Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Hej, Psie Matki :D

Tak sobie czytam i czytam Te Wasze psie historie i chłonę każdym porem skóry, bo zielona jak szczypior jestem w tym temacie. Mam nadzieję, że niedługo też się będę mogła przyłączyć do dyskusji, bo właśnie przedwczoraj się dowiedziałam, że suczka, od której mamy mieć szczeniaka lada chwila powinna mieć cieczkę i jedzie na krycie. Potem już tylko pozostanie mi zaklinać los i obgryzać paznokcie, żeby nie urodziła jedynaka i żeby w miocie znalazła się obiecana nam sunia. :)

Łośka, dla szarego z ogonem wielkie buziaki - 12 - za każdy miesiąc - niech będzie zdrowy i mądry. :)

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łosia, wklejam też Tobie, bo tu dobre miejsce na takie rzeczy:

"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu, człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał i kota, który będzie go ignorował"

Fajne!

..Tak więc sama widzisz, że kota mieć MUSISZ....:wiggle:

powiedz to moim psicom:sick:

aaaa!!!!!! już wiem!!!!!! to one dlatego mnie ignorują, żebym im kotecka do chałupy nie ściągnęła :rolleyes:

to nie mogły od razu powiedzieć???:wiggle:

powiedz to moim psicom:sick:

aaaa!!!!!! już wiem!!!!!! to one dlatego mnie ignorują, żebym im kotecka do chałupy nie ściągnęła :rolleyes:

to nie mogły od razu powiedzieć???:wiggle:

Chcesz powiedzieć, że sunie nie uwielbiają Cię bezkrytycznie? Nieeeemożliiiiiiiweeeee! Po prostu okazują to po swojemu :D

Edytowane przez Gagata

Dostrzegam jednakowoż wyższość pań w okienku nad kotem - paniom w okienku można nagadać i popsuć humor na cały dzień (przyznaję: zdarza mi się na szczęście rzadko, robić to paniom w tym grajdołku oddalonym ode mnie o 9 km) kot ma nas całkowicie w głębokim poważaniu i nic go nie ruszy, a my jedynie w zamian zyskamy ból gardła ...

H

- niech będzie zdrowy i mądry. :)

Oby Lidzia, OBY...

A Tobię życzę wymarzonych czterech łapek :)

Na noc w szpitalu??? :o

A dlaczego, co się stało???

No co z tym szpitalem??

Właśnie...?

Dostrzegam jednakowoż wyższość pań w okienku nad kotem - paniom w okienku można nagadać i popsuć humor na cały dzień (przyznaję: zdarza mi się na szczęście rzadko, robić to paniom w tym grajdołku oddalonym ode mnie o 9 km) kot ma nas całkowicie w głębokim poważaniu i nic go nie ruszy, a my jedynie w zamian zyskamy ból gardła ...

psuć humorek im lubiem... one tyż wszystkim innym psuć...;)

No dokładnie tak! :cool:

Z tym, że oddalamy sie w stronę innej poczty raczej... :lol2:

Ktoś może pomysli, że ja skrajnie nosa zadzieram, ale NAPRAWDĘ szkoda mojego cennego czasu i dobrego nastroju, abym je tracia na tłumaczenie czegośtam jakiejś głupiej pindzie.

Jestem zbyt cenna na to. :yes:

I niech sobie ktoś myśli co chce, nie lubię jak cholera tracić swojego czasu na takie coś, bo druga osoba i tak nic nie zrozumie, a ja stracę czas i nastrój.

A sio, poszła/poszedł!!!

Nie dam się i już. :p

Tiaaa, też czasem to stosuję ale nie zawsze... chyba od nastroju zależy... jekem w dobrym to mogę nos zadrzeć i odmaszerować z uśmiechem ale jakem wcurviona to raczej nie omieszkam się uzewnętrznić... ;)

Pytanie mam na czasie bo kaloszkowe...

kaliosk1.jpg

kalioski.jpg

Podobują mnie się jedne i drugie z tym, że drugie bardziej... ale cena mniej... ;)

O cholercia jakie zarombiste!!! :o Te drugie! Tyle łąkowo-kfiotkowych widziałam, ale te nawet mi się podobowywują.

Bocianie też mogą być, wyjmowane te wkładki mają, czy tylko wywijki? O swoich extremalnych warunkach myślę, jak się w błocku ta góra upaprze to całe kalosie to pralki wrzucić?

O cholercia jakie zarombiste!!! :o Te drugie! Tyle łąkowo-kfiotkowych widziałam, ale te nawet mi się podobowywują.

Bocianie też mogą być, wyjmowane te wkładki mają, czy tylko wywijki? O swoich extremalnych warunkach myślę, jak się w błocku ta góra upaprze to całe kalosie to pralki wrzucić?

Wkładki wyjmowane... letnio-zimowe kaloszki ;)

Drugie! Ja też do kwiatków za bardzo przyjaźnie nastawiona nie jestem, ale te są ładne!

Ja pindom w okienku psuję humor, gdy sama mam kiepski, tak jak Łosia:lol2:

1 No właśnie problem w tym, że ja tyż do tych kfiotków anty, ale te mnie się spodobały wielce...:yes:

2 Pozostawię bez komentarza SIOSTRO...:rotfl: