tomkwas 30.04.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Sobie zapamiętam i nie omieszkam bezwstydnie korzystać .... a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.04.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 no to kto czego nie lubi już wiadomo a ja z innej beczki czy waszym psom też dokuczają muchy. ja nie mogę sobie poradzić z uszami co lato ten sam problem, gryzą te fance mojego tangusia do krwi. macie może pomysł na pozbycie sie intruzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.04.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Psa???? Nie widziałaś krów moich i Kaliny! Kalinę pryskam offem, wczoraj super pomogło, ale dziś franca ucieka... konina znaczy ucieka, nie daje się popsiukać, a przecież po łocach nie pryskałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 30.04.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) no to kto czego nie lubi już wiadomo a ja z innej beczki czy waszym psom też dokuczają muchy. ja nie mogę sobie poradzić z uszami co lato ten sam problem, gryzą te fance mojego tangusia do krwi. macie może pomysł na pozbycie sie intruzów jest jest skuteczny jeden...... Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.04.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nie wiem jak się pozbyć draństwa... muchy, osy, komary... też mam problem i najchętniej to bym na działce oprysk zrobiła...Robił z Was kto??? A jeśli to czym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nie znoszą zapachu geranium i gożdzików - kupić olejek goździkowy (taki z tej przyprawy), wkropić do spryskiwacza z wodą co najmniej 15 kropli, porządnie wymieszać i SIĘ spryskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.05.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ale to śmierdzi... A ja bym z większej przestrzeni się chciała paskudztwa pozbyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.05.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Osiu ogniem je!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Kup cysternę olejku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.05.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Wilcze doły? Czarcia zapadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.05.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Jezu co da pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Osiu ogniem je!!!!! Kup cysternę olejku. Wilcze doły? Czarcia zapadka? Nie ma to jak mądrego posłuchać... Oczywiście wszystkie dobre rady wykorzystam w praktyce... jak Was odwiedzę...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 U mnie to może być nie ten efekt:rolleyes:... to miejsce musi odpowiednie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 U mnie to może być nie ten efekt... to miejsce musi odpowiednie być A to Ci się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 05.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Hejka Łośka, Twoja Rozleniwiona Łaskawość i Tolerancja mnie powaliła tomkwas, a gdzie Ty masz te swoje włości, bo mnie tu bobiczekstraszy, aż się jąkać zaczynam...? Tomkwas, ja pochodzę z łódzkiego... Dziewczyny, co do oprysków, miałam kiedyś takich klientów, którzy mieszkali nad samiuśkim jeziorem mazurskim - posesja schodziła im do jeziora. Zamawiają każdego roku jakąś firmę, która opryskuje ich posesję i okolicę i tak pozbywają się podobno części fruwającego paskudztwa. Zastanawiam się na ile takie coś jest skuteczne, bo przecież jak zdechną jedne, to przylecą inne, ale może...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Osiu - jak przyjedziesz z cysterna olejku, to może być całkiem fajnie, jakby tak basen nim napełnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Lidka - zobacz w moich komentach, tam dziewczyny linki podały do dobrego podobno preparatu na skóre i do takiego do opryskiwania ogrodu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Hejka Łośka, Twoja Rozleniwiona Łaskawość i Tolerancja mnie powaliła Wiesz... to takie Wielkopańskie Naleciałości... Z drugiej strony, szkoda, że człeka nie zawżdy na nie stać... Osiu - jak przyjedziesz z cysterna olejku, to może być całkiem fajnie, jakby tak basen nim napełnić... Ale, że co...z gościów w upale frytki będziesz robić....???? No piknie... tegom siem w snach horrorowych nie spodziewała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Myslisz, że w tym goździkowym frytki by wyszły? Myślałam raczej o bombie zapachowej, jakby tak się wykąpać, jeszcze pewnie by się rozchlapało dokoła... Choć prawdę powiedziawszy, u nas nie ma za bardzo komarów, za sucho mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.05.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) Hejka tomkwas, a gdzie Ty masz te swoje włości, bo mnie tu bobiczekstraszy, aż się jąkać zaczynam...? Tomkwas, ja pochodzę z łódzkiego... Ja to te swoje włości mam w .... takim śmisznym zakątku, gdzie się bierą i zbiegiwują trzy województwa. Jedne to jest łodzkie (w którym żem zameldowany), drugie to mazowieckie (od domu do najbliższej granicy mam prawie 5 km), trzecie - świętokrzyskie (kilometrów 8 ). Jednakowoż powyższe informacje niewiele znaczą przy tej, że do Moosowej leśniczówki mam jedną godzinę i minut dwadzieścia jazdy samochodem w dzień niezbyt upalny. W drugą stronę, znaczy się od niej do mnie, trasa jest nieco dłuższa i mierząc czasem przejazdu, to jest rok i siedem miesięcy. Póki co, bo Ośka jeszcze nie dojechała, więc odległość jakby ... nooo .. wykazuje tendencję do stałego zwiększania się ..... :lol: A żeś Ty z łódzkiego ... nie moja to wina. Edytowane 7 Maja 2012 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts