Moose 23.03.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No jaki, kuffa, pieprznik? Deski tarasowe puściutkie kole drzwi widzę! Coś pitolisz, Osia, jak słowo daję... Na zdjęciach z psami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Ło matko, jak ja nie zauważyłam, to ona każe mi iść i specjalnie zaglądać i szukać... Balkon jak balkon, drewniany jest, ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Ło matko, jak ja nie zauważyłam, to ona każe mi iść i specjalnie zaglądać i szukać... Balkon jak balkon, drewniany jest, ładny! Tak mi mów... wcale nie trzeba sprzątać w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 No - i prosze mi na przyszłość głowy pierdołami nie zawracać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Noooo, ale fajne rodzeństwo! A deseczki tarasowe masz miodzio, też mi się marzy drewno na tarasie!!! Gwoli formalności informuję, że żadnego pieprznika nigdzie takowoż nie widziałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.03.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Hej,Łosiaku Zasłonki i firanki super! Podziękuj pięknie teściowej, przekaż podziw dla jej talentu, a potem już możesz prosić o co chcesz, np. o piękną rustykalną pościel itd, itp Szafa taka, że mucha nie siada! Stolarz spisał się na medal! Najbardziej ze wszystkiego jednak podobają mi się te dwa piękne pyszczki, które pętają się koło domu. Jak Twoje szare śpi, to takie maleństwo jeszcze z niego wyłazi - zwija się w kłębek jak szczeniak i weź tu go traktuj jak wielkiego doga! PS dziennik uprzątnęłam dziś maczetą z krzaczorów i jako, że wiosna przyszła, to uprawiać znów zamierzam. Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.03.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Łosia, Ty mnie gdzieś pytałaś jak Bazysia z innymi psami, czy też ciągle chce się bawić jak Wasz Ferdynaś.. Ja Ci potem(!) miałam odpowiedzieć a potem to wiesz.. Nie pamiętam gdzie to było więc piszę tu - no właśnie za bardzo nie wiem... Tzn raz u weta spotkała młodą psunię ale obie na smyczkach to się tylko z zainteresowaniem wąchały.. Raz u sąsiada napotkała małego psiaka ok. rocznego i chciała bardzo się z nim bawić ale to znów ona była na smyczy a mały chyba trochę jej się bał (robiła wrażenie .. nieco .. energetycznej). Więc tez warunków nie było. Nie mogłam jej puścić wtedy bo to w gospodarstwie u kogoś, kompletnie obcy teren i całkiem otwarty. No i więcej doświadczeń na razie nie mamy.Długo była w tym kołnierzysku.. Teraz szukam jej psiego przedszkola gdzieś w miarę w pobliżu. Chcemy pochodzic i posocjalizować koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 No - i prosze mi na przyszłość głowy pierdołami nie zawracać! A doopę mogę??? Noooo, ale fajne rodzeństwo! A deseczki tarasowe masz miodzio, też mi się marzy drewno na tarasie!!! Gwoli formalności informuję, że żadnego pieprznika nigdzie takowoż nie widziałam!!!! A to dobrze, to znaczy że tylko ja go widzę... cóś se dobrze ślepka nareperowałam chyba... Hej,Łosiaku PS dziennik uprzątnęłam dziś maczetą z krzaczorów i jako, że wiosna przyszła, to uprawiać znów zamierzam. Paa Lidka dzięki A dziennik uprawiaj, cobyśmy miały świeże wieści Łosia, Ty mnie gdzieś pytałaś jak Bazysia z innymi psami, czy też ciągle chce się bawić jak Wasz Ferdynaś.. Raz u sąsiada napotkała małego psiaka ok. rocznego i chciała bardzo się z nim bawić ale to znów ona była na smyczy a mały chyba trochę jej się bał (robiła wrażenie .. nieco .. energetycznej).Chcemy pochodzic i posocjalizować koleżankę Hhehehe już to widzę, 100 łap i 60 ogonów majtających się na wszystkie strony no i pewnie popiskiwała zachęcająco podskakując... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Osia - tera nie wiem, co robić, bo Sołtys podejrzał i mówi, że TE obszary to dla niego zarezerwowane... Jak już musisz coś zawracać czasem, to może rzekę kijem...? Ja Ci pomogę, Kochana, jak coś, to ino gwiźnij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.03.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 jak coś to ino gwozdnij .... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Osia - tera nie wiem, co robić, bo Sołtys podejrzał i mówi, że TE obszary to dla niego zarezerwowane... Jak już musisz coś zawracać czasem, to może rzekę kijem...? Ja Ci pomogę, Kochana, jak coś, to ino gwiźnij! Dobra, ja jestem w sumie zgodna, więc może być rzeka... jak coś to ino gwozdnij .... cześć Gwozdnęłam wczoraj skutecznie unieruchamiając sobie młotkiem palica... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ja rozumiem, manicure trzeba zrobić, ale żeby zaraz młotkiem?! Cążki, kochana, cążki trzeba w tym celu używać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.03.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 a tam dziewczyny Łosia postawiła na permanentny lakier w kolorze sliwki. Firaneczki super, bałaganu też nie widziałam na tarasie a pisakowi to sie musiałam przyjrzeć jak spał bo nie wiedziałam, gdzie głowa a gdzie ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hhehehe już to widzę, 100 łap i 60 ogonów majtających się na wszystkie strony no i pewnie popiskiwała zachęcająco podskakując... No właśnie, jakbyś tam była! Myślisz, że małemu MOGŁO SIĘ TO NIE SPODOBAĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ja rozumiem, manicure trzeba zrobić, ale żeby zaraz młotkiem?! Cążki, kochana, cążki trzeba w tym celu używać! No Paczpani, a ja durna nie wiedziałach... a tam dziewczyny Łosia postawiła na permanentny lakier w kolorze sliwki. Firaneczki super, bałaganu też nie widziałam na tarasie a pisakowi to sie musiałam przyjrzeć jak spał bo nie wiedziałam, gdzie głowa a gdzie ogon Łomatkozcórkom, Borka, Ty nie pij wiencyj... Jeszcze żech flamastera z głową i ogonem nie widziała... No właśnie, jakbyś tam była! Myślisz, że małemu MOGŁO SIĘ TO NIE SPODOBAĆ??? Zupełnie nie rozumiem dlaczego... A Greyduła robi to samo do każdego psiaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.03.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 z powyższego postu nic nie rozumiem ... nawet języka nie rozumiem ... ... ale tu bywam ... bo lubię "niezrozumiałych" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 z powyższego postu nic nie rozumiem ... nawet języka nie rozumiem ... ... ale tu bywam ... bo lubię "niezrozumiałych" :) to po łosiowemu... nie każdy może skumać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.03.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A co, tłumacza cza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 z powyższego postu nic nie rozumiem ... nawet języka nie rozumiem ... ... ale tu bywam ... bo lubię "niezrozumiałych" :) Niezozumiałe Osie lubią gwożdziki A co, tłumacza cza? Eeee tam... udają jeno, coby się podroczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts