Tatarak 23.09.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Oj, takie nieprawomyślne poglądy? Fe, nieładnie! (łajam Cię na wypadek, gdybym sama czymś podpadła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Tatarak Ty się nie wybielaj moim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 23.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 no i gdzie te fotki?? wcięło na dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ano wcięło. Załadować spróbuję jeszcze raz w wolnej chwili, ale powiem szczerze, że mi przeszła ochota na pisanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.09.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Nie no, Moose, czasami się zdarza jakiś error, serwer wysiądzie czy coś i część danych trafia szlag. Przecież niemożliwe, żeby celowo usunięto Twoje fotki. Serio mówię. Nie rozklejaj się, tylko pisz i ładuj zdjęcia. No... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 24.09.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Moose, przypuszczam,ze piekna chatka sie szykuje, choc zdjec jak nie bylo tak ni ma , ale spoko,spoko jak to moj osobisty Tato powtarza :"przyjdzie czas i pora a..." i tu zawsze konczy sie moje sluchanie , zapodaje sobie na uszy dzwieki U2 lub jak glosniej mowi to Gun's n' Roses . Ale wracajc do watku, dziennik pierwsza klasa, a co do studni, to mozesz powiedziec jaka firme bralas?? i czy to warto?? i jakie koszta?? Malz mnie namawia ja jakos nie jestem zdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 24.09.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 no właśnie nie rób scen tylko wkleja foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.09.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Moose, a ładowałaś te zdjęcia z kompa czy z innego serwera? Bo może to z nim był problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2010 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ...Nie rozklejaj się, tylko pisz i ładuj zdjęcia. No... Ja z tych mniej rozklejonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2010 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ... a co do studni, to mozesz powiedziec jaka firme bralas?? i czy to warto?? i jakie koszta?? Malz mnie namawia ja jakos nie jestem zdecydowana Firma, która u mnie robiła studnię była OK. Czy warto...? hmmm... Sama musisz rozważyć - gdzie masz wodociąg i jaki koszt podpięcia. Koszty samego wiercenia niewielkie, osprzęt trzeba dobrać ale u mnie na pewno miało to sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2010 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 no właśnie nie rób scen tylko wkleja foty Ja mało sceniczna jezdem A foty długo mnie się ładują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2010 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Moose, a ładowałaś te zdjęcia z kompa czy z innego serwera? Bo może to z nim był problem? Tatarak z kompa własnego, osobistego i niet.... Żadnych problemów z w/w nie stwierdziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.09.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Łośka, czy Ty nas przypadkiem nie kokietujesz??? Może Ty sobie specjalnie te fotki zżarłaś, żebyśmy tu tak skandowali, eeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2010 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Tiaaaaa.... No cóż przyznam się - tak właśnie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.09.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 /wiedziałam!!! Wiedziałam od samego początku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2010 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Oczywiście, sama zżeram foty, mieszam na forumie i dodatkowo robię bajzel w grupach... Se takie założenia przyjęłam - chwilowo ino 300 % normy wyrobiłam ale bendem się starać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.10.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Bo Cię z Łośki na człowieczycę z żelaza przemianuję Skoro już tak się napracowałaś to spylaj na urlop i zaraz się forum samo naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Dobra idę na urlopa Jak się forum naprawi to znaczy moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.10.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Łobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.10.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Nie naprawiło się, wracaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts