braza 20.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Amen :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.06.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A u mię się bierą borówki za dojrzewanie.Z domu nosa nie wystawiam .... nawet ubranego ... bo strach, że i mnie te komary zetną ... coniebądź .Cholera wie, czy te cienko brzęczące bydlęta odróżniają zbieracza jagód od zbieracza borówek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Cholera wie, czy te cienko brzęczące bydlęta odróżniają zbieracza jagód od zbieracza borówek ... Obawiam się, że jednak nie odróżniają ... Siedź w chałpie, kiej Ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Obawiam się, że jednak nie odróżniają ... Siedź w chałpie, kiej Ci dobrze Słuchaj brazy, bo mądrze prawi,,, zostaw borówki i komary, pakuj mandżur na wakacje i łupnijta w tym dzikim kraju za moje zdrowie jedneho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.06.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jedneho jeno? ...hmmmmmm.... ... jakby tak zsumować Baru i moją sympatię do Ciebie, to by trzeba było za Ciebie wypić ilości realnie grożące nam marskością .... .. czyli chyba masz rację ... jednego się walnie ... przynajmniej jednego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.06.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 jak Boga kocham miałam gacie. krótkie ale były1:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Hellllou:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Jedneho jeno? ...hmmmmmm.... ... jakby tak zsumować Baru i moją sympatię do Ciebie, to by trzeba było za Ciebie wypić ilości realnie grożące nam marskością .... .. czyli chyba masz rację ... jednego się walnie ... przynajmniej jednego .... :rotfl: jak Boga kocham miałam gacie. krótkie ale były1:yes: Eeee ściemniasz.... Małż wczoraj był w lesie wieczorem i przyniósł słój poziomek i nic go nie atakowało... Poziomy zostały spożyte na kolację z lodami Hellllou:bye: No jesteś wreszcie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Osia, nie szczuj poziomkami, moje też urosły i mam na bieżąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.06.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 A u mię się bierą borówki za dojrzewanie. Z domu nosa nie wystawiam .... nawet ubranego ... bo strach, że i mnie te komary zetną ... coniebądź . Cholera wie, czy te cienko brzęczące bydlęta odróżniają zbieracza jagód od zbieracza borówek ... musisz tak: 1. grzywą potrząsać 2. ogonem zamachać 3. ryknąć i już - powinny wszystkie odlecieć przynajmniej do Sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Osia, nie szczuj poziomkami, moje też urosły i mam na bieżąco! Moje podobno większe od Sipatkowych truskawek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Za moim płotem poziomki dopiero dojrzewają, ale już niedługo ... już niedługo ... Chyba się rozejrzę za kurkami ... jak myślicie, są już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Jutro wyślę moich chłopaków na przeszpiegi do lasu, sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 A u mię się bierą borówki za dojrzewanie. Z domu nosa nie wystawiam .... nawet ubranego ... bo strach, że i mnie te komary zetną ... coniebądź . Cholera wie, czy te cienko brzęczące bydlęta odróżniają zbieracza jagód od zbieracza borówek ... musisz tak: 1. grzywą potrząsać 2. ogonem zamachać 3. ryknąć i już - powinny wszystkie odlecieć przynajmniej do Sieradza Prezesu, Twoje porady som niezastąpione...:rotfl: Osia, nie szczuj poziomkami, moje też urosły i mam na bieżąco! Moje podobno większe od Sipatkowych truskawek:rotfl: Za moim płotem poziomki dopiero dojrzewają, ale już niedługo ... już niedługo ... Chyba się rozejrzę za kurkami ... jak myślicie, są już?? Jutro wyślę moich chłopaków na przeszpiegi do lasu, sprawdzą. Sprawdźcie kurki, tyżem zainteresowana A tutaj parę nowości.... Cołki nowe ogrodzenie tarasiku... Daszki nad fundamentem ocieplonym Karważgomać, why można jeno dwa zdjęcia dodać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.06.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 ożeń się ze mną - będę miał fantastyczny dom! do podziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2012 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Osiu witaj ..... chalupka fajniutka sie zrobila .... kurde i to zielone wokol ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Fajowa furteczka starasowa, będzie Wam się chciało ją zamykać??? No chyba, że jakowąś funkcję ma spełniać Zazdraszczam lasa, zazdraszczam poziomków (leśne majom całkiem inny smak...), zazdraszczam kurków (a som???)... ino komarów nie zazdraszczam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ooo, ładnie! Ogrodzenie tarasowe śliczne, to nad fundamentem też fajne! Furteczka to na Jego Lordowską Mość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 ożeń się ze mną - będę miał fantastyczny dom! do podziału Z Tobą Prezesu...??? ZAWSZE!!! Osiu witaj ..... chalupka fajniutka sie zrobila .... kurde i to zielone wokol ..... Edzia, jest zielono, ptaszyska śpiewają, ludzi niet... ŻYĆ NIE UMIERAĆ Fajowa furteczka starasowa, będzie Wam się chciało ją zamykać??? No chyba, że jakowąś funkcję ma spełniać Zazdraszczam lasa, zazdraszczam poziomków (leśne majom całkiem inny smak...), zazdraszczam kurków (a som???)... ino komarów nie zazdraszczam:no: Nie mam komarów wcale... Kurków nie widziałam jeszcze... Dziś małż nazbierał poziomek i jagód, placek upiekłam i już został prawie pożarty, bo nas gości nawiedzili:D Ooo, ładnie! Ogrodzenie tarasowe śliczne, to nad fundamentem też fajne! Furteczka to na Jego Lordowską Mość? Depsiu dokładnie, coby nie syfić ciągle tarasu łapami z piachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 wiatka na drewno poziomeczki z lodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts