Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Osia mam nadzieje ze z Grubciem juz dobrze?

Łacze sie w bolu, maly bialy polknal trutke na szczury i caly miesiac leczylismy dziada. Ale juz w pewnym momencie tracilam nadzieje. Trutke wyplukalismy od razu ale po wszystkim mial zniszczona flore bakteryja, caly czas wymioty i torsje. przez 10 dni codziennie zastrzyki. Piesio z 3,5 kg. schudl do 2,5 kilo. Ale juz jest dobrze. 3-mam kciuki za Hrabiego by jak najszybciej wrocil do formy i za Ciebie co bys nie osiwiala.:bye:

• 2 weeks później...
i ogrod jest :D to mi daje odskocznie od katastroficznych wiesci. Bialasy powoli maja nas dosc, no bo ile "starzy" mogą w chacie siedziec. Juz nie mam szczekaczy a male, słodkie, spiace piesiunie, ktore nawet na spacer z łacha wychodza, bo sa takie umeczone :D

:hug:Braza :)

Ogród odpada TARciu, bo u nas zimno w ciul...:rolleyes:

u nas tez zimno a ja wychodze z ciezkiego przeziebienia. za to od jutra ma sie ocieplac. wzielam 2 dni wolnego i bede zapitalac 4 dni w ogrodku. musze sie zmeczyc fizycznie (nie na jakiejs biezni bo to zaden pozytek) tak pokopac, podlubac, posadzic. i kazdy wbity sztych łopaty to leb idioty :cool: jestem zmeczona psychicznie wszystkim. musze sobie czyms humora poprawic:cool:

Ja się wyżywam w rąbaniu drewna i sporcie... ale bardziej w rąbaniu... walę siekierą i wyobrażam sobie, ze walę w cośzupełnieinnego...:cool:

ja tak mam przy kopaniu ziemi, dlatego tyle przesadzam w tym ogrodzie i wiecznie w ziemi ryje:cool:

Otóz informuję uprzejmie, że od dni kilku (z przerwą dzisiejszą bo prawie zima wróciła) zwożę drewno do drewutni a co większe kawały (a jest ich naprawdę w .uj) rąbię! I to aż wióry lecą (wraz z panienkami, gdy jakiś kołek zmendzony nie chce się przerąbać od razu)! Nie napiszę, kogo sobie wyobrażam nawalając w te koły siekierą aż miło...