Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

ooooooo ja to bym się chętnie spoufaliła z Hrabią;) ciekawe czy mnie polubi:rotfl:

Nawet dłużej, takoż i ja nie dopraszam się zaproszenia:D

No wiecie co...???:jawdrop:

Szczyt nieszczelności... a może bezczelności... hmmmm... człek na starość to ma takiego kolegę co mu wszystko chowa... nawet słowa...;)

Zapraszałam Was przeca zarazy jedne :bash: i se nie myślta, że a zapomniałam, że mnie każda z Was zaprosiła... wykorzystam z dziką rozkoszą te zaproszonka :lol2:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moose'ka, gratulacje dla Ciebie i Greyka - teraz to już chcesz czy nie chcesz, chyba nie masz wyjścia i przyjdzie Ci się tułać od wystawy do wystawy, bo takiej lokaty nie wypada schować do szuflady! I jeszcze ten eksterier! Nic tylko przekazywać dalej te wspaniałe błękitnokrwiste geny.... :D

Podrap Psiuńcia za uchem od ciotki klotki.

Buziole

ale ma to tez dobre strony :-) Super socjalizuje siersciucha, oswaja z roznorakimi sytuacjami, odczula i w ogole dobrze dziala, chociaz oczy trzeba miec dookola glowy. Lepiej miec pozytywnego czterolapa, niz wycofanego i lekliwego, ktory bardzo szybko zaadoptuje agresja na swoje strachy i obawy :yes:

ok, dam wam Otisowego na spacer, założymy się ile wytrzymacie? a poza tym jak mogę nauczyć psa odróżniać, że ci co ciumkają są chętni do głaskania a ci co nie to z daleka, bo się boją / brzydzą / nie chcą? pies się uczy podchodzić do KAŻDEGO, bo przecież ludzie tacy fajni są. I teraz wyobraźcie sobie spacer. I tych wszystkich opitalających mnie, co NIE CHCĄ Otisowego wylewnego powitania. No i co?

Moose'ka, gratulacje dla Ciebie i Greyka -

Dzięki, Czorne poskrobane chrapie sobie smacznie :)

ok, dam wam Otisowego na spacer, założymy się ile wytrzymacie? a poza tym jak mogę nauczyć psa odróżniać, że ci co ciumkają są chętni do głaskania a ci co nie to z daleka, bo się boją / brzydzą / nie chcą? pies się uczy podchodzić do KAŻDEGO, bo przecież ludzie tacy fajni są. I teraz wyobraźcie sobie spacer. I tych wszystkich opitalających mnie, co NIE CHCĄ Otisowego wylewnego powitania. No i co?

No wiesz... z tym zawsze kłopot... pies chce - ludzie nie chcą lub odwrotnie;)...

To jeszcze szczenior, więc pewnie z wiekiem trochę mu ta miłość do wszystkich przejdzie...:)

No wiesz... z tym zawsze kłopot... pies chce - ludzie nie chcą lub odwrotnie;)...

To jeszcze szczenior, więc pewnie z wiekiem trochę mu ta miłość do wszystkich przejdzie...:)

jak szczenior to tym bardziej z ludzmi powinien byc socjalizowany. Fakt, zawsze lepiej jak ktos pyta czy moze poglaskac, dotknac, zawolac ... no ale wiadomo, ze marzenia z rzeczywistoscia czesto sie mijaja. Nie mniej spoleczenstwo (pewnie po morderczych atakach siersciuchow), bardziej wyedukowane i juz tak chetnie nie pcha rak w obce psie paszcze. Generalnie z dwojga, wolalabym miec psa, ktory kocha kazdego czlowieka a ktorego moge zawsze odwolac komenda, aby nie podbiegal do obcych, niz bojacego sie a potem agresywnego czworonoga, ktorego trudno utrzymac na smyczy bo rzuca sie na kazdego i wszystkich dookola :popcorn:

Im wiecej bodzcow psu sie dostarczy i z im wieksza iloscia oswoi, tym lepiej! Hough! :-)

Generalnie podróżowanie z pupilami nie jest łatwe.

Wiele osób z takich czy innych przyczyn nie chce/nie może pupila przyjąć.

No i krąg towarzyski się zawęża... :(

niz bojacego sie a potem agresywnego czworonoga, ktorego trudno utrzymac na smyczy bo rzuca sie na kazdego i wszystkich dookola :popcorn:

Im wiecej bodzcow psu sie dostarczy i z im wieksza iloscia oswoi, tym lepiej! Hough! :-)

Co racja to racja.

Małż zabrał Czornego wczoraj na rajd grupa ok 25 osób i zachowywał się ponoć rewelacyjnie, zero agresji, ale też nie był specjalnie zainteresowany mizianiem :)

Wcale mi się ta odpowiedź nie podoba ...

:hug:

Generalnie podróżowanie z pupilami nie jest łatwe.

Wiele osób z takich czy innych przyczyn nie chce/nie może pupila przyjąć.

No i krąg towarzyski się zawęża... :(

No tak czasem bywa...

U nas też nie wszyscy znajomi bywają... niby mają alergię...:rotfl:

Co racja to racja.

Małż zabrał Czornego wczoraj na rajd grupa ok 25 osób i zachowywał się ponoć rewelacyjnie, zero agresji, ale też nie był specjalnie zainteresowany mizianiem :)

:hug:

No tak czasem bywa...

U nas też nie wszyscy znajomi bywają... niby mają alergię...:rotfl:

Ja też mam, ale bywać mogę, tylko, że ja też "futrzasta" i mnie nie zapraszają ;-)

wątpię......

http://s2.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2012/05/rekordy-guinnessa-23-287526.jpg

Alergie - srergie.

Właśnie... ja też mam i żyję... z sierściasto glutowatym stworzeniem przebywam pod jednym dachem, miziam go a on zostawia na mnie swoje gluty... znaczy się można...:)

Eeee, bywać to ja bym baaardzo chętnie bywała, Gagata może sama powiedzieć, jak fajnie się nam z Bazylem przebywało! :D

Depsia przyjeżdżaj do mnie :)

Ja też mam, ale bywać mogę, tylko, że ja też "futrzasta" i mnie nie zapraszają ;-)

To tak jak i mnie :)

Jeśli się nie obawiasz o swoje futra to zapraszam :)

Potwierdzam - DPSia nie ma alergii !

No i dobrze :)

Niektórzy NAPRAWDĘ mają alergię i to jest NAPRAWDĘ problem.

Podobnie jak niektórzy NAPRAWDĘ są dyslektykami.

Szkoda, że w większości ludzie nadużywają zarówno jednej jak i drugiej przypadłości jest to świetna wymówka, bo niestety dla mnie pojęcia te się mocno zdewaluowały...:bash:

wątpię......

http://s2.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2012/05/rekordy-guinnessa-23-287526.jpg

Prezesu, nie przeginaj zarazo...;)

Znów w moim ośobistym albumie grzebałeś :evil: :rotfl: