bobiczek 07.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja to te swoje włości mam w .... takim śmisznym zakątku, gdzie się bierą i zbiegiwują trzy województwa. Jedne to jest łodzkie (w którym żem zameldowany), drugie to mazowieckie (od domu do najbliższej granicy mam prawie 5 km), trzecie - świętokrzyskie (kilometrów 8 ). ja pierdziu!!!!!!! to komu Ty kibicujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Górnikowi Zabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Górnikowi Zabrze kocham Cię!!!!!! PS: żeby nie było chłopców mam trzech i od zawsze kocham kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.05.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Depsiu, dzięki, polecę podejrzeć Łośka, łaskawość wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości spożytych procentów - podobnie jak tolerancja albo jak kto woli obojętność na bodźce... tomkwas, to Ciebie pokarało, tak okrakiem się osiedlić... Chyba słabych argumentów używasz w stosunku do Łosiuli albo ona pieszo tyłem do Ciebie lezie . Co do łódzkiego, to już od 10 lat tam nie mieszkam - przeniosłam się nad jeziora - tu mi się bardziej podoba, a w łódzkim zostali rodzice - to ich wina, bo namawiam ich na przeprowadzkę, ale się wahają. A kibicuję Skrze Bełchatów i ledwo z życiem uchodzę podczas każdego meczu, bo wokół same olsztyniaki bobiczek, można kochać i kobiety i tomkwasa - nie wstydź się... coraz bardziej tolerancyjni podobno jesteśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.05.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A kibicuję Skrze Bełchatów eeeeeeeeeeeeeee siatkówka...... i wuwuzele i co set - Pan Wołodyjowski leci....... eeeeeeeeeeeeeeeeee,,,tam,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 W łódzkim to fajni ludzie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Górnikowi Zabrze kocham Cię!!!!!! to otwieramy ...... szósty stadion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nikomu nie kibicuję, bo i nikt nie kibicuje mnie, ale zapodam, że przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ale co też - też nie kubicujesz? To ja też. Z drużyn piłkaerskich i innych sportowych, rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.05.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ja tez nie kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Za to chyba Ośka komuś kibicuje, bo zastawiła nas całkiem samopas, nawet herbatki nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 i kawy nie zrobiła.... A idź mi z taką gospodynią...... Fe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 09.05.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 poczekajta, poczekajta, Łośka nas jeszcze może zaskoczyć - zaraz wystąpi z jakimiś lepsiejszymi napojami, bo kawa i herbata to nawet w TV leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Myslisz, że w tym goździkowym frytki by wyszły? Wyjszły by na pewno, ino ne wiem czy smaczne... Jednakowoż powyższe informacje niewiele znaczą przy tej, że do Moosowej leśniczówki mam jedną godzinę i minut dwadzieścia jazdy samochodem w dzień niezbyt upalny. W drugą stronę, znaczy się od niej do mnie, trasa jest nieco dłuższa i mierząc czasem przejazdu, to jest rok i siedem miesięcy. Póki co, bo Ośka jeszcze nie dojechała, więc odległość jakby ... nooo .. wykazuje tendencję do stałego zwiększania się ..... :lol: Nie maróć ...wszak widzielimy siem wew tym czasie Ja zawżdy mam problemę z dzieckiem... u mnie dziadkowie kochają acz nie kcom zostać... Depsiu, dzięki, polecę podejrzeć Łośka, łaskawość wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości spożytych procentów - podobnie jak tolerancja albo jak kto woli obojętność na bodźce... I tu się mylisz... W łódzkim to fajni ludzie są. Trudno... zawsze sie mogie wspomóc pochodzeniem protoplastów Nikomu nie kibicuję, bo i nikt nie kibicuje mnie, ale zapodam, że przyszłam ja też... Ale co też - też nie kubicujesz? To ja też. Z drużyn piłkaerskich i innych sportowych, rzecz jasna. ja tez nie kibicuje Za to chyba Ośka komuś kibicuje, bo zastawiła nas całkiem samopas, nawet herbatki nie dała. Tia... ja kibicuję znajomym Kibicowanie jako takie mam jakbywamtupowiedziećanieskłamać... w zadniej części cielska... i kawy nie zrobiła.... A idź mi z taką gospodynią...... Fe..... Prezesu, grab se dalij... poczekajta, poczekajta, Łośka nas jeszcze może zaskoczyć - zaraz wystąpi z jakimiś lepsiejszymi napojami, bo kawa i herbata to nawet w TV leci O to to... bele czym gościów nie bedę truć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.05.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 no no cały magazyn % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 I mówi, że truć nas nie chce, przechera jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 no no cały magazyn % I mówi, że truć nas nie chce, przechera jedna! Noszszsz... samo dobrzejszenaj dałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.05.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Mój prosty żołądek na takie "samo dobrzejszenaj" się chyba nie nadaje. Jakiegosik Mamrota byś postawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.05.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nie maróć ...wszak widzielimy siem wew tym czasie Ja zawżdy mam problemę z dzieckiem... u mnie dziadkowie kochają acz nie kcom zostać... Nie maró.... mamaru... maram .... (jak toto cholerstwo odmienić?) ... nie narzekam, tylko się chciałem popisać wyszukanym dowcipem i pochwalić, że ja mam tę przewagę, że nie dość, że wiem gdzie mieszkasz, to jeszcze że żem u Cię był. Ba .. i że Ty byłaś u mnie prawie ... tylko deszcz padał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts