DPS 29.03.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No - co zachód, to zachód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 O Łosia - to skąd jesteś, jesli mozna zapytać..? (zapytać zawsze mozna zdaje się... ) Też bym chętnie pooglądała Twojego, przystojnego jak nie wiem co oraz przesłodkiego i prześmiesznego, Ferdynasia Wspaniałego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.03.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No - co zachód, to zachód! kiedyś był ...... zgniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 U zaplutych karłów komuny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.03.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif Aż się turlam ze śmiechu z tego pisaka Ilonki, a ty, Moose'ka masz niesamowite łosiowe ślepia, że to wypatrzyłaś - ja czytałam i nie widziałam i NIE PIŁAM Zrób zdjęcie fioletowego manicure i pokaż, plisss - może warto se z wiosną taki w tym wypadku trzasnąć...? A co do zimy, to podobno krótka ma być, a na święta lato! Nie nadążam za tym szaleństwem, ale lepiej tak, niż gdyby miało piź...ć non stop. Przynajmniej słonko świeci. To już dobrze! Edytowane 29 Marca 2012 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Niech żyje Zgniły Zachód !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Północy zachód też!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 I południowy, gwoli ścisłości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 I środeczek!!!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ta zima to już była??? Bo wieczorem całkiem przyjemnie się zroniło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.03.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 O Łosia - to skąd jesteś, jesli mozna zapytać..? (zapytać zawsze mozna zdaje się... ) Też bym chętnie pooglądała Twojego, przystojnego jak nie wiem co oraz przesłodkiego i prześmiesznego, Ferdynasia Wspaniałego! Terozki z centralnej... Ale rodzonam we Cieplicach Śląskich Zdroju i pod Jelenią Dziurą wychowanam... albo i nie... Zdjęć nie mam... pogoda u mnie dziś taka, że psa żal było wygnać na sesję... kiedyś był ...... zgniły Jest nadal... tam jakoś tak ładniej i dużo czyściej... Zrób zdjęcie fioletowego manicure i pokaż, plisss - może warto se z wiosną taki w tym wypadku trzasnąć...? ! Nie mogie ... butelkową zieleń zapodałam coby uszczerbków nie było widać... Niech żyje Zgniły Zachód !! Północy zachód też!!!! I południowy, gwoli ścisłości!! I środeczek!!!! :wiggle: Niech żyje, niech żyje... Ta zima to już była??? Bo wieczorem całkiem przyjemnie się zroniło:yes: No nie wiem...przez cały dzień śnieg z deszczem i grad z przeplotem słońca.... a wiatrzysko jak w kieleckem pozostało i na noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Niech żyje, niech żyje... ... Pierwszy maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No nie, Jamles, chyba już długi weekend bardzo Ci się marzy! Zachód to zachód, nie ma jak zachód i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.03.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Co ten Jamlesik tak się ZCZERWIENIŁ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.03.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Łosia - Cieplice, Jelenia Góra ... prawie moje klimaty (bardzo tam często jeździłam swego czasu)!Tam piknie jest, panie!Bywasz jeszcze w Rodzinnych Stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Łosia - Cieplice, Jelenia Góra ... prawie moje klimaty (bardzo tam często jeździłam swego czasu)! Tam piknie jest, panie! Bywasz jeszcze w Rodzinnych Stronach? Czasem bywam... raz na 2-3 lata... wracam tam zawsze z sentymentem... w zeszłym roku zrobiliśmy sobie z Tatuniem podróż wspomnień... celowo nie pojechaliśmy najlepszą trasą do Jeleniej tylko opłotkami i zadupiami, żeby jak najwięcej sobie przypomnieć... jesienią to było... kolory w górach... niesamowite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No nie, Jamles, chyba już długi weekend bardzo Ci się marzy! Zachód to zachód, nie ma jak zachód i już! ja, ino bydymy fedrować coby na zachód dało się dojechać inaczej niż opłotkami i zadupiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Na zachód to się zawsze da dojechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Oj tam, oj tam - tylko Zachód i Zachód Na północy też fajnie - psy tu d... szczekają - widzieliście takie cuda??? Jak nie, to zapraszam. Łośka jeździłam do Karpacza na wczasy w dzieciństwie, przesiadka była w Jeleniej Górze - bardzo miło wspominam tamte strony i przepyszne lody w Karpaczu i jeszcze tysiąc innych cudnych miejsc i rzeczy stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 a gdzie się łowi łosie ... na zachodzie czy wschodzie ? ... bo nie wiem jaką wypowiedź popierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts