Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Kibelek z serduszkiem cudnie się z nią komponuje - te deszczułki i misterne serducho... - bomba! Wiem, że to śmieszne zachwycać się wychodkiem, ale to chyba ta Twoja działka tak mi pomieszała w głowie. :D

Pozdrawiam,

L.

Kochana, jak na razie jest to jedyna w 100% PIĘKNA budowla na mojej działeczce :)

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, Kochani,

zaraz jak szanowna redakcja zaczęła wprowadzać zmiany, to zrobiłam mini-kampanię mailową i stwierdzam, że póki domagałam się delikatnie i nieśmiało, to otrzymywałam odpowiedzi po pół godzinie od wysłania maila, ale jak już zaczęłam być trochę bardziej kłopotliwa, to maila z odpowiedzią nie otrzymałam do dzisiaj :)

Zobaczymy, czy ja dostanę odpowiedź na drugiego maila. Wszyscy mnie przygotowują na rozczarowanie...

Czy ty mnie możesz uzupełnić troszku albumik na picasie ?

Popaczałabym na co ładnego ...tak terapeutycznie ...

Bo te wyczyny z fotkami w dzienniku to wcale nie wychodzą

I albo ja mam cipkę na oczach ...albo fotków brak :p

Aga nie wiem ci Ci się na oczyskach zalęgło, ale linkę zapodam jutro...

Nie miej Kochana złudzeń... nie będzie fotów chałupy, ino troszkę posprzątane podwórze ;)

Przyczłapałam się za Tobą do Ciebie... a tu foty zaginione w akcji i nie oddadzą :jawdrop: To ja tyle wsadzam u siebie i nie giną... jak dotąd ;) Miejsce na ziemi piękne i Dom piekny będzie stał :popcorn: tylko trochę poczekać trzeba

Żebym to ja czasu miała więcej to bym częściej u Ciebie bywała bo pióro masz lekkie i z przyjemnością się czyta Twój dziennik i nie tylko :)

To daj mi do nich telefon :D :D

Mooska, a czemu Ty zniknęłaś z forum? Masz takiego doła czy nie masz czasu? Mam nadzieję, że chodzi o to drugie - ot po prostu bale przywieźli.... Martwię się, że Cię tam z nami nie ma, bo smutnawo jakoś bez Ciebie. Wróć, Łosiczka..., proooszę. :) Nie daj się czarnym myślom, bo i tak to niczego nie zmieni - wręcz przeciwnie - wleziesz w dziurę i kto Cię stamtąd zimą wyciągnie....? http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif

Pozdrawiam i czekamy na Ciebie - myślę, że w Tym przypadku, śmiało mogę pisać w liczbie mnogiej.