Moose 26.05.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 ooooooo ja to bym się chętnie spoufaliła z Hrabią ciekawe czy mnie polubi:rotfl: Nawet dłużej, takoż i ja nie dopraszam się zaproszenia:D No wiecie co...??? Szczyt nieszczelności... a może bezczelności... hmmmm... człek na starość to ma takiego kolegę co mu wszystko chowa... nawet słowa... Zapraszałam Was przeca zarazy jedne i se nie myślta, że a zapomniałam, że mnie każda z Was zaprosiła... wykorzystam z dziką rozkoszą te zaproszonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 ale do mnie to z Hrabią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.05.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 ale do mnie to z Hrabią Oczywiście, że z hrabią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 taaaaaaaaaaaaa przyjedziesz z Hrabią tylko czy z Hrabią wyjedziesz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 U mnie mógłby wystąpić konflikt - nasza księżniczka ma wyjątkowo silne poczucie własności terenu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.05.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Moose'ka, gratulacje dla Ciebie i Greyka - teraz to już chcesz czy nie chcesz, chyba nie masz wyjścia i przyjdzie Ci się tułać od wystawy do wystawy, bo takiej lokaty nie wypada schować do szuflady! I jeszcze ten eksterier! Nic tylko przekazywać dalej te wspaniałe błękitnokrwiste geny.... Podrap Psiuńcia za uchem od ciotki klotki. Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 28.05.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ale ma to tez dobre strony Super socjalizuje siersciucha, oswaja z roznorakimi sytuacjami, odczula i w ogole dobrze dziala, chociaz oczy trzeba miec dookola glowy. Lepiej miec pozytywnego czterolapa, niz wycofanego i lekliwego, ktory bardzo szybko zaadoptuje agresja na swoje strachy i obawy ok, dam wam Otisowego na spacer, założymy się ile wytrzymacie? a poza tym jak mogę nauczyć psa odróżniać, że ci co ciumkają są chętni do głaskania a ci co nie to z daleka, bo się boją / brzydzą / nie chcą? pies się uczy podchodzić do KAŻDEGO, bo przecież ludzie tacy fajni są. I teraz wyobraźcie sobie spacer. I tych wszystkich opitalających mnie, co NIE CHCĄ Otisowego wylewnego powitania. No i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 U mnie mógłby wystąpić konflikt - nasza księżniczka ma wyjątkowo silne poczucie własności terenu .... A to juz mam odpowiedź na swoje pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Moose'ka, gratulacje dla Ciebie i Greyka - Dzięki, Czorne poskrobane chrapie sobie smacznie ok, dam wam Otisowego na spacer, założymy się ile wytrzymacie? a poza tym jak mogę nauczyć psa odróżniać, że ci co ciumkają są chętni do głaskania a ci co nie to z daleka, bo się boją / brzydzą / nie chcą? pies się uczy podchodzić do KAŻDEGO, bo przecież ludzie tacy fajni są. I teraz wyobraźcie sobie spacer. I tych wszystkich opitalających mnie, co NIE CHCĄ Otisowego wylewnego powitania. No i co? No wiesz... z tym zawsze kłopot... pies chce - ludzie nie chcą lub odwrotnie;)... To jeszcze szczenior, więc pewnie z wiekiem trochę mu ta miłość do wszystkich przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.05.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No wiesz... z tym zawsze kłopot... pies chce - ludzie nie chcą lub odwrotnie;)... To jeszcze szczenior, więc pewnie z wiekiem trochę mu ta miłość do wszystkich przejdzie... jak szczenior to tym bardziej z ludzmi powinien byc socjalizowany. Fakt, zawsze lepiej jak ktos pyta czy moze poglaskac, dotknac, zawolac ... no ale wiadomo, ze marzenia z rzeczywistoscia czesto sie mijaja. Nie mniej spoleczenstwo (pewnie po morderczych atakach siersciuchow), bardziej wyedukowane i juz tak chetnie nie pcha rak w obce psie paszcze. Generalnie z dwojga, wolalabym miec psa, ktory kocha kazdego czlowieka a ktorego moge zawsze odwolac komenda, aby nie podbiegal do obcych, niz bojacego sie a potem agresywnego czworonoga, ktorego trudno utrzymac na smyczy bo rzuca sie na kazdego i wszystkich dookola Im wiecej bodzcow psu sie dostarczy i z im wieksza iloscia oswoi, tym lepiej! Hough! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 A to juz mam odpowiedź na swoje pytanie... Wcale mi się ta odpowiedź nie podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Generalnie podróżowanie z pupilami nie jest łatwe. Wiele osób z takich czy innych przyczyn nie chce/nie może pupila przyjąć. No i krąg towarzyski się zawęża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.05.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 niz bojacego sie a potem agresywnego czworonoga, ktorego trudno utrzymac na smyczy bo rzuca sie na kazdego i wszystkich dookola Im wiecej bodzcow psu sie dostarczy i z im wieksza iloscia oswoi, tym lepiej! Hough! Co racja to racja. Małż zabrał Czornego wczoraj na rajd grupa ok 25 osób i zachowywał się ponoć rewelacyjnie, zero agresji, ale też nie był specjalnie zainteresowany mizianiem Wcale mi się ta odpowiedź nie podoba ... Generalnie podróżowanie z pupilami nie jest łatwe. Wiele osób z takich czy innych przyczyn nie chce/nie może pupila przyjąć. No i krąg towarzyski się zawęża... No tak czasem bywa... U nas też nie wszyscy znajomi bywają... niby mają alergię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.05.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Alergie - srergie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Eeee, bywać to ja bym baaardzo chętnie bywała, Gagata może sama powiedzieć, jak fajnie się nam z Bazylem przebywało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.05.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Co racja to racja. Małż zabrał Czornego wczoraj na rajd grupa ok 25 osób i zachowywał się ponoć rewelacyjnie, zero agresji, ale też nie był specjalnie zainteresowany mizianiem No tak czasem bywa... U nas też nie wszyscy znajomi bywają... niby mają alergię... Ja też mam, ale bywać mogę, tylko, że ja też "futrzasta" i mnie nie zapraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.05.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Potwierdzam - DPSia nie ma alergii ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.05.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Niektórzy NAPRAWDĘ mają alergię i to jest NAPRAWDĘ problem. Podobnie jak niektórzy NAPRAWDĘ są dyslektykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 30.05.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No wiesz... z tym zawsze kłopot... pies chce - ludzie nie chcą lub odwrotnie;)... To jeszcze szczenior, więc pewnie z wiekiem trochę mu ta miłość do wszystkich przejdzie... wątpię...... http://s2.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2012/05/rekordy-guinnessa-23-287526.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.05.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Alergie - srergie. Właśnie... ja też mam i żyję... z sierściasto glutowatym stworzeniem przebywam pod jednym dachem, miziam go a on zostawia na mnie swoje gluty... znaczy się można... Eeee, bywać to ja bym baaardzo chętnie bywała, Gagata może sama powiedzieć, jak fajnie się nam z Bazylem przebywało! Depsia przyjeżdżaj do mnie Ja też mam, ale bywać mogę, tylko, że ja też "futrzasta" i mnie nie zapraszają To tak jak i mnie Jeśli się nie obawiasz o swoje futra to zapraszam Potwierdzam - DPSia nie ma alergii ! No i dobrze Niektórzy NAPRAWDĘ mają alergię i to jest NAPRAWDĘ problem. Podobnie jak niektórzy NAPRAWDĘ są dyslektykami. Szkoda, że w większości ludzie nadużywają zarówno jednej jak i drugiej przypadłości jest to świetna wymówka, bo niestety dla mnie pojęcia te się mocno zdewaluowały... wątpię...... http://s2.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2012/05/rekordy-guinnessa-23-287526.jpg Prezesu, nie przeginaj zarazo... Znów w moim ośobistym albumie grzebałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts