Arctica 17.03.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Panie w okienku to pozostawiają u mnie letkie zniesmaczenie:eek: Nawet ktoś z niewielkimi zasobami intelektualnymi może je łatwo znokautować słownie. Tylko się później zastanawiasz człowieku złapały żaluzje czy nie??? Ale to na poczcie tylko, w urzędach naprawdę wiele się zmieniło i to na lepsze o dziwo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Powoli, tylnymi drzwiami, cywilizacja wkrada się nawet za okienka w urzędach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Powoli, tylnymi drzwiami, cywilizacja wkrada się nawet za okienka w urzędach... To prawda... zupełnie się nie spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Znacznie większe ma przyspieszenie w małych miejscowościach. UWAGA - teraz będę bluźnić - kocham urzędy i urzędników w małych miejscowościach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jestem z Tobą - w małych miejscowościach jest o niebo lepiej z tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Widzisz! I uśmiech i dzień dobry i wszystko jakoś da się załatwić a nie wręcz przeciwnie...I to szybko. I bez nerwów. POMOGĄ. I jeszcze pogadają - a co słychać itp... No, ale za drzwiami nie ma napierającego tłumu petentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No i tu się Wami zgodzę... w gminie jak coś trza załatwić to z przyjemnością, uśmiechem w podskokach i z przytupem... ale już mieście ( wielkie mi miasto 2000 mieszkańców) siedzą panie rodem z komedii Bareji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Że też one jeszcze żyją....... "Londyn, Londyn... nie ma takiego miasta! Jest .... Lądek Zdrój....." Można by mnożyć :yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nooo, w urzędach małych miejscowości tak, ale nie pocztowych - te należy umieścić w innej bajce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No pocztę nie chodzę. I nie będę. Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ja niestety czasami muszę ... o zgrozo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ja też programowo nie chadzam, Sołtysa wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No pocztę nie chodzę. I nie będę. Howgh. i masz spokój z podatkami od nieruchomości, z pośrednimi, poborcami i komornikiem. Bo tylko od nich na poczcie obieram. Pozdrowienia i widoczki fajne od przyjaciół płyną prosto do skrzynki....... Dlatego ja też omijam pocztę. Choć czasami się noga omsknie bo czekam na pisemko od GINB bądź Pana Wojewody One są tak rzadkie - że raz na 8 - wpuszczam się w maliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.03.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Udaje mi się zwykle wyłapać listonosza u mnie. Mamy umowę, że kiedy jedzie z czymś do mnie to wysyła sygnalkę, jesli jestem to wychodzę na drogę, jesli nie - oddzwaniam i jak tylko może -zostawia co się da u sąsiadow.. Domiar podatkowy od gruntu grzecznie przynosi sołtys.. A inne rzecz - są nieeewaaazne ... ! (przewaznie naprawdę są nieważne dla mnie, są wazne dla wysyłających) Może coś się zmieni, kiedy się nam wreszcie monopol skończy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.03.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Udaje mi się zwykle wyłapać listonosza u mnie. Mamy umowę, że kiedy jedzie z czymś do mnie to wysyła sygnalkę(...) Domiar podatkowy od gruntu grzecznie przynosi sołtys.. (...) ...a ja zawsze nie dowierzałem, że niektóre kobiety w bardzo zażyłych stosunkach z listonoszami żyją... O sołtysach nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.03.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nooo - listonosza można by, z nudów, wziąć pod uwagę, why not...? Młody, przyjemny w obejściu ... Ale sołtys????????????? chyba boga w sercu nie masz Yetek! To tylko u DPSi Sołtys taki fajny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No łobuzerka jedna, już na sołtysa zakusy mają! Skoro listonosz młody i miły, to czemu by nie... Tylko nie wiadomo, co na to Romek i listonoszowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.03.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Tylko nie wiadomo, co na to Romek i listonoszowa... Może i oni by się polubili.... A tak w ogóle to chwalę Twojego Sołtysa - powinno Ci być MIŁO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Oczywiście, że jest mi MIŁO - myslałam, że WIDZISZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.03.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Łośka wchodzę, macham i przesyłam buziole. (emotikona się nie odpala, więc macham słowami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts