Tom Bor 27.03.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 oj tam oj tam dużo nie piłam a że twój pies cały czarniaty to wzrok musiałam sporo wyteżyć. no miałam takie złudzenie optyczne:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Osia - a nie zrobiłabyś paru zdjęć okolicy na spacerze ze swoim maluśkim pieseczkiem? Jakaś ciekawa jestem, jak tam u Was dokoła wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Nie wiem, czy tu piją, czy tylko udają ... ja z tych nie pijących ... ale se przysiędę na chwilę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ... ja z tych nie pijących .... gdybyś nie piła napisałabyś to razem ... więc nie ściemniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Osia - a nie zrobiłabyś paru zdjęć okolicy na spacerze ze swoim maluśkim pieseczkiem? Jakaś ciekawa jestem, jak tam u Was dokoła wygląda... Las jak las... trochę ostatni przetrzebiony, bo wycinka była, ale w okolicy chałupnej, nic się nie zmieniło... Chociaż... trochę ostatni rżnę i układam... drewno dokominkowe No i płytki na schodach się kładą... Nie wiem, czy tu piją, czy tylko udają ... ja z tych nie pijących ... ale se przysiędę na chwilę ... gdybyś nie piła napisałabyś to razem ... więc nie ściemniaj No i Cię Gwoździorek rozszyfrował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.03.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 z powyższego postu nic nie rozumiem ... nawet języka nie rozumiem ... ... ale tu bywam ... bo lubię "niezrozumiałych" :) masz tak samo jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No ale właśnie mnie o zdjęcia piesa w okolicznościach przyrody chodziło, takie łaaaadneee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 gdybyś nie piła napisałabyś to razem ... więc nie ściemniaj Matko, ale plama, jak stąd do Meksyku!!!!!:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Matko, ale plama, jak stąd do Meksyku!!!!!:oops: to żeby się dostać do Meksyku wystarczy raz spację nacisnąć no chyba, że trzeba na cisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 A tak z inne beczki - wiecie że ponoć zima idzie ? (..żeby nie było na mnie potem..szlag!) Ja tylko ostrzegam..................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.03.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 ja niestety też tak słyszałam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Iść to sobie może, byle do nas nie doszła!!! No patrz Lesiu ... tak ten Meksyk blisko ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Brazka - obawiam się, że ...... raczej...chyba ... dojdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 a ona idzie z góry mapy czy z dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No właśnie, bo mi to akurat robi różnicę!!!Zajrzałam na prognozę dla mojego zadupia - nie będzie tak źle! I lepiej, żeby się nie mylili!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Do nas może jednak nie całkiem dojdzie, Gagatko, my w najcieplejszym kącie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No pewno jak złe to ze wschodu lezie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.03.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 DPSia - najcieplej! Zawsze za to lubiłam nasz ZACHÓD .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 U mnie aktualnie straszliwie pi...dzi ale słoneczko grzało, że hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No ale właśnie mnie o zdjęcia piesa w okolicznościach przyrody chodziło, takie łaaaadneee... Ładnych nie obiecam, bo nie umiem... Mogę jeno obiecać, że jak jutro będzie przyzwoita pogoda, to czornemu fotki jakoweś porobię... Matko, ale plama, jak stąd do Meksyku!!!!!:oops: to żeby się dostać do Meksyku wystarczy raz spację nacisnąć no chyba, że trzeba na cisnąć Kiedyś było hasło, że niby Lotem bliżej... terozki Spacją bliżej... A tak z inne beczki - wiecie że ponoć zima idzie ? (..żeby nie było na mnie potem..szlag!) Ja tylko ostrzegam..................................................... ja niestety też tak słyszałam:mad: Iść to sobie może, byle do nas nie doszła!!! Nie kraczcie Do nas może jednak nie całkiem dojdzie, Gagatko, my w najcieplejszym kącie... No pewno jak złe to ze wschodu lezie, nie? Jasne... to do mnie ma bliżej DPSia - najcieplej! Zawsze za to lubiłam nasz ZACHÓD .. Ja zdecydowanie też wolę Wasz ( a mój były ) zachód od centralki... U mnie aktualnie straszliwie pi...dzi ale słoneczko grzało, że hej!!! U mnie taka pogoda od poniedziałku... łeb urywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts