Edyta M 24.06.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Edzia, jest zielono, ptaszyska śpiewają, ludzi niet... ŻYĆ NIE UMIERAĆ Czyli moje klmaty ..... u mnie tez praktycznie brak sasiadow YEEEEEEEEEEEEE ....... od polnocnej strony dzialki mam grzadki z ziemniakami , od zachodu sad ..... od poludnia wybudowany blizniak ( pustostan ) czeka na nowych wlascicieli - nie moze sprzedac sie od kilku lat ... a od wschodu fajna babcia ktora nie wadzi nikomu ..... (pomijajac fakt , ze na poczatku drogi mam sasiada oszoloma ) to generalnie IDYLLLLLLLLLA :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 U mnie las z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Osia - i Ty nie wychodź z tego lasu, bo w nocy jeden oś wylazł, wlazł na autostradę i sam zginął i człowiek zginął... Dobrze, że Tobie takie myśli nie przychodzą do głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 ten oś nie wylazł, przeskoczył podobno 1,5m siatkę Bobiczku, komu Ty chcesz w Osiowie kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Osia - i Ty nie wychodź z tego lasu, bo w nocy jeden oś wylazł, wlazł na autostradę i sam zginął i człowiek zginął... Dobrze, że Tobie takie myśli nie przychodzą do głowy! Najchętniej bym wcale z lasu nie wyłaziła... ten oś nie wylazł, przeskoczył podobno 1,5m siatkę Bobiczku, komu Ty chcesz w Osiowie kibicować Eee pewnie dziura była tylko terozki sie tak tłumaczom... No mam nadzieję, że Osiu bedzie kibicował w zakończeniu robót budowlanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.06.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 tylko nie do sieradza bo moja działka niedaleko, a teraz już wiem dlaczego u mnie komary a u Was nie ma wszystkie do mnie wyganiacie:yes:Osiu piękny masz domeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.06.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Osiu piękny masz domeczek Dzięki Ilonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 a widać przez płot jakie runo zbieracze zbierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Jagody i grzyby, poziomki już kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 u nos takich dobroci nie ma, troszka jagódek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.06.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 a widać przez płot jakie runo zbieracze zbierają Bez tyn nowy nie widać na szczęście... zresztą wychodzi on na arterię naszą.... Od zadka domu są czasem widoczne jagodzianki ... znaczy te co sobirają Jagody i grzyby, poziomki już kończą. Zgadzam się... mało poziomków... u nos takich dobroci nie ma, troszka jagódek U mnie po kokardę było... ale w zeszłym roku mało grzybków.... Mam nadzieję, iż w tym wszystkiego będzie pod dostatkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.06.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 o bosche!!! Jakie on ma cudne fąfle!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.06.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 o bosche!!! Jakie on ma cudne fąfle!!!!!! A jakie mokre... Ale u Ciebie sielsko-anielsko... chyba Cię nawiedzę w wakacje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.06.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ale z koniem:yes:... zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.06.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ale z koniem:yes:... zapraszam:D Koń przybędzie z przyjemnością, bo on uwielbia podróże Jak mówię jedziemy to się cieszy jak goopi i pędzi do auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Będzie jakoś tak prawie tej samej wysokości, co koninki, ale fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Z tego co mi wiadomo Hrabia jest 10 cm wyższy od Kaliny... tylko w szerz jej nie podskoczy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.07.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Z tego co mi wiadomo Hrabia jest 10 cm wyższy od Kaliny... tylko w szerz jej nie podskoczy Sądząc po Kalinkowym brzusiu to ze czterech Greyów trza by użyć coby konince dorównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Kurde, ja to bym chciała ich zdjęcie razem zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ogrodzenie tarasu galanty, podejrzewam jednak, że szara eminencja nie pała do niego miłością Klimacik fajny, do tego jego lordowska mość coraz przystojniejszy się robi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts