Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif

Aż się turlam ze śmiechu z tego pisaka Ilonki, a ty, Moose'ka masz niesamowite łosiowe ślepia, że to wypatrzyłaś - ja czytałam i nie widziałam i NIE PIŁAM :D

Zrób zdjęcie fioletowego manicure i pokaż, plisss - może warto se z wiosną taki w tym wypadku trzasnąć...? :D

A co do zimy, to podobno krótka ma być, a na święta lato! Nie nadążam za tym szaleństwem, ale lepiej tak, niż gdyby miało piź...ć non stop. Przynajmniej słonko świeci. To już dobrze!

Edytowane przez Lidia_G.

O Łosia - to skąd jesteś, jesli mozna zapytać..? (zapytać zawsze mozna zdaje się... ;-) )

Też bym chętnie pooglądała Twojego, przystojnego jak nie wiem co oraz przesłodkiego i prześmiesznego, Ferdynasia Wspaniałego!

Terozki z centralnej...

Ale rodzonam we Cieplicach Śląskich Zdroju i pod Jelenią Dziurą wychowanam... albo i nie...:D

Zdjęć nie mam... pogoda u mnie dziś taka, że psa żal było wygnać na sesję...

kiedyś był ...... zgniły ;)

Jest nadal... tam jakoś tak ładniej i dużo czyściej...:yes:

Zrób zdjęcie fioletowego manicure i pokaż, plisss - może warto se z wiosną taki w tym wypadku trzasnąć...? :D!

Nie mogie ;)... butelkową zieleń zapodałam coby uszczerbków nie było widać...

Niech żyje Zgniły Zachód !! :wave:

Północy zachód też!!!!

I południowy, gwoli ścisłości!!

I środeczek!!!!

:wiggle::wiggle::wiggle::rolleyes::p

Niech żyje, niech żyje...:rotfl:

Ta zima to już była??? Bo wieczorem całkiem przyjemnie się zroniło:yes:

No nie wiem...przez cały dzień śnieg z deszczem i grad z przeplotem słońca.... a wiatrzysko jak w kieleckem pozostało i na noc...

Łosia - Cieplice, Jelenia Góra ... prawie moje klimaty (bardzo tam często jeździłam swego czasu)!

Tam piknie jest, panie!

Bywasz jeszcze w Rodzinnych Stronach?

Czasem bywam... raz na 2-3 lata... wracam tam zawsze z sentymentem... w zeszłym roku zrobiliśmy sobie z Tatuniem podróż wspomnień... celowo nie pojechaliśmy najlepszą trasą do Jeleniej tylko opłotkami i zadupiami, żeby jak najwięcej sobie przypomnieć... jesienią to było... kolory w górach... niesamowite... :)

Oj tam, oj tam - tylko Zachód i Zachód :) Na północy też fajnie - psy tu d... szczekają - widzieliście takie cuda??? :D Jak nie, to zapraszam. :)

Łośka jeździłam do Karpacza na wczasy w dzieciństwie, przesiadka była w Jeleniej Górze - bardzo miło wspominam tamte strony i przepyszne lody w Karpaczu i jeszcze tysiąc innych cudnych miejsc i rzeczy stamtąd :)