Agduś 10.12.2019 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Braza, Ty widzisz, ale Ciebie rzadko tu widać! Znaczy na forumie wogle, żeby nie było, że tylko tu się masz objawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.12.2019 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Rany ale się narobiło... Agduś, ja się cieszę, że zad ruszyła i przyszła pomimo... Brazuniu przytulam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.12.2019 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 łeeee taaaam! Bywa, że zagladam choć nie zawsze się odzywam - takam się skromna zrobiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.12.2019 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 hehe to tak jak i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2019 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 A ja staram się coś napisać, jeśli już się przywlokę. No chyba że nie mam nic mądrego do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.12.2019 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Ja nawet mam wrażenie, że i nic głupiego nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2019 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Gdyby Ci przyszło coś głupiego do głowy, to się nie krępuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.12.2019 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Ja z zasady mało związana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.01.2020 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Z racji leżakowania na kanapie i pachnienia od 4 tygodni - oglądam filmy.Duuuuuuuużo filmów.No wicie. Żeby ten czas zrastania kości mijał szybciej.O obejrzałem wczoraj. Ale to tak obejrzałem, że się prawie posmarkałem.Wiem że kochacie mocno psy, a ten film jest właśnie dla kochających psy.Swoje i cudze.Koniecznie macie go zobaczyć i napisać tu właśnie, czy również się smark skręcił w nosie.Produkcja 2019 nosi tytuł "Togo", staruszek Willem Dafoe robi robotę, a historia jest oparta na autentycznych zdarzeniach.Idźcie oglądać i szybko piszcie czy się Wam podobał. https://www.filmweb.pl/film/Togo-2019-838958 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2020 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Medycyna uznała, że moje kolano już jest naprawione, więc skończyło mi się zaleganie na sofie przed telewizorem. Film jednakowoż sobie zapamiętam - w końcu są jeszcze weekendy, a ja kiedyś nadrobię zaległości w robocie i będę miała czas na film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2020 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Agduś, medycyna to jedno a rzeczywistość drugie... jak się ono ( kolano) sprawuje w codziennym funkcjonowaniu i czy masz jakieś ograniczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.01.2020 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 ten Togo bym chetnie obejrzala ale gdzie go graja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2020 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Mnie to się nawet leżeć nie chce.... Sofę mi jakaś swołocz butaprenem posmarowała i odkleić się nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2020 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Wróciłam z Gdyni i też mi się nic nie chce. Dzisiaj wyszłam na spacer z psami. Małgo wzięła jednego, ja drugiego i jakoś sobie poradziłyśmy, ale jedna osoba nie da rady. Lekko nie będzie, byle do wiosny. Kolano mnie wkurza. Daję mu ostatnią szansę - pod koniec marca mam mieć rehabilitację. Liczę na to, że się zrehabilituje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2020 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Mam niechęć do fszystkiego... wirus jakiś czy co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2020 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mam niechęć do fszystkiego... wirus jakiś czy co...? jak to wirus to mnie trzyma od dlugiego czasu i nie wiadomo kiedy pusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2020 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 to nie wirus tylko stan umysłu:rotfl: też mam tę przypadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2020 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Byłam dziś w MIEŚCIE... niby fajnie ale wróciłam z bólem głowy... jestem wieśniarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2020 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 mnie też ludzie denerwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2020 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Też byłam w mieście (moje miasto się nie liczy), musieliśmy przejść przez centrum handlowe, żeby dotrzeć do kina. Ludzie poszaleli - jest wtorek, a wczesnym popołudniem nie można było znaleźć miejsca na parkingu. Dodam, że parking ogromny, trzypoziomowy. No fakt, że po filmie wpadliśmy do Auchana na drobne zakupy, ale to tylko po drodze było. Ostatnio często w kinach bywamy, a że kina w centrach handlowych, to wciąż nie mogę wyjść ze zdumienia, ilu ludzi spędza tam czas o każdej porze - byle tylko sklepy otwarte były. Z drugiej strony fajnie, bo nie ma tych ludzi tam, gdzie ja jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts