Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

lilian jak do tej pory nie miałam problemów z kupowaniem rzeczy przez internet ale... jak widać do czasu:bash:

Niestety nie brak nieuczciwych sprzedawców o czym się przekonałam na własnej skórze.

Zważywszy, jednak fakt mojej wyjątkowej niechęci do łażenia po sklepach, nadal będę kupować w internecie, postaram się za to uważniej wybierać oferty.

Ja wręcz przeciwnie - po sklepach łazić uwielbiam, bo obejrzę, dotknę, czasem obfotografuję, a potem szukam towaru w necie - cena jest zazwyczaj zdecydowanie bardziej atrakcyjna:) Ale ostrożności nigdy za wiele, więc jednak przyjęłam metodę "z rączki do rączki":)

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zuch dziewczyna. o swoje trzeba walczyć :)

Wiesz, Atijka, jak to jest, niby człowiek wie, że o swoje trzeba walczyć, ale ja np. o czyjeś sprawy potrafię bić się do ostatniej krwi, a o swoje, to szkoda gadać... co chwila dam się oszukać i zrobić w lewo. A niby taka wyszczekana jestem.... :) Pocieszam się, że to z reguły chyba tak bywa, że łatwiej nam dawać dobre rady niż samemu je wprowadzać w życie... :)

Moose'ka, umiesz walczyć o swoje, dziewczynko??? :)

Wiesz co Lidka ? Ja mam tak samo jak Ty, ale ostatnio umiem i o swoje zawalczyć. To jest kolejna dobra strona budowania. Jakaś taka bardziej odważna się zrobiłam. ;)

Nie dam się łatwo zbyć w urzędach i wiesz co ? Zauważyłam , że w przypadku braku chęci do współpracy bardzo pomocny jest zwrot :

Rozumiem , że nie może mi Pan /Pani pomóc....ale, może Pan /Pani powtórzyć swoje nazwisko? Bo chciałam zapisać.

właściwie ta sprawa z oknami jakoś się zakończyła? dostałaś je w końcu?

:mad: a skąd !

Moose'ka, umiesz walczyć o swoje, dziewczynko??? http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif

Ja mam doła już od tej walki:bash:

Małż walczy teraz ;)

Rozumiem , że nie może mi Pan /Pani pomóc....ale, może Pan /Pani powtórzyć swoje nazwisko? Bo chciałam zapisać.

Czasem skutkuje jeszcze rozumiem, że nie może Pan pomóc ale chciałabym rozmawiać z Pańskim przełożonym - 100 na 100 sprawdzone:lol2:

Ałłaaaa...

Ta historia z oknem zaczyna być już naprawdę denerwująca...

Współczuje, ale najwidoczniej trafiłaś megapechowo na jakiś największych matołów od okien jakich net nosił...

Nie mieści się w głowie, że po własnych błędach zamiast je szybko i sprawnie naprawić powielają kolejne.. zęby bolą od czytania,nie chcę sobie wyobrażać co boli od przeżywania tego koszmarku...

Daj znać czy przybył ów tajemniczy posłaniec i cóż ze sobą przywlókł...

• 2 weeks później...

Hej, Mooseka :)

Posikałam się ze śmiechu gdy czytałam co Ty temu biednemu chłopu szykujesz!!! :D Biedny chłopak nie wie nawet na jaką go minę z tą estetyką wsadziłaś. Co do okna, to szkoda gadać... Niesamowite, że na takiego fraglesa trafiłaś...

Jeśli chodzi o walkę o swoje to patent z nazwiskiem też z konieczności nauczyłam się stosować. Drugi sprawdzony sposób, to zadać pytanie z niewinną i skrzywdzoną miną, ale na cały głos: "Dlaczego pani jest dla mnie taka nieuprzejma? Czy takie standardy traktowania klienta wyznaczył Państwu przełożony, bo jeśli tak, to chciałabym z nim na ten temat porozmawiać." Ciąg dalszy zależny od rozwoju wypadków. Z reguły wygląda to tak, że pani pali cegłę i staje się miła, chociaż ma ochotę mordować... :D

Pozdrówki i oby Ci teraz wszystko gładko szło.

A i ja będę tu zaglądać i kibicować dalszym działaniom:) Gratuluję studni to już można się napić - wody;)

Kibicuj!!!

Wody można się napić jeno z bagażnika, bo tam zgrzewki wożę :)

A do studni jeszcze pompa, osprzęty insze i za jakiś bliżej mi nieokreślony czasokres będzie można ze studni pociągnąć H2O ;)

... nie wie nawet na jaką go minę z tą estetyką wsadziłaś...

JA???????

A kumu się nie podobuje bunkier ;) MNIE???

Wszak poczucie estetyki jest sprawą odrębną każdej jednostki - ja bunkry betonowe lubię pasjami wręcz kocham ( taka afirmacja ;) )

A jak ktoś nie lubi to niech se upiększa ;)