Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej,Łosiaku :)

Zasłonki i firanki super! Podziękuj pięknie teściowej, przekaż podziw dla jej talentu, a potem już możesz prosić o co chcesz, np. o piękną rustykalną pościel itd, itp :D

Szafa taka, że mucha nie siada! Stolarz spisał się na medal!

Najbardziej ze wszystkiego jednak podobają mi się te dwa piękne pyszczki, które pętają się koło domu. :) Jak Twoje szare śpi, to takie maleństwo jeszcze z niego wyłazi - zwija się w kłębek jak szczeniak i weź tu go traktuj jak wielkiego doga! :D

PS dziennik uprzątnęłam dziś maczetą z krzaczorów i jako, że wiosna przyszła, to uprawiać znów zamierzam. :)

Paa

Łosia, Ty mnie gdzieś pytałaś jak Bazysia z innymi psami, czy też ciągle chce się bawić jak Wasz Ferdynaś..

Ja Ci potem(!) miałam odpowiedzieć a potem to wiesz.. Nie pamiętam gdzie to było więc piszę tu - no właśnie za bardzo nie wiem...

Tzn raz u weta spotkała młodą psunię ale obie na smyczkach to się tylko z zainteresowaniem wąchały.. Raz u sąsiada napotkała małego psiaka ok. rocznego i chciała bardzo się z nim bawić ale to znów ona była na smyczy a mały chyba trochę jej się bał (robiła wrażenie .. nieco .. energetycznej). Więc tez warunków nie było. Nie mogłam jej puścić wtedy bo to w gospodarstwie u kogoś, kompletnie obcy teren i całkiem otwarty.

No i więcej doświadczeń na razie nie mamy.Długo była w tym kołnierzysku.. Teraz szukam jej psiego przedszkola gdzieś w miarę w pobliżu. Chcemy pochodzic i posocjalizować koleżankę ;-)

No - i prosze mi na przyszłość głowy pierdołami nie zawracać! :lol:

A doopę mogę??? ;)

Noooo, ale fajne rodzeństwo! A deseczki tarasowe masz miodzio, też mi się marzy drewno na tarasie!!!

Gwoli formalności informuję, że żadnego pieprznika nigdzie takowoż nie widziałam!!!!

A to dobrze, to znaczy że tylko ja go widzę... cóś se dobrze ślepka nareperowałam chyba...:rotfl:

Hej,Łosiaku :)

PS dziennik uprzątnęłam dziś maczetą z krzaczorów i jako, że wiosna przyszła, to uprawiać znów zamierzam. :)

Paa

Lidka dzięki :)

A dziennik uprawiaj, cobyśmy miały świeże wieści :)

Łosia, Ty mnie gdzieś pytałaś jak Bazysia z innymi psami, czy też ciągle chce się bawić jak Wasz Ferdynaś..

Raz u sąsiada napotkała małego psiaka ok. rocznego i chciała bardzo się z nim bawić ale to znów ona była na smyczy a mały chyba trochę jej się bał (robiła wrażenie .. nieco .. energetycznej).Chcemy pochodzic i posocjalizować koleżankę ;-)

Hhehehe już to widzę, 100 łap i 60 ogonów majtających się na wszystkie strony no i pewnie popiskiwała zachęcająco podskakując...:rotfl:

Osia - tera nie wiem, co robić, bo Sołtys podejrzał i mówi, że TE obszary to dla niego zarezerwowane... :rolleyes:

Jak już musisz coś zawracać czasem, to może rzekę kijem...?

Ja Ci pomogę, Kochana, jak coś, to ino gwiźnij! :lol2:

Osia - tera nie wiem, co robić, bo Sołtys podejrzał i mówi, że TE obszary to dla niego zarezerwowane... :rolleyes:

Jak już musisz coś zawracać czasem, to może rzekę kijem...?

Ja Ci pomogę, Kochana, jak coś, to ino gwiźnij! :lol2:

Dobra, ja jestem w sumie zgodna, więc może być rzeka...;)

jak coś to ino gwozdnij ....

cześć :)

Gwozdnęłam wczoraj skutecznie unieruchamiając sobie młotkiem palica...:mad:

Cześć :)

Ja rozumiem, manicure trzeba zrobić, ale żeby zaraz młotkiem?!

Cążki, kochana, cążki trzeba w tym celu używać! :D

No Paczpani, a ja durna nie wiedziałach...:bash: ;)

a tam dziewczyny Łosia postawiła na permanentny lakier w kolorze sliwki. Firaneczki super, bałaganu też nie widziałam na tarasie a pisakowi to sie musiałam przyjrzeć jak spał bo nie wiedziałam, gdzie głowa a gdzie ogon

Łomatkozcórkom, Borka, Ty nie pij wiencyj... Jeszcze żech flamastera z głową i ogonem nie widziała...:lol2:

No właśnie, jakbyś tam była!:yes:

Myślisz, że małemu MOGŁO SIĘ TO NIE SPODOBAĆ???:jawdrop:

Zupełnie nie rozumiem dlaczego...;)

A Greyduła robi to samo do każdego psiaka...