Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Ja to te swoje włości mam w .... takim śmisznym zakątku, gdzie się bierą i zbiegiwują trzy województwa. Jedne to jest łodzkie (w którym żem zameldowany), drugie to mazowieckie (od domu do najbliższej granicy mam prawie 5 km), trzecie - świętokrzyskie (kilometrów 8 ).

ja pierdziu!!!!!!!

to komu Ty kibicujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na co dzień :D

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsiu, dzięki, polecę podejrzeć :)

Łośka, łaskawość wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości spożytych procentów - podobnie jak tolerancja albo jak kto woli obojętność na bodźce... :D

tomkwas, to Ciebie pokarało, tak okrakiem się osiedlić... :D Chyba słabych argumentów używasz w stosunku do Łosiuli albo ona pieszo tyłem do Ciebie lezie :D. Co do łódzkiego, to już od 10 lat tam nie mieszkam - przeniosłam się nad jeziora - tu mi się bardziej podoba, a w łódzkim zostali rodzice - to ich wina, bo namawiam ich na przeprowadzkę, ale się wahają. A kibicuję Skrze Bełchatów i ledwo z życiem uchodzę podczas każdego meczu, bo wokół same olsztyniaki :D

bobiczek, można kochać i kobiety i tomkwasa - nie wstydź się... coraz bardziej tolerancyjni podobno jesteśmy... :)

Myslisz, że w tym goździkowym frytki by wyszły? :rolleyes:

Wyjszły by na pewno, ino ne wiem czy smaczne...:rolleyes:;)

Jednakowoż powyższe informacje niewiele znaczą przy tej, że do Moosowej leśniczówki mam jedną godzinę i minut dwadzieścia jazdy samochodem w dzień niezbyt upalny. W drugą stronę, znaczy się od niej do mnie, trasa jest nieco dłuższa i mierząc czasem przejazdu, to jest rok i siedem miesięcy. Póki co, bo Ośka jeszcze nie dojechała, więc odległość jakby ... nooo .. wykazuje tendencję do stałego zwiększania się ..... :lol::lol::lol:

Nie maróć ;)...wszak widzielimy siem wew tym czasie :hug:

Ja zawżdy mam problemę z dzieckiem... u mnie dziadkowie kochają acz nie kcom zostać...:rolleyes:

Depsiu, dzięki, polecę podejrzeć :)

Łośka, łaskawość wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości spożytych procentów - podobnie jak tolerancja albo jak kto woli obojętność na bodźce... :D

I tu się mylisz... :p

W łódzkim to fajni ludzie są. :lol:

Trudno... zawsze sie mogie wspomóc pochodzeniem protoplastów :)

Nikomu nie kibicuję, bo i nikt nie kibicuje mnie, ale zapodam, że przyszłam :yes:

ja też...

Ale co też - też nie kubicujesz?

To ja też.

Z drużyn piłkaerskich i innych sportowych, rzecz jasna.

ja tez nie kibicuje

Za to chyba Ośka komuś kibicuje, bo zastawiła nas całkiem samopas, nawet herbatki nie dała. :p

Tia... ja kibicuję znajomym :)

Kibicowanie jako takie mam jakbywamtupowiedziećanieskłamać...:rolleyes: w zadniej części cielska...:lol2:

i kawy nie zrobiła....

A idź mi z taką gospodynią......

Fe..... :)

Prezesu, grab se dalij... :evil: ;)

poczekajta, poczekajta, Łośka nas jeszcze może zaskoczyć - zaraz wystąpi z jakimiś lepsiejszymi napojami, bo kawa i herbata to nawet w TV leci :)

O to to... bele czym gościów nie bedę truć...

whisky_colleckshun.jpg

Nie maróć ;)...wszak widzielimy siem wew tym czasie :hug:

Ja zawżdy mam problemę z dzieckiem... u mnie dziadkowie kochają acz nie kcom zostać...:rolleyes:

Nie maró.... mamaru... maram .... (jak toto cholerstwo odmienić?) ... nie narzekam, tylko się chciałem popisać wyszukanym dowcipem i pochwalić, że ja mam tę przewagę, że nie dość, że wiem gdzie mieszkasz, to jeszcze że żem u Cię był. Ba .. i że Ty byłaś u mnie prawie ... tylko deszcz padał... :rotfl:

;)