł na mój głos ( przez fona nawijałam z Koleżanką) miaudoląc nieziemsko... on się po prostu zgubił... :bash:

Zmień mu z Filemona na Farciarza.

Po 1. był strasznie daleko ( w szoku byłem, bo mój najdalej to na działce sąsiadki obok)

Po 2. nie musiałaś w tym miejscu i w tym momencie rozmawiać głośno przez telefon

po 3. nie musiałaś absolutnie tam być w tym miejscu

po 4. mogłaś mieć na uszach słuchawki i pędzić rowerem, omijając krzaczora szybko i nawet jeszcze szybciej

po 5. kot mógł mieć w tym momencie słuchawki na uszach z kocią muzyką i nie usłyszałby jak rozmawiasz przez telefon

po 6. mogłaś z koleżanką rozmawiać przez telefon językiem migowym i kot siedziałby dalej w krzaczorach nieświadomy że go właśnie mijasz

Zmień mu.

Na Farciarza.

:)

• 5 weeks później...