Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to kto czego nie lubi już wiadomo a ja z innej beczki czy waszym psom też dokuczają muchy. ja nie mogę sobie poradzić z uszami co lato ten sam problem, gryzą te fance mojego tangusia do krwi. macie może pomysł na pozbycie sie intruzów

jest

jest skuteczny jeden......

Edytowane przez bobiczek

Nie znoszą zapachu geranium i gożdzików - kupić olejek goździkowy (taki z tej przyprawy), wkropić do spryskiwacza z wodą co najmniej 15 kropli, porządnie wymieszać i SIĘ spryskać. ;)

Hejka :)

Łośka, Twoja Rozleniwiona Łaskawość i Tolerancja mnie powaliła :)

tomkwas, a gdzie Ty masz te swoje włości, bo mnie tu bobiczekstraszy, aż się jąkać zaczynam...? :) Tomkwas, ja pochodzę z łódzkiego...

Dziewczyny, co do oprysków, miałam kiedyś takich klientów, którzy mieszkali nad samiuśkim jeziorem mazurskim - posesja schodziła im do jeziora. Zamawiają każdego roku jakąś firmę, która opryskuje ich posesję i okolicę i tak pozbywają się podobno części fruwającego paskudztwa. Zastanawiam się na ile takie coś jest skuteczne, bo przecież jak zdechną jedne, to przylecą inne, ale może...?

Łośka, Twoja Rozleniwiona Łaskawość i Tolerancja mnie powaliła :)

Wiesz... to takie Wielkopańskie Naleciałości...;)

Z drugiej strony, szkoda, że człeka nie zawżdy na nie stać...:rolleyes:

Osiu - jak przyjedziesz z cysterna olejku, to może być całkiem fajnie, jakby tak basen nim napełnić... :lol:

Ale, że co...z gościów w upale frytki będziesz robić....????:jawdrop:

No piknie... tegom siem w snach horrorowych nie spodziewała....;)

Myslisz, że w tym goździkowym frytki by wyszły? :rolleyes:

Myślałam raczej o bombie zapachowej, jakby tak się wykąpać, jeszcze pewnie by się rozchlapało dokoła...

Choć prawdę powiedziawszy, u nas nie ma za bardzo komarów, za sucho mają. :cool:

tomkwas, a gdzie Ty masz te swoje włości, bo mnie tu bobiczekstraszy, aż się jąkać zaczynam...? :) Tomkwas, ja pochodzę z łódzkiego...

Ja to te swoje włości mam w .... takim śmisznym zakątku, gdzie się bierą i zbiegiwują trzy województwa. Jedne to jest łodzkie (w którym żem zameldowany), drugie to mazowieckie (od domu do najbliższej granicy mam prawie 5 km), trzecie - świętokrzyskie (kilometrów 8 ).

Jednakowoż powyższe informacje niewiele znaczą przy tej, że do Moosowej leśniczówki mam jedną godzinę i minut dwadzieścia jazdy samochodem w dzień niezbyt upalny. W drugą stronę, znaczy się od niej do mnie, trasa jest nieco dłuższa i mierząc czasem przejazdu, to jest rok i siedem miesięcy. Póki co, bo Ośka jeszcze nie dojechała, więc odległość jakby ... nooo .. wykazuje tendencję do stałego zwiększania się ..... :lol::lol::lol:

A żeś Ty z łódzkiego ... nie moja to wina.

Edytowane przez tomkwas