AmberWind 27.04.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A ja mam pytanie w kwestii formalnej, czy tego Exspota można kupić w Polsce, bo nie udało mi się znaleźć żadnej firmy rodzimej sprzedającej to coś! I czy można go używać też u kotów? no to w kwestii formalnej odpowiem Exspot nie kupisz w obiegu poza gabinetami weterynaryjnymi. Tylko u veta za ok. 17 - 25 zeta/ 1 pipeta na psa do 15 kg. Kotom nie szkodzi, ale u kotow sie nie stosuje. Generalnie veci mocno forsuja sprzedaz Frontline i Firepex. Pewnie przez benefity od dystrybutorow i aktywna reklame. Generalnie nic nie mozna tym preparatom zarzucic, oprocz tego ze kleszczory beda lazic po futrze zwierza co dla niektorych (a w tym watku chyba dla wiekszosci ) jest malo akcetowalne i dlatego warto kropic Exspotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.04.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Yetuś, biedaku - chodźże, ja Cię przyjmę, jak już spuścisz te robale w rurę! Damy Ci pokoik gościnny, będziesz sobie mieszkał czas jakiś, aż Ci się znudzi... I to się nazywa prawdziwy altruizm! ...a nie boisz się, że one gotowe dalej dosyłać mi te robale, tyle tylko, że teraz już pod twój adres? Nienawidzę!!!!!: - komarów - kleszczy - os Nie lubię i brzydzę się:\ - myszy - szczurów - pająków - innych robali też A ja jeszcze do tego dodam Bojam się ogromnie SZERSZENI !!! i ŻMIJ !!! Podpisuję się pod wszystkim Ja bardziej jestem w strachu, gdy powyższe słowa używane są w roli epitetów opisujących ludzi. Ze zwierzakami można się jakoś dogadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Iiiieeee taaaaam, co mam się bać - zutylizuje się i na kompost damy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 A ja mam pytanie w kwestii formalnej, czy tego Exspota można kupić w Polsce, bo nie udało mi się znaleźć żadnej firmy rodzimej sprzedającej to coś! I czy można go używać też u kotów? Nienawidzę!!!!!: - komarów - kleszczy - os Nie lubię i brzydzę się:\ - myszy - szczurów - pająków - innych robali też To do ankiety, gdyby ktoś chciał robić takową Łeeee .. pająki ... łeeeee ..... brrrrrrrrrrrrr ... łeeeee .....łełełe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Nooo... fuuuuj, brrrrrr..... Piorę bez litości, a Sołtys troskliwie w rękę zbiera (bleee!!! ) i na dwór ostrożnie wynosi wypuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Nie umiem prać. Żona musi prać za mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.04.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Pająki to jedyne wywołujące u mnie odruch bezwarunkowy, noga natychmiast miejsce docelowe zajmuje i jeszcze mi się tak dziwnie pięta macha lewo-prawo... kilka razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) http://z1.demoty.pl/5f37be6b4132d120d94b95a8b7edc26278cd8577/przyjrzyj-mu-sie ...a tak na marginesie: umie ktoś wstawić tutaj ten obrazek bezpośrednio? http://www.demoty.pl/przyjrzyj-mu-sie-31768 Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.04.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 http://z1.demoty.pl/5f37be6b4132d120d94b95a8b7edc26278cd8577/przyjrzyj-mu-sie brrrryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 To teraz instrukcję obsługi poproszę, bo przez zwykłe "kopiuj adres obrazka" nie chciało wleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 W zasadzie każde zwierzę ginie "tylko dlatego", że urodziło sie w tym a nie innym gatunku. Taka karma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.04.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 http://z1.demoty.pl/5f37be6b4132d120d94b95a8b7edc26278cd8577/przyjrzyj-mu-sie brrrryyy cuuuudo Wyraz oczu niczym u naszego Pluszencjusza, gdy gicz cieleca do obgryzania dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.04.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Nienawidzę!!!!!: - komarów - kleszczy - os Nie lubię i brzydzę się:\ - myszy - szczurów - pająków - innych robali też To do ankiety, gdyby ktoś chciał robić takową im Freda Krugera i jeszcze sie boję Generalnej Dyrekcji Dróg i Autostrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 boszzzzzzzzzzz jak mnie otrzepało na widok tej paskudy bleeeeeeeeeeeeeeeee u mnie jedyne pająki które mogą żyć to te z długimi chudymi nóżkami i małym brzuszkiem reszta niestety nie ma szans na przetrwałnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.04.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Dziewczyny i chłopaki tomkwas pisze, że jego dziennik jest "zimny-zimny", co powiecie na wycieczkę krajoznawczą? Może go w dzienniku napadniemy i narobimy zamieszania? Od razu spieszę wyjaśnić, ze go o tym uprzedziłam, więc chyba się nie pogniewa... ...To w ramach majówkowego relaksu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.04.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Dziewczyny i chłopaki tomkwas pisze, że jego dziennik jest "zimny-zimny", co powiecie na wycieczkę krajoznawczą? Może go w dzienniku napadniemy i narobimy zamieszania? Od razu spieszę wyjaśnić, ze go o tym uprzedziłam, więc chyba się nie pogniewa... ...To w ramach majówkowego relaksu... nie szczuj Olsztyn masz w stopce Widziałaś Tomkwasowe włości? Gdzie położone geograficznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.04.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 No to piknie... Wystraszyli robale... wystraszyli KOciątko ... A na koniec Prezesu wystraszył wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.04.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 ...jak będziecie pająki wklejać ... to was znielubię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.04.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Olsztyn masz w stopce Widziałaś Tomkwasowe włości? Gdzie położone geograficznie? Tak po prawdzie, to nie całkiem one źle położone. Te WŁOŚCI moje . W prawiecentrum. Aleć to Ośkowy topic i nie bedziem go tu zaśmiecywać moim kawałkiem gleby. Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.04.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Aleć to Ośkowy topic i nie bedziem go tu zaśmiecywać moim kawałkiem gleby. W swej Wielce Rozleniwionej Łaskawości zezwalam na zaśmiecanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts