Moose 07.10.2010 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Kibelek z serduszkiem cudnie się z nią komponuje - te deszczułki i misterne serducho... - bomba! Wiem, że to śmieszne zachwycać się wychodkiem, ale to chyba ta Twoja działka tak mi pomieszała w głowie. Pozdrawiam, L. Kochana, jak na razie jest to jedyna w 100% PIĘKNA budowla na mojej działeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.10.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Hej, Kochani, zaraz jak szanowna redakcja zaczęła wprowadzać zmiany, to zrobiłam mini-kampanię mailową i stwierdzam, że póki domagałam się delikatnie i nieśmiało, to otrzymywałam odpowiedzi po pół godzinie od wysłania maila, ale jak już zaczęłam być trochę bardziej kłopotliwa, to maila z odpowiedzią nie otrzymałam do dzisiaj Zobaczymy, czy ja dostanę odpowiedź na drugiego maila. Wszyscy mnie przygotowują na rozczarowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.10.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Łosico ja dopiero teraz przejrzałam zalinkowane foty... masz przepiękną działkę!Taki dom z bala w takim otoczeniu roślinnym to ja rozumiem:)Och gdybym ja taką działkę miała to na pewno miałabym też dom z bala:)A sławojka urocza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dziewczyny Wasze pościska mnie humorek poprawiły wielce, ściskam Was wszystkie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dziewczyny ................ ściskam Was wszystkie i pozdrawiam a mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.10.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Czy ty mnie możesz uzupełnić troszku albumik na picasie ? Popaczałabym na co ładnego ...tak terapeutycznie ... Bo te wyczyny z fotkami w dzienniku to wcale nie wychodzą I albo ja mam cipkę na oczach ...albo fotków brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.10.2010 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Hejka Mooska Przybieglam z re - wizyta , dzieki za odwiedziny u mnie w komentach Pozdrowionka przesylam i pogody budowlanej zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.10.2010 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 a mnie Ciebie też ściskam i jeszcze mogie buzioka dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.10.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Czy ty mnie możesz uzupełnić troszku albumik na picasie ? Popaczałabym na co ładnego ...tak terapeutycznie ... Bo te wyczyny z fotkami w dzienniku to wcale nie wychodzą I albo ja mam cipkę na oczach ...albo fotków brak Aga nie wiem ci Ci się na oczyskach zalęgło, ale linkę zapodam jutro... Nie miej Kochana złudzeń... nie będzie fotów chałupy, ino troszkę posprzątane podwórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.10.2010 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Hejka Mooska Przybieglam z re - wizyta , dzieki za odwiedziny u mnie w komentach Pozdrowionka przesylam i pogody budowlanej zycze Edyta rewizytka mile widziana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Przyczłapałam się za Tobą do Ciebie... a tu foty zaginione w akcji i nie oddadzą To ja tyle wsadzam u siebie i nie giną... jak dotąd Miejsce na ziemi piękne i Dom piekny będzie stał tylko trochę poczekać trzeba Żebym to ja czasu miała więcej to bym częściej u Ciebie bywała bo pióro masz lekkie i z przyjemnością się czyta Twój dziennik i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.10.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Czy ty mnie możesz uzupełnić troszku albumik na picasie ? Popaczałabym na co ładnego ...tak terapeutycznie ... Bo te wyczyny z fotkami w dzienniku to wcale nie wychodzą I albo ja mam cipkę na oczach ...albo fotków brak i ja bym popaczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.10.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Chyba się jutro zmuszę do przejażdżki na działkę i parę fotów cyknę. Mam robione telefonem i po zrzucie na kompa okazały się mało czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 I jak Ci mija samotny weekend? Ja całkiem miło spędziłam sobotę. W dzień wiadomo, sprzątanie , pranie i takie tam. basen z dzieciaczkami a później kawka u teściowej i szwagierki. Przyjechała też moja dawna sąsiadka. Ta co za miłością wyemigrowała do Wrocławia. Było milutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 A mnie wywlokły koleżanki na ploty przy piwku, wesolutko było, łącznie z tańcami, tylko dziś głowa mnie bolała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.10.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 :D Skutki uboczne miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hejka Mooska czekam na uzupelnienia fociakow w dzienniku ....... Milego tygodnia i do uslyszenia , a raczej do uklikania http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.10.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Hej, hej, Łośka czy Ty wiesz już kiedy przyjadą te Twoje bale? Co panowie mówią? Niech oni już przywiozą to drzewo, bo już bym efekty chętnie zobaczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 26.10.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 To daj mi do nich telefon :D Mooska, a czemu Ty zniknęłaś z forum? Masz takiego doła czy nie masz czasu? Mam nadzieję, że chodzi o to drugie - ot po prostu bale przywieźli.... Martwię się, że Cię tam z nami nie ma, bo smutnawo jakoś bez Ciebie. Wróć, Łosiczka..., proooszę. Nie daj się czarnym myślom, bo i tak to niczego nie zmieni - wręcz przeciwnie - wleziesz w dziurę i kto Cię stamtąd zimą wyciągnie....? http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif Pozdrawiam i czekamy na Ciebie - myślę, że w Tym przypadku, śmiało mogę pisać w liczbie mnogiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts