Moose 02.10.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 nie naprawiło???? hmmmm..... to wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.10.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Łosico gdzie reszta fotek? Ty na Admina winy nie zrzucaj tylko konto na Picassie zakładaj i wklejaj. Ludziska się niecierpliwią co by postępy skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2010 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Łosico gdzie reszta fotek? Ty na Admina winy nie zrzucaj tylko konto na Picassie zakładaj i wklejaj. Ludziska się niecierpliwią co by postępy skomentować Powiem prosto, bo ja prosta baba jestem: w nosie mam admina Szkoda tylko, że nikt o to forum nie dba i "cudownymi zmianami" zniechęca ludzi . Gdyby nie kilka czy kilkanaście osób z którymi w jakiś dziwny sposób się zżyłam to już dawno by mnie tu nie było. AGP-ON kiej na picasie to foty są... Masz tu linkę, a bali na razie niet ale czekam... http://picasaweb.google.pl/ewil29/Fundamenty02?authkey=Gv1sRgCJ3ZktnOz97w2gE# Najprościej chyba to informowanie zainteresowanych przez linki, oczywiście jak będzie o czym informować Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.10.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Oj zniechęca to nowe forum, zniechęca... Mnie ciągle działa jak krew z nosa, powiadomień nie dostaję (a zaznaczyłam), echhhh Łośka, pikna ta Twoja budowa, ale najbardziej podoba mi się latrynka z serduchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.10.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Łosiu - mam wrażenie, że FM na tych "zżyciach" żeruje. Gdyby nie one, admini musieliby się duuuuużo bardziej starać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Łosiu - mam wrażenie, że FM na tych "zżyciach" żeruje. Gdyby nie one, admini musieliby się duuuuużo bardziej starać. Święte słowa. Odpowiedzi na pytania tu nie szukam, bo znaleźć coś- dla mnie duuuży problem. Tylko to zżycie mnie tu trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.10.2010 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 No to narozrabiałam... Admin w całe swej łaskawości był uprzejmy zejść z Olimpu i zająć się przesmrodzeniami jakiejś tam Moosicy... JESTEM W SZOKU Aliści szansę dam... dlaczego by nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.10.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Moose,gratulacje czyli jednostka w postaci Łosicy wygrała z systemem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.10.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 To jednak system zjadł foty, a teraz oddał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Tatarak fotów nie oddali ale raczyli się ODEZWAĆ a to i tak duży postęp... myszonik jak świat światem to nikt z systemem nie wygrał... złudzeń nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.10.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ze mną też Redakcja koresponduje (na temat zmian w grupach budujących). Tylko nie zawsze jestem w stanie zrozumieć jej odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.10.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witajcie Czy z korespondencji z redakcją wyłania się choć cień szansy na naprawę grup budujących ? Masakra jakaś tam jest. I co im po reklamach, jak do grupy Trójmiasto na przykład zaglądają prawie sami nowi budujący. Zadają pytania , które pozostają bez odpowiedzi i nie pojawiają się więcej.Chyba nie o to chodziło Drogiej Redakcji?A może ja się nie znam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witajcie Czy z korespondencji z redakcją wyłania się choć cień szansy na naprawę grup budujących ? Masakra jakaś tam jest. I co im po reklamach, jak do grupy Trójmiasto na przykład zaglądają prawie sami nowi budujący. Zadają pytania , które pozostają bez odpowiedzi i nie pojawiają się więcej.Chyba nie o to chodziło Drogiej Redakcji?A może ja się nie znam .. Ty się nie znasz, Tatarak nie rozumie, ja się nie umiem zachować, bo źle zdjęcia umieszczam... hmmm... pozostawię bez komentarza, chociaż nie powiem co mnie się na klawiaturę ciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.10.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Z korespondencji wynika, że "trwają prace", bo jakiś tam skrypt nie ma jakichś tam funkcji, więc trzeba napisać nowy, żeby były... Postanowiłam dopatrywać się w tym maksimum dobrej woli. Czyli dać im szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.10.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Moose Ja tam wierzę, że to się jednak uda i jakoś te zdjęcia zjedzone oddadzą... A jak nie to pójdziemy na krucjatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Może być krucjata, rebelia albo insze zamieszki...http://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Proponuję kampanię mailową. Ja już napisałam do Redakcji. Z grupy wrocławskiej także Albert. Im nas więcej, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 07.10.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Hej Moose! co to się wyrabia tu u Ciebie?zdjęcia znikają...!? ale podejrzałam fotki dobry instruktaż do kładzenia kanalizacji mi podałaś my mamy w planie sami to robić-własnymi ręcami. narazie pozostaje w planie z powodów znanych (czyt. kredyt) A Ty to juz możesz się wprowadzać! do gospodarczego! fajnie mieć już budowlę na włościach co? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.10.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Proponuję kampanię mailową. Ja już napisałam do Redakcji. Z grupy wrocławskiej także Albert. Im nas więcej, tym lepiej. Hej, Kochani, zaraz jak szanowna redakcja zaczęła wprowadzać zmiany, to zrobiłam mini-kampanię mailową i stwierdzam, że póki domagałam się delikatnie i nieśmiało, to otrzymywałam odpowiedzi po pół godzinie od wysłania maila, ale jak już zaczęłam być trochę bardziej kłopotliwa, to maila z odpowiedzią nie otrzymałam do dzisiaj Łośka, przetrzepałam Twoje fotki i mowę mi odjęło, taką macie piękną działkę! Kibelek z serduszkiem cudnie się z nią komponuje - te deszczułki i misterne serducho... - bomba! Wiem, że to śmieszne zachwycać się wychodkiem, ale to chyba ta Twoja działka tak mi pomieszała w głowie. Pozdrawiam, L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2010 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ale podejrzałam fotki dobry instruktaż do kładzenia kanalizacji mi podałaś my mamy w planie sami to robić-własnymi ręcami. A Ty to juz możesz się wprowadzać! do gospodarczego! fajnie mieć już budowlę na włościach co? pozdrówka Fajnie fajnie ino, że budowla która na włościach się zadomowiła ma już 3 miechy i przestała cieszyć.... Poza tym zimno nieco się zrobiło a ja - durna - nie przewidziałam ogrzewania Miało być pięknie a wyjszło jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts