Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łosiczka, schody macie wystrzałowe! Norrrmalnie amerykańskie. Podpisuję się pod tym co Yeti napisał - najważniejsze, żeby raciczki dobrą przyczepność miały, a i na 4 łapy uważaj, bo jeszcze kruche i nieporadnie się pewnie plączą... :)

On cały jakiś graślaty i rozkompletowany...;)

Zaglądam ostrożnie, bo nie wiem, czy Łosi już przeszło... ;)

Spoko! Tylko się uchachała (hmmm... przez jakie "h"?)

Dokładnie... :)

No jeśli to rzeczywiście Bambi, to schody muszą być super bezpieczne - on ma już teraz siedem dych na karku. :rolleyes:

Cholera jak tak to wypadało by jeszcze barierkę zamontować...:rolleyes:

A ja wieeem ... wiem wiem wiem wieeeem .. ny ny nyy ny nyyy ny.

:rotfl:

Czy ty się za bardzo nie cieszysz co??? hę??? Trochę skromności a nie tu jakąś lambadę z radości odtańcowywać :mad:

;)

No chciałabym to zobaczyć... rycerz w tanecznych pląsach...:rotfl:

Czy ty się za bardzo nie cieszysz co??? hę??? Trochę skromności a nie tu jakąś lambadę z radości odtańcowywać :mad:

;)

Za bardzo? Hmmm .. no nieee .. chyba tak w sam raz. Ale jeśli potrza ... se posypać mogę popiołem .. na co się sypnąć trafi. To ostatnie, z uwagi na Post Wielgi co to w nim tańcować pono nie uchodzi ... a już lambadę najbardziej...

Yeti, myślisz, że laseczka by Bambiemu wystarczyła, żeby się nie wykopyrtnąć na schodach...? :)(...)

Widzę, że Łosia z dużą czułością o Bambim myśli, bo planuje już barierkę montować. Przy poręczy i z laseczką pod rękę, to już na pewno bezpieczny będzie ...na schodach, ale co z nim "zasadniczo niegroźna" laseczka za progiem zrobi, tego już nawet nie próbuję sobie wyobrazić. :rolleyes: