Gagata 21.03.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Oczywiście, że jest mi MIŁO - myslałam, że WIDZISZ! Noo - teraz to widzę i słyszę! ..gdzie ta Łosia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.03.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja ją widziałam. Po lesie z rodzinką biega: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Łośka wchodzę, macham i przesyłam buziole. (emotikona się nie odpala, więc macham słowami ) Noo - teraz to widzę i słyszę! ..gdzie ta Łosia?? A miałach nadmiar roboty... i czasu nie było zaglądnąć... Ja ją widziałam. Po lesie z rodzinką biega: [ATTACH=CONFIG]107272[/ATTACH] AGP, Ty mnie grzebałaś we albumie rodzinnym.... A może Cię Prezesu nasłał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Przepraszam - a Szanowna Pani to na tym zdjęciu przodem leci czy też z tyłu się została...? Któryż to portrecik podziwiać się przynależy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.03.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Stawiam na osobę nr 3 - ta zgrabna i smukła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ale 3. od lewej czy od prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.03.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 AGP, Ty mnie grzebałaś we albumie rodzinnym.... A może Cię Prezesu nasłał.... Trzeba było lepiej zabezpieczyć, a nie dawać "admin" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.03.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Przepraszam - a Szanowna Pani to na tym zdjęciu przodem leci czy też z tyłu się została...? Któryż to portrecik podziwiać się przynależy? Pierwszy ofkors... Stawiam na osobę nr 3 - ta zgrabna i smukła ... O Kochana, jakżebym kciała... ale wiesz... Greyduła smukły i zgrabny to ja muszę dla równowagi odwrotnie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.03.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Łośka wchodzę, macham i przesyłam buziole. (emotikona się nie odpala, więc macham słowami ) Lidka, a gdzieś się machająca słowem zarazo podziewała???? Dziennik Twój chaszczami zarósł... opowiadaj szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No tak - jak mogłam przypuszczać, że nie leci przodem... A tak poza tym co słychać, bo jakoś mało opowiadasz, jak u Was coraz piękniej pewnie? Urządzonaś? Jakieś foty nowych salonów...? Wypieszczony ogród już jest...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.03.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ..wyPIESzczony .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dooobreeee!!! Łośka, wrzuć mordkę Ferdynanda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 iękniej pewnie? Urządzonaś? Jakieś foty nowych salonów...? Wypieszczony ogród już jest...? toś mnie ubawiła... Ogród wypiaszczony głównie... i w chałupie tyż ciągle piaskownica bo wszyscy na kopytkach wnoszą... ciągle zamiatam, odkurzam i siem wkurzam... Szafki w kuchni nadal drzwiczków nie mają... doszły jedynie firanki w kuchni... teściowa uszyła, bo wiedziała, że sama się nie chwycę za taką robotę... Schody nie obłożone... ale światełko w tunelu widać i może w przyszłym tygodniu się za to weźmiemy... jeszcze garaż trza olinować, bo szparami wieje jak szlag... a z nowości tośmy się szarpli na szafę w przedpokoju, stolarz nam piką zrobił i wreszcie pierdolnik ( czyt. buty, kurtki, smucze, szmaty, odkurzacz i sama nie wiem co jeszcze... ) cały zniknął za drzwiami szafowymi... ..wyPIESzczony .. O to to, bo Greytan z siostrzyczką sobie po nim biegały ostatnio to i zryły do imentu... I pełna zgoda.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Oooo, jakie śliczne mordeczki! No i firankę kuchenną byś chociaż pokazała, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Oooo, jakie śliczne mordeczki! No i firankę kuchenną byś chociaż pokazała, no. A jaki pieprznik na balkonie... Teraz na zdjęciach zauważyłam, bo jak je robiłam to nie zwróciłam uwagi... Dobra... speszyly for ju Firanka w kuchni... Zasłonki w pokoju I gabinetowe okienko... No i clou programu SZAFA... a W PROMOCJI MASZ ŚPIĄCEGO CUDAKA... Zasłonki i firanki made in teściowa Szafa made in nadworny stolarz Edytowane 23 Marca 2012 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Zasłonki i firanki superowe, DPSia doceni najbardziej! Ala ta morda ( i cała reszta) na ostatniej fotce - CUDO! (Cudak cudo..!). Piękny i tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No cudak prawdziwy, toż cudny jest! Teściową masz skarb, zasłonki przepiekne, ja bym tylko obniżyła karnisz w pokoju, wtedy zasłonki sięgną na dole tam, gdzie powinny. Wszystkie ślicznie uszyte, aż miło spojrzeć! I jaki pieprznik, na jakim balkonie? Szafy to zazdraszczam dziko, u mnie takiej nie ma i ciągle wszystko pęta się wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.03.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Acha - chciałam powiedzieć, że Młody ma śliczną siostrę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Zasłonki i firanki superowe, DPSia doceni najbardziej! Ala ta morda ( i cała reszta) na ostatniej fotce - CUDO! (Cudak cudo..!). Piękny i tyle..... A dziękuję teściowej przekażę, iż zyskały uznanie nie tylko moje... No cudak prawdziwy, toż cudny jest! Teściową masz skarb, zasłonki przepiekne, ja bym tylko obniżyła karnisz w pokoju, wtedy zasłonki sięgną na dole tam, gdzie powinny. Wszystkie ślicznie uszyte, aż miło spojrzeć! Szafy to zazdraszczam dziko, u mnie takiej nie ma i ciągle wszystko pęta się wszędzie... Szafa, jako, iż mamy jeno jedną była priorytetem... Jest estetycznie i dokładnie zrobiona tak jak chcieliśmy, przez Pana Pawła, któren wcześniej już sprawdził się u nas wykonując schody i regał na książki. Firanki i zasłonki teściowa dopieszcza ze szczególną starannością a materiały niektóre... to trzeba pomacać żeby docenić w całej rozciągłości... dodam, iż kupuje je na ciuchach w przyzwoitych cenach DPSia Ty nie mów, że pieprznika na tarasie nie dojrzałaś... Acha - chciałam powiedzieć, że Młody ma śliczną siostrę! No fajna sunia... już pojechała do nowego domku ( daleko od nas) i Greyek się nie ma kim bawić... Gagata, czy Bazylka też tak lubi psie towarzystwo??? Bo glutek, to aż piszczy do zabawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No jaki, kuffa, pieprznik? Deski tarasowe puściutkie kole drzwi widzę! Coś pitolisz, Osia, jak słowo daję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts