wu 30.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Gwoździk łosie to się łowi tak kole centrum się mnie kojarzy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Depsia, Gagata, fotki gadzinki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 przesłodki widać że jeszcze rośnie bo doopa w górze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.03.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 już wszystko wiem Łosico .... jesteśmy prawie sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Depsia, Gagata, fotki gadzinki: [ATTACH=CONFIG]108819[/ATTACH] Pani na mnie narzeka, a ja... pędzę do niej na każde zawołanie! [ATTACH=CONFIG]108820[/ATTACH] Prawdziwy ze mnie hrabia, mam białą kamizelkę i buciki z białymi wykończeniami... [ATTACH=CONFIG]108821[/ATTACH] ... a Pani mnie chyba do jakiegoś koślawego wózka chciała zaprząc! [ATTACH=CONFIG]108822[/ATTACH] Znowu to pozowanie, wrr... [ATTACH=CONFIG]108823[/ATTACH] No dobrze, samochód dla Państwa jakiś jest, a gdzie limuzyna dla mnie?! Ja potrzebuję odpowiedniego traktowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Oooo.... piękny Jaśnie Pan!! Prześliczny jest Łosia, co tu gadać. Na fotce 2 - Hrabia jak 150, chyba widać, nie??? Niech się dalej tak pięknie rozwija! Normalnie takie bydlątko to zaraz by się chciało uściskać ..i nawet schylać sie do tego celu nie potrzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 a gdzie się łowi łosie ... na zachodzie czy wschodzie ? ... bo nie wiem jaką wypowiedź popierać Gwoździk łosie to się łowi tak kole centrum się mnie kojarzy:rotfl: O właśnie, Oś pod Stolicom 100 km... już wszystko wiem Łosico .... jesteśmy prawie sąsiadami To zapraszam Oooo.... piękny Jaśnie Pan!! Prześliczny jest Łosia, co tu gadać. Na fotce 2 - Hrabia jak 150, chyba widać, nie??? Niech się dalej tak pięknie rozwija! Normalnie takie bydlątko to zaraz by się chciało uściskać ..i nawet schylać sie do tego celu nie potrzeba.. No hrabia jak diabli... woda czysta w misce stoi nie ruszona... a brudna , z kałuży... PYSZNIUSIA... Jeszcze, coby mu nie tylko we urodę poszło a i w rozumek troszkę...to bym była przeszczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.03.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 To przyjadę, a co ... kiedyś ... ...tyle, że nie wiem w którym kierunku ... bo z tym sąsiedztwem to przesadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.03.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Spoko, z wiekiem pójdzie i w rozumek ..mam nadzieję... A woda z kałuży - pyyychaaa, z mikroelementami! Tak uważał Bazyli. Ja mu wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 To przyjadę, a co ... kiedyś ... ...tyle, że nie wiem w którym kierunku ... bo z tym sąsiedztwem to przesadziłem No mówie... pod stolycom... nad takim warcholskim miastem a najbliżej to kole Kozienic I nadal zapraszam... Spoko, z wiekiem pójdzie i w rozumek ..mam nadzieję... Dobrze, że dodałaś to ostatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Elegancki, czterołapy facet, naprawdę!!! A Gwoździkowi nie wierz, do mnie wybiera się już trzeci rok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 [ATTACH=CONFIG]108822[/ATTACH] bosz..., ale cudna morda a jaka niewinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Słoooonko świeci - mozna Hrabiego na spacerek zaprosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Zajrzałam, żeby nie było że nie przychodzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 O właśnie, Oś pod Stolicom 100 km... to gdzieś kole Zakopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 a gdzie się łowi łosie ... na zachodzie czy wschodzie ? ... bo nie wiem jaką wypowiedź popierać Łosie łowi się tam gdzie fiordy - pływają razem w tej samej ławicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Łośka, jaki on piękny i jaki słodki. Widać, ze młodziak, bo taki śmiesznie niezdarny - rewelacja! O, matko, jak ja by takie Cosik chciała, ale póki co, to w piątek okazało się, że moja młodsza córa ma potężną alergię - testowaliśmy reakcję na goldeny - teraz chyba odczulanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Łosie łowi się tam gdzie fiordy - pływają razem w tej samej ławicy. w tej samej ławicy co fiordy? ... a tam... jak zwykle się czepiam ... słówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Okeeeeyyy, to w takim razie gdzie żyją łososie ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.04.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Elegancki, czterołapy facet, naprawdę!!! A Gwoździkowi nie wierz, do mnie wybiera się już trzeci rok!!!! Ale skoro się wybiera... to trza mu wierzyć... bosz..., ale cudna morda a jaka niewinna No właśnie... niewiniątko nr 1... Zajrzałam, żeby nie było że nie przychodzę! Wielce nam przyjemniasto Jak psuka??? to gdzieś kole Zakopca No prawie... Łosie łowi się tam gdzie fiordy - pływają razem w tej samej ławicy. W takie zimno...??? Łośka, jaki on piękny i jaki słodki. Widać, ze młodziak, bo taki śmiesznie niezdarny - rewelacja! O, matko, jak ja by takie Cosik chciała, ale póki co, to w piątek okazało się, że moja młodsza córa ma potężną alergię - testowaliśmy reakcję na goldeny - teraz chyba odczulanie... Przegubowcem zwany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts