Tom Bor 02.04.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Łosie żyją w łosiałamiającym lesie kochani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 łośkurcze .... nie wiedziałem, że jest taki goj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ło siem zdziwiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 A czy Oś chwalił już siem osiałamiająco piknym schodem płytkom obłożonym??? To nadrabiam... Od przodka Od zadka Mam też wiatkę na drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.04.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) A czy Oś chwalił już siem osiałamiająco piknym schodem płytkom obłożonym??? Wygląd ważny, ale mnie zawsze bardziej strona praktyczna interesi, a w przypadku schodków, to najważniejsza przyczepność dla racic jest, co by nam łosiu łorła nie wywinął pod samymi drzwiami. ...no i lepiej, żeby jakiś inny jeleń też się na prywatnym naszym podwyrku kopytami nie nakrył Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 łosiowo, miałem powiedzieć fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Łoś kurcze, ale łosiamiałające schody!!! Ale i tak przy Księciuniu to blado wyszły.... cudny jest!!! A ja myślałam, że łosie to na łosiedlu mieszkają... To Ty jakiś Oś emigrant??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No co Ty, Arctica - łosie to w łostępach lesnych! Schody zajefajne są, ciepły kolor płytek, ładnie położone - super! Wiata na drewno, powiadasz... A czego to drewno tak dokoła - żeby nie pobrudzić wiaty? Sama wyjdę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 łoj no czepiasz się! Jak tak kole w łocka to leć i ułóż pod wiatką Osia za Księciuniem lata to i czasu mało:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wygląd ważny, ale mnie zawsze bardziej strona praktyczna interesi, a w przypadku schodków, to najważniejsza przyczepność dla racic jest, co by nam łosiu łorła nie wywinął pod samymi drzwiami. ...no i lepiej, żeby jakiś inny jeleń też się na prywatnym naszym podwyrku kopytami nie nakrył No przyczepność podeszczowa OK Śniegu jak na razie nie sprawdziłam... i lepiej cobym nie musiała do grudnia... łosiowo, miałem powiedzieć fajowo Piknie dziekuję za uznanie... dla schodków ofkors Łoś kurcze, ale łosiamiałające schody!!! Ale i tak przy Księciuniu to blado wyszły.... cudny jest!!! A ja myślałam, że łosie to na łosiedlu mieszkają... To Ty jakiś Oś emigrant??? Zawsze byłam nieprawomyślna i przewrotna No co Ty, Arctica - łosie to w łostępach lesnych! Schody zajefajne są, ciepły kolor płytek, ładnie położone - super! Wiata na drewno, powiadasz... A czego to drewno tak dokoła - żeby nie pobrudzić wiaty? Sama wyjdę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Piknie dziekuję za uznanie... dla schodków ofkors uznanie dla wymyślicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Schody pierwszoklaśne.Pogoda do d.py. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Pogoda do d.py. teraz nie widać bo ciemno jak to w d.pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No i wszystko się zgadza.Jak by nie spojrzeć - d.pa z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 łoj no czepiasz się! Jak tak kole w łocka to leć i ułóż pod wiatką Osia za Księciuniem lata to i czasu mało:D... Prawie zgadłaś... Latam za zarazą... czasem zaraza lata za mną i tak nam schodzi spacer... Drewno zwieźli mnie w lutym... wiatkę mam od piątku czyli koniec marca... To jak Wam się wydawa... że samo się porżnie i pomaszeruje pod wiatkę...? Siem weznem za to po Świętach... Schody pierwszoklaśne. Pogoda do d.py. teraz nie widać bo ciemno jak to w d.pie No i wszystko się zgadza. Jak by nie spojrzeć - d.pa z tyłu. Jak z tyłu to i niewiele widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 mi się podoba ... ... i nie mówię tu o pogodzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 mi się podoba ... ... i nie mówię tu o pogodzie ... I nie o kocie jak mniemam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.04.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 w tej samej ławicy co fiordy? ... a tam... jak zwykle się czepiam ... słówek Gwoździk, nie słyszałeś, że niektórzy "łosie" mówią na łososie? I był kiedyś taki dowcip, że w Norwegii, to fiordy same podpływają, żeby je karmić Ponieważ łosoś ("łoś") i fiord z dowcipu to ryba, a ryby pływają ławicami, to czemu nie mogłyby pływać razem...? Chyba za bardzo zakręciłam, ale gdy to wczoraj pisałam, to akurat raczyłam się piwkiem Maćkowym Było smaczne, ale chyba trochę mi zaszumiało... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.04.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Łosiczka, schody macie wystrzałowe! Norrrmalnie amerykańskie. Podpisuję się pod tym co Yeti napisał - najważniejsze, żeby raciczki dobrą przyczepność miały, a i na 4 łapy uważaj, bo jeszcze kruche i nieporadnie się pewnie plączą... PS Ciekawe kogo Yeti miał na myśli pisząc o jeleniu... hi hi hi Łośka, odwiedza Cię jakiś jelonek Bambi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Zaglądam ostrożnie, bo nie wiem, czy Łosi już przeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts