braza 02.06.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Mnie to by już to cudo wgniotło w ziemie .... Mocek uwielbiał się do mnie "przytulać" gdy go miziałam ... zawsze mnie przewracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ach, Mocarcik... Moja wielka platoniczna wirtualna miłość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.06.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Mnie to by już to cudo wgniotło w ziemie .... Mocek uwielbiał się do mnie "przytulać" gdy go miziałam ... zawsze mnie przewracał Czorny też mnie przewraca z miłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.06.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 "Niektórzy NAPRAWDĘ mają alergię i to jest NAPRAWDĘ problem. Podobnie jak niektórzy NAPRAWDĘ są dyslektykami. Szkoda, że w większości ludzie nadużywają zarówno jednej jak i drugiej przypadłości jest to świetna wymówka, bo niestety dla mnie pojęcia te się mocno zdewaluowały...:bash:" Otóż to właśnie, Łosia. ..I o to chodzi, i o to chodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.06.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 ..I o to chodzi, i o to chodzi.. [/i] A terozki coś z zupełnie innej beczki... W temacie psa dodam, iż byłam wczoraj na imprezie typowo motoryzacyjnej - w tłumie, ryku silników samochodowych i motorów, pies zachowywał się bez zarzutu ani nie rzucał się na nikogo (nawet na ryczące motory ) z wściekłością ani z miłością, ale dawał się pogłaskać tym co się wcześniej zapytali czy można http://www.forum.molosy.pl/images/smilies/yes.gif, pozował do zdjęć, gdyż zainteresowanie wśród gawiedzi wzbudzał spore, z psami się chciał bawić, dzieci zlewał... Normalnie idealne wprost zachowanie a pojechałam z obawą pewnąhttp://www.forum.molosy.pl/images/smilies/hyper.gif ale na szczęście pies okazał się mądrzejszy niż przypuszczałam, a i ludziska naprawdę pozytywnie reagowali na wielkopsa Na ulicy gdzie koleś na motorze był i go przegazowywał, ja zapytałam grzecznie, czy pies go może powąchać- chłopak zapytał dlaczego- wyjaśniłam, żeby wiedział, że motor i człowiek nie jest groźny i się na niego nie rzucał... chłopak oczywiście pozwolił...Greyduła obwąchał i OK Nowości w Kontynuacji zaprezentowałam... Pozdrówka dla wszystkich zaglądaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.06.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Linkę proszę dla leniwców:http://forum.budujemydom.pl/Mooseowa-ostoja-t12523.html&st=600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.06.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Aaaaale Ty tam mos piknie, dziołcha:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ładnie, choć (nie gniewaj się Osiu) ja bym nie dawała aż tyle kostki przed domem, zanika unikalny naturalny charakter domu z bala. Meble za to masz fajoskie, Kochana, takie z demobilu to same najpiękniejsze są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Nooooo, meble pasują tam akuratnie. Z kostką to faktycznie troche pojechaliście, ale pewnie jakiś powód tego był. Destrojer jest boski!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.06.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Powód ten zwany jest pewnie WYGODĄ Przyznam, że jak pomyślę, ile czasu zaoszczędzić można mają taką nawierzchnię.........!! A nie odbiera to urody domowi ani, tym bardziej, lasowi wokoło Otoczenie jest tak piękne, że nic go nie zepsuje a pamiętajcie że na fotkach widzimy tylko fragment, właśnie ten z kostką. A będąc TAM Łosia widzi głównie las. Kostki, proporcjonalnie, jest ledwie co... A wielkość utwardzonej części działki jest też, zapewne, wprost proporcjonalna do ilości czasu spędzanego przez domowników w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Musze przyznać, że sama zaczynam myśleć o jakim materiale na nawierzchnię .... nie wszystko oczywiście da się "utwardzić" ale ile będzie można to na pewno - mam powyżej dziurek od nosa koszenia tych swoich "hektarów"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Skorzystalam z linka dla leniwcow ( nie zebym leniwa byla ) ..... kostka przed domem superancka Osiu .... moj klimat czyli praktycznie , praktycznie , praktycznie ...... = czysto !!!!!! Kurcze , a jakiego masz pieknego psiaczka , ja te swoja chalupe buduje chyba glownie dla zwierzaka zeby miejsca mial duzo do leniuchowania i biegania . Nawet na podlodze w salonie zdecydowalam sie na plytki ( dla zwierzaka ) taki ze mnie greenpeace .... Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No pięknie koleżanko pięknie. I w domu i dookoła choć wygląda na zdjęciach sporo tej "cementowni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 A w ogóle to gratulacje z okazji dojrzałego zachowania Ferdynanda!! generalnie to zazdroszczę... tez bym chciała żeby nasza mała (coraz większa..) wariatka przeszła tak pięknie taki chrzest bojowy (hałas, dużo ludzi, dzieci i inne maszyny....). BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Betonowy las też może być fajny Ośka, przy twoich "łośłonach" przed destrojerem, moje wydają się niewidoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Ładnie, choć (nie gniewaj się Osiu) ja bym nie dawała aż tyle kostki przed domem, zanika unikalny naturalny charakter domu z bala. Meble za to masz fajoskie, Kochana, takie z demobilu to same najpiękniejsze są! Nie gniewam się... Lubię te mebelki Nooooo, meble pasują tam akuratnie. Z kostką to faktycznie troche pojechaliście, ale pewnie jakiś powód tego był. Destrojer jest boski!!!! Chrapie właśnie zaraza... boskością swą unosząc drewnianą powałę Powód ten zwany jest pewnie WYGODĄ Przyznam, że jak pomyślę, ile czasu zaoszczędzić można mają taką nawierzchnię.........!! A nie odbiera to urody domowi ani, tym bardziej, lasowi wokoło Otoczenie jest tak piękne, że nic go nie zepsuje a pamiętajcie że na fotkach widzimy tylko fragment, właśnie ten z kostką. A będąc TAM Łosia widzi głównie las. Kostki, proporcjonalnie, jest ledwie co... A wielkość utwardzonej części działki jest też, zapewne, wprost proporcjonalna do ilości czasu spędzanego przez domowników w pracy Gagatka, mosz recht... WYGODA oraz niesamowite ilości ziemio-piasko-brudu wnoszone do chałupy... i wcale nie chodzi jedynie o zwierza ale i o nas samych... Musze przyznać, że sama zaczynam myśleć o jakim materiale na nawierzchnię .... nie wszystko oczywiście da się "utwardzić" ale ile będzie można to na pewno - mam powyżej dziurek od nosa koszenia tych swoich "hektarów"!!! Brazuniu, trawka przyjemniejsza, ale bardziej pracochłonna, ale nie ten argument przeważył, zadecydowała proza życia i obserwacja... mam autko nieco terenowe jak nim niedajktośtam pomielę w trawce mokrej to się gnój tworzy... MA BYĆ W MIARĘ CZYSTO I TO BYŁ PRIORYTET!!! Skorzystalam z linka dla leniwcow ( nie zebym leniwa byla ) ..... kostka przed domem superancka Osiu .... moj klimat czyli praktycznie , praktycznie , praktycznie ...... = czysto !!!!!! Kurcze , a jakiego masz pieknego psiaczka , ja te swoja chalupe buduje chyba glownie dla zwierzaka zeby miejsca mial duzo do leniuchowania i biegania . Nawet na podlodze w salonie zdecydowalam sie na plytki ( dla zwierzaka ) taki ze mnie greenpeace .... Buziaki zostawiam Edzia Ja w życiu nie myślałam, że będę o praktyczności myśleć ale chyba się starzeję... bo leniwa i wygodna to byłam zawsze... No pięknie koleżanko pięknie. I w domu i dookoła choć wygląda na zdjęciach sporo tej "cementowni" Jak wyżej... w końcu dom dla Osia czy Oś dla domu A w ogóle to gratulacje z okazji dojrzałego zachowania Ferdynanda!! generalnie to zazdroszczę... tez bym chciała żeby nasza mała (coraz większa..) wariatka przeszła tak pięknie taki chrzest bojowy (hałas, dużo ludzi, dzieci i inne maszyny....). BRAWO! Sama jestem zaskoczona Betonowy las też może być fajny Ośka, przy twoich "łośłonach" przed destrojerem, moje wydają się niewidoczne Masz szczęście albo grzeczne psiaki Edytowane 6 Czerwca 2012 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.06.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Masz szczęście albo grzeczne psiaki Hahaha, raczej ... inne gabarytowo Takie mini destrojerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dobry wieczór - mam nadzieję, że odpoczęliście dzisiaj przy dniu świątecznym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.06.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dobry wieczór - mam nadzieję, że odpoczęliście dzisiaj przy dniu świątecznym! Cały dzionek z lubością uprawiam DAL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 ja też oddałam się temu procederowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts