Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć... już "jutro"... może nie jest tak źle, żeby od razu było "gorzej", coooooo?????:p

No nie... ale w porównaniu z przyjemnościami leśno-drewnianymi to znacznie... znaczy do roboty musiałam wrócić...:(

Oj tam oj tam - nie rozpadaj się tu na kawałeczki Łosiaku, ale jeśli faktycznie jest gorzej, to mam luźne rękawy, które od biedy mogą posłużyć za chusteczkę do nosa... :D

Buziole

Dzięki nosa utarłam i do boju siem rzuciłam... wszak tfardym cza być...;)

No nie... ale w porównaniu z przyjemnościami leśno-drewnianymi to znacznie... znaczy do roboty musiałam wrócić

Aaa, tu Cię boli...! :D To już się nie będę tak przejmować, bo to zwykły stan. :D Mnie ten ból czeka w przyszłym tygodniu, bo na razie póki dziecko ma ospę, jeszcze mam okazję poleniuchować. Faktem jest jednak, że już mi te przymusowe "wczasy" bokiem wychodzą, bo ciągle siedzę w chałupie - czuje się już jak ogórek kiszony. Morał z tego taki, że babie nie dogodzisz - jak ma pracować - źle, jak siedzi w chacie - też źle! :D "Baby są jakieś inne" :D

Aaa, tu Cię boli...! :D To już się nie będę tak przejmować, bo to zwykły stan. :D Mnie ten ból czeka w przyszłym tygodniu, bo na razie póki dziecko ma ospę, jeszcze mam okazję poleniuchować. Faktem jest jednak, że już mi te przymusowe "wczasy" bokiem wychodzą, bo ciągle siedzę w chałupie - czuje się już jak ogórek kiszony. Morał z tego taki, że babie nie dogodzisz - jak ma pracować - źle, jak siedzi w chacie - też źle! :D "Baby są jakieś inne" :D

:hug:

Tak, baby to dziwne są :wiggle: Znam to!!!!

Baby dziwne??? hmmmm... niebywałe...;)

Pamietam jak Bazyli swego czasu (miał k. roku) podbierał kotom mleko z misek a wiedział, że mu nie wolno.

No i któregoś dnia wchodzimy do kuchni a Bazyli siedzi GRZECZNIEJAKCHOLERA na swoim legowisku i ma minę "JAAAA????? A COOOO???" a cała paszcza jest biała i z całej paszczy zwisają mu długie i elastyczne (kto ma psy z faflami to wie o co chodzi..) gluty z mleka.... demaskatorskie........

Ale on się przecież W OGÓLE z miejsca nie ruszał, no skąd....!

:lol2:

Edytowane przez Gagata