DPS 12.06.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Byłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.06.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 w d z Brazą? I JAK????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ty to zaraz byś chciała wszystkie szczegóły, no jak można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.06.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Nie nie nie nie nie nie!, nie wszystkieee !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.06.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Osia, te jagody naprawdę u Ciebie już takie są Naprawdę i jest ich zatrzęsienie Braza - moim zdanie jesteś gdzieś koło "c".. Nie wiem gdzie Ty się czujesz? Nie wiem, czy nie w d... takiej czarnej :rotfl: Czarnoziemnej.. Otóż to, milypaństwo, otóż to .... Byłam! w d z Brazą? I JAK????? Ty to zaraz byś chciała wszystkie szczegóły, no jak można! Nie nie nie nie nie nie!, nie wszystkieee !!!! Piękne... znów się uchichrałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Gagata - no jakoś podobnie było, jak z Tobą, co Ci będę gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Dżizas. To ja już nic nie mówię. Jeszcze tylko Zielony : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.06.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Łosia - pięknie żeś to zebrała :yes: Sama się ubawiłam jak norka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nie było mnie chwilkę ... ale widzę, że dysputa niespecjalnie się oddaliła od faktu, że Łosiowa leśniczówka do gównociągu podpięta .... Ach ... miło tak .. wpaść czasem i zawsze się swojsko poczuć. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Do d jeszcze nie doszłam, mimo wysiłków wielkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A jakie to wysiłki, możesz opowiedzieć bardziej dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nie było mnie chwilkę ... ale widzę, że dysputa niespecjalnie się oddaliła od faktu, że Łosiowa leśniczówka do gównociągu podpięta .... Ach ... miło tak .. wpaść czasem i zawsze się swojsko poczuć. :D Cała przyjemność po naszej stronie ..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.06.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Cała przyjemność po naszej stronie ..! Nie taka znów cała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ho ho ho, jakie tutaj teraz reweranse i anse! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.06.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Nie było mnie chwilkę ... ale widzę, że dysputa niespecjalnie się oddaliła od faktu, że Łosiowa leśniczówka do gównociągu podpięta .... Ach ... miło tak .. wpaść czasem i zawsze się swojsko poczuć. :D Zawszeć moje drzewienne progi bedom zez przyjemnością witać rycerstwo... Do d jeszcze nie doszłam, mimo wysiłków wielkich!!!! A jakie to wysiłki, możesz opowiedzieć bardziej dokładnie? Cała przyjemność po naszej stronie ..! Nie taka znów cała .... Ho ho ho, jakie tutaj teraz reweranse i anse! Szlachectwem i rycerskością Ostoja wybrukowana wszak... hmmm... a może to przysłowie inaczej brzmiało... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.06.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Nie taka znów cała .... Dobra, połowa, spierać się będę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Z tym brukowanie to jakby coś o piekle było i radach, ale pewna nie jestem. Nie będę wdawała w szczegóły dochodzenia do d ... bo i po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.06.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ha i ja z zazdrości na jagody się wybrałam tak mię komary napadły i doope pokąsały że juz więcej nie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Osia - to wszystko Twoja wina, ta doopa pokąsana, słyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.06.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Z tym brukowanie to jakby coś o piekle było i radach, ale pewna nie jestem. Nie będę wdawała w szczegóły dochodzenia do d ... bo i po co... Hmmmmm... ha i ja z zazdrości na jagody się wybrałam tak mię komary napadły i doope pokąsały że juz więcej nie pójdę Osia - to wszystko Twoja wina, ta doopa pokąsana, słyszysz? Nie moja, trza było z gołą nie latać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts